Pemasaran Seluler: Ndhukung Penjualan Sampeyan Kanthi 5 Strategi Iki

pemasaran seluler

Ing pungkasan taun iki, luwih saka 80% wong diwasa Amerika bakal duwe smartphone. Piranti seluler dominasi lanskap B2B lan B2C lan panggunaane dominasi pemasaran. Kabeh sing ditindakake saiki duwe komponen seluler sing kudu dilebokake ing strategi pemasaran.

Apa sing diarani Mobile Marketing

Pemasaran seluler yaiku pemasaran ing utawa nganggo piranti seluler, kayata telpon pinter. Pemasaran seluler bisa nyedhiyakake informasi sensitif wektu, lokasi, informasi pribadi, lan viewport kanggo para pelanggan kanggo promosi barang, layanan lan ide.

Teknologi pemasaran seluler kalebu olahpesen teks (SMS), browsing seluler, email seluler, pembayaran seluler, pariwara seluler, commerce seluler, teknologi klik-kanggo-telpon, lan aplikasi seluler. Pemasaran sosial uga dominasi lanskap pemasaran seluler.

Yen sampeyan ora dievaluasi pemasaran seluler strategi, Eliv8 wis nggawe infographic sing sederhana lan kuat iki ing papan sing bisa (lan kudu) nyurung dodolan kanthi upaya pemasaran seluler:

  • Gawe panggilan sederhana - Saka aplikasi klik-kanggo-telpon menyang nelpon link sing dioptimalake.
  • Penawaran Check-In - Gunakake Yelp, Facebook, Foursquare (Swarm) kanggo nggabungake tawaran kanggo wong sing mriksa lan setya karo lokasi ritel sampeyan.
  • Kampanye Teks lan SMS - Ora ana sing luwih tepat wektu lan efektif kanggo narik pelanggan ... 8 kali luwih efektif tinimbang email nalika strategi SMS dioptimalake.
  • Kothak mlebu Seluler - Luwih saka separo kabeh email wis diwaca (lan dibusak) ing piranti seluler. Mesthekake sampeyan email responsif kanggo seluler piranti iku kudu.
  • Mobile-First - Nganggo strategi seluler pisanan. Meh setengah saka kabeh wong ora bisa bali menyang situs sampeyan yen ora bisa digunakake ing piranti seluler.

Dheweke nyedhiyakake data lan saran sing apik kanggo mbantu sampeyan ngetrapake strategi pemasaran seluler:

Tips Pemasaran Seluler sing Nggawe Penjualan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.