4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Sejatine, Otomatisasi Pemasaran minangka alat lan solusi sing kuat ing Generasi Utama lan entuk prospek potensial amarga media sosial katon akeh bisnis. Lan B2B efektif banget kanggo melu bisnis kasebut liwat email. Analytics uga nyedhiyakake motivasi sing apik kanggo ndeleng cara sampeyan tuwuh lan dadi efektif utawa ora. Lan aku menehi pitakon, "Luwih pengaruh yen duwe strategi pemasaran sing seimbang sing bisa digunakake kanggo akuisisi lan retensi, nalika nambah rega keterlibatan karo pelanggan." Iki pancen bener. Retensi kudu dadi target. Artikel sing migunani banget.

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.