Apa Pariwara Pribumi?

pariwara asli

Kaya sing ditegesake dening FTC, pariwara asli ngapusi yen ana salah nyata materi utawa sanajan ana ngilangi informasi sing bisa uga nyasarke konsumen sing tumindak cukup ing kahanan kasebut. Iki minangka pernyataan subyektif, lan aku ora yakin pengin mbela diri saka kekuwatan pamrentah.

Apa Pariwara Pribumi?

Komisi Perdagangan Federal nemtokake pariwara asli minangka konten sing padha karo warta, artikel fitur, ulasan produk, hiburan, lan materi liyane sing ana ing sekitar online. Iklan Native FTC: Pandhuan kanggo Bisnis

Pungkasan taun, Lord & Taylor mbayar 50 pengaruh fashion online kanggo ngirim gambar Instagram kanthi nganggo gaun paisley sing padha saka koleksi anyar. Nanging, dheweke gagal ngumumake yen dheweke duwe diwenehi saben pengaruhe klambi, uga ewonan dolar, minangka ijol kanggo dhukungan. Saben pelanggaran kekurangan pambocoran kasebut bisa nyebabake dhendha sipil nganti $ 16,000!

Luwih saka sepertiga penerbit media digital ora tundhuk karo aturan FTC sing ngatur pariwara asli situs web lan konten sing disponsori, miturut sinau sing diluncurake minggu iki dening MediaRadar.

Napa Pengungkapan Kritik

Pengungkapan pariwara asli minangka undang-undang ing Amerika Serikat lan ing pirang-pirang negara liyane. Nanging pambocoran hubungan karo merek ora mung masalah hukum, nanging iku kapercayan. Akeh banget pemasar sing percaya yen pambocoran bisa mengaruhi tingkat konversi, nanging babar pisan ora kita saksine. Para pamiarsa wis nate bareng karo kita sajrone dasawarsa lan percaya manawa, yen aku nerbitake rekomendasi produk, aku bakal nindakake reputasi kasebut.

Transparansi karo konsumen iku kritis, lan potongan promosi ora kudu menehi saran utawa ora pati jelas marang konsumen manawa barang kasebut kalebu pariwara liyane. Yen pambocoran perlu kanggo nyegah ngapusi, pambocoran kasebut kudu jelas lan kudu misuwur. Adam SulemanMichelman & Robinson

Aku ora bakal nanggung risiko. Nyatane, aku meh njaluk saben dina kanggo nerbitaké artikel lan mbayar kanggo backlink lan aku bakal nolak. Kadhangkala, agensi malah duwe keberanian kanggo njaluk aku ngirim apa-apa tanpa pambocoran. Aku nulis maneh lan takon kenapa dheweke percaya yen nglanggar peraturan federal ora apa-apa ... lan dheweke ilang lan ora nate nanggapi.

Wutah Pariwara Pribumi

Kolega Chad Pollitt bubar nerbitake Lansekap Teknologi Pariwara Asli 2017 lan iku sawijining prestasi sing apik, mlaku liwat kabeh saluran lan teknologi sing dipengaruhi lan disentuh dening pariwara asli.
lanskap teknologi pariwara asli

Miturut laporan sing mentas diterbitake dening MediaRadar, Pemimpin lan Pelajaran babagan Pariwara Asli, adopsi lan panjaluk pariwara asli pancen dhuwur kanthi rata-rata 610 pengiklan anyar nggunakake solusi konten kustom saben wulan.

Laporan Tren Pariwara Asli MediaRadar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.