Apa Masa Depan Koleksi Data Pasif?

data privasi

Sanajan klien lan pemasok padha ngutip pangumpulan data pasif minangka sumber wawasan konsumen sing saya akeh, udakara rong pertiga ujar manawa ora bakal nggunakake data pasif rong taun wiwit saiki. Panemuan kasebut asale saka riset anyar sing ditindakake dening GfK lan Institut Riset Internasional (IIR) ing antarane 700 klien riset lan pemasok pasar.

Apa Koleksi Data Pasif?

Pangumpulan data pasif yaiku nglumpukake data konsumen lumantar prilaku lan interaksi tanpa menehi kabar aktif utawa njaluk idin marang konsumen. Kasunyatane, umume konsumen malah ora ngerti sepira data sing dijupuk, uga kepiye cara digunakake utawa dituduhake.

Contone koleksi data pasif yaiku browser utawa piranti seluler sing ngrekam lokasi sampeyan. Sanajan sampeyan wis klik oke nalika pisanan takon yen sumber bisa ngawasi sampeyan, piranti kasebut kanthi pasif nyathet posisi sampeyan wiwit saiki.

Amarga konsumen wis bosen privasihe dienggo kanthi cara sing ora disangka-sangka, pilihan blokir lan browsing pribadi dadi saya populer. Nyatane, Mozilla mung ngumumake manawa Firefox wis nambah mode browsing pribadi kanthi ngalangi pelacak pihak katelu. Iki bisa uga ngetutake peraturan pamrentah - sing pengin nglindhungi konsumen lan data kanthi luwih akeh.

Asil saka Masa Depan Wawasan uga mbukak sing:

  • Watesan anggaran bisa uga dadi masalah organisasi utama kanggo klien lan panyedhiya; nanging macem-macem keprihatinan liyane - saka integrasi data nganti masalah regulasi - dianggep meh padha karo pentinge.
  • Kira-kira enem saka sepuluh klien lan pemasok ujar manawa bakal nindakake riset nggunakake aplikasi seluler lan / utawa browser seluler rong taun maneh - karo para pemasok luwih cenderung ujar manawa dheweke wis nindakake.
  • Kacepetan generasi wawasan kanggo pengaruh keputusan bisnis uga dianggep minangka jurang penting ing industri saiki, ngetung nomer loro ing antarane klien (17%) lan nomer telu ing antarane pemasok (15%).

Udakara sepertiga panampa ujar manawa cara sing paling penting kanggo nglumpukake data rong taun wiwit saiki yaiku nglumpukake data pasif sanajan rong pertiga sejatine ora nindakake dina iki. Rong pertiga perusahaan riset pasar ora ngarep-arep nggawe pengumpulan data pasif sajrone rong taun.

Koleksi Data Pasif: Apik utawa Ala?

Supaya para pemasar mandheg ngganggu lan miwiti nuduhake tawaran sing relevan, malah sing dijaluk menyang konsumen, para pemasar kudu nyekel data. Data kasebut kudu akurat banget lan kasedhiya ing wektu nyata. Akurasi diwenehake kanthi validasi data saka sawetara sumber. Wektu nyata ora bakal kedadeyan liwat survey utawa pihak katelu… kudu kedadeyan bebarengan karo prilaku konsumen.

Mbok manawa para pemasar nggawe dhewe - nglumpukake data terabyte kanggo para pelanggan, nanging ora nate nggunakake kanggo menehi pengalaman panganggo sing luwih apik kanthi cerdas. Konsumen wis kesel, mung ngrasakake digunakake lan dilecehke nalika data sing dituku, didol lan dituduhake ing antarane pirang-pirang sumber sing ngilangi sampah kasebut.

Sing dakwedeni yaiku, tanpa nglumpukake data pasif, tembok-tembok mula bakal saya munggah. Bisnis ora pengin nggawe konten, alat lan aplikasi gratis kanggo nambah pengalaman konsumen amarga ora bisa ngolehake data sing bisa digunakake. Apa kita pancene pengin ngarah menyang arah kasebut? Aku ora yakin kaya ngono… nanging aku isih ora bisa nyalahake perlawanan kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.