Malvertising: Apa tegese kanggo Kampanye Pemasaran Digital?

ngrusak

Taun ngarep bakal dadi taun sing nyenengake kanggo pamasaran digital, kanthi owah-owahan pionir sing ora kaetung ing lanskap online. Internet of Things lan pamindhahan menyang kasunyatan virtual duwe potensial anyar kanggo pemasaran online, lan inovasi anyar ing piranti lunak terus ditindakake. Nanging, sayangé, ora kabeh pangembangan kasebut positif.

Kita sing kerja kanthi online terus-terusan ngalami risiko kriminal, sing tanpa kendel golek cara anyar kanggo mlebu komputer lan ngrusak. Peretas nggunakake internet kanggo nindakake nyolong identitas lan nggawe malware sing saya canggih. Sawetara pengulangan malware, kayata ransomware, saiki duwe kemampuan ngunci kabeh komputer - bencana yen sampeyan duwe tenggat penting lan data sing ora larang regane. Pungkasane, kemungkinan masalah kasebut nyebabake kerugian finansial utawa mateni perusahaan saiki wis luwih dhuwur tinimbang sadurunge.

Kanthi akeh ancaman skala gedhe sing ndhelik ing jero web, bisa uga gampang ora nggatekake infeksi sing katon ora mbebayani, kayata potongan malvertising - bener? Salah. Malah malware sing paling gampang bisa menehi pengaruh banget ing kampanye pemasaran digital, mula sampeyan kudu ngerti kabeh risiko lan obat.

Apa Malvertising?

Malvertising - utawa pariwara angkoro - minangka konsep sing jelas banget. Sampeyan butuh bentuk iklan internet konvensional, nanging yen diklik, sampeyan bakal ditransfer menyang domain sing kena infeksi. Iki bisa nyebabake korupsi file utawa uga pembajakan mesin sampeyan.

2009 saw infeksi ing situs web NY Times download dhewe menyang komputer pengunjung lan gawe sing dikenal dadi 'Bahama botnet'; jaringan mesin sing digunakake kanggo nindakake penipuan skala online. 

Sanajan akeh sing percaya yen malvertising cukup jelas - amarga biasane ana bentuk pop-up porno utawa email penjualan ing njaba panggonan - kasunyatane yaiku peretas angkoro dadi trampil.

Saiki, dheweke nggunakake saluran pariwara sing sah lan nggawe pariwara supaya bisa dipercaya manawa situs kasebut malah ora ngerti yen kena infeksi. Kasunyatane, para penjahat cyber saiki wis dadi perintis ing kerajinane, mula dheweke uga sinau psikologi manungsa kanggo ngenali cara paling apik kanggo ngapusi korban lan mlebu ing ngisor radar.

Pangembangan sing ora disengaja iki tegese kampanye pemasaran digital bisa nggawa virus saiki, tanpa sampeyan sadhar. Gambar iki:

Perusahaan sing kayane sah nyedhaki sampeyan lan takon apa bisa menehi iklan ing situs web sampeyan. Dheweke nawakake pembayaran sing apik lan sampeyan ora duwe alesan kanggo curiga, mula sampeyan nampa. Sing ora sampeyan ngerteni, yaiku pariwara iki ngirim proporsi pengunjung menyang domain sing kena infeksi lan meksa kena virus tanpa ngerteni. Dheweke bakal ngerti manawa komputer wis kena infeksi, nanging sawetara uga ora bakal nyangka yen ana masalah diwiwiti saka pariwara sampeyan, tegese situs web sampeyan bakal terus nginfeksi wong nganti ana sawetara sing menehi masalah.

Iki dudu kahanan sing pengin sampeyan alami.

Sejarah Singkat

malware

Malvertising wis ana lintasan munggah sing cukup jelas wiwit ditampilake kaping pisanan ing taun 2007 nalika kerentanan Adobe Flash Player ngidini para peretas nggali talone menyang situs kayata Myspace lan Rhapsody. Nanging, wis ana sawetara poin penting sajrone umure sing bisa mbantu ngerti carane berkembang.

  • Ing taun 2010, Aliansi Online Trust nemokake manawa 3500 situs nggawa Malware iki. Sabanjure, pasukan tugas lintas industri digawe kanggo nyoba lan nglawan ancaman kasebut.
  • 2013 nyumurupi Yahoo diluncurake karo kampanye malvertising mengejutkan sing nggawa salah sawijining wujud paling anyar saka ransomware kasebut.
  • Cyphort, sawijining perusahaan keamanan utama, pratelan kasebut malvertising kasebut nyumurupi kenaikan rahang 325 persen ing 2014.
  • Ing 2015, hack komputer sing mumetake iki dadi seluler, kaya sing diidentifikasi dening McAfee laporan tahunan.

Saiki, malvertising minangka bagean saka urip digital kaya pariwara. Tegese, minangka pemasar online, luwih penting tinimbang sadurunge supaya sampeyan ngerti risiko sing bakal ana.

Kepiye Cara Ancaman?

Sayange, minangka pemasar lan pangguna komputer pribadi, ancaman saka malvertising ana loro-kali. Kaping pisanan, sampeyan kudu mriksa manawa ora ana pariwara sing kena infeksi piggyback menyang kampanye pemasaran sampeyan. Asring, pariwara pihak katelu minangka pendhukung finansial utama promosi online lan, kanggo wong sing semangat kerja, iki tegese golek penawar paling dhuwur kanggo ngisi saben slot iklan.

Amarga iki, penting kanggo ngerti bebaya nawakake slot iklan nggunakake penawaran wektu nyata; studi kasus iki nyedhiyakake tampilan rinci babagan taktik potensial kanthi taktik ngasilake penghasilan online. Intine, negesake manawa tawaran nyata-wektu yaiku lelang slot iklan sampeyan - bakal ditambah risiko. Iki nyoroti amarga iklan sing dituku di-host ing server pihak katelu, kanthi virtual bisa ngilangi kendali sing bakal sampeyan duwe babagan konten.

Kajaba, minangka pamasar online, sampeyan kudu ngindhari virus dhewe. Sanajan sampeyan duwe ngarsane online sing resik, praktik keamanan pribadi sing slamet bisa uga nyebabake sampeyan kelangan data kerja sing terkenal. Kapan mbahas keamanan internet, prioritas utama yaiku kebiasaan sampeyan dhewe. Kita bakal nutupi cara ngatur iki ing postingan.

Malvertising & Reputasi

Nalika ngrembug babagan potensial ancaman malvertising, akeh sing ora ngerti sebabe penting banget - mesthine sampeyan mung bisa mbusak iklan sing kena infeksi, lan masalahe wis ilang?

Sayange, iki ora asring kedadeyan. Pangguna internet pancen beda-beda lan, amarga ancaman peretasan dadi luwih penting, dheweke bakal nindakake kabeh upaya supaya ora dadi korban. Iki tegese apa sing bisa diarani 'skenario kasus paling apik' - yaiku pop-up sing jelas mbebayani lan bakal dicopot sadurunge entuk kesempatan kanggo ngrusak - isih ana potensial kampanye pemasaran supaya ora dilalekake.

Reputasi online saya penting, lan pangguna pengin rumangsa ngerti lan percaya karo merek sing menehi dhuwit. Malah tandha paling ora saka masalah potensial lan dheweke bakal nemokake ing papan liya kanggo nandur modal wektu lan dhuwit.

Cara Ngamanake Sampeyan

Perlindhungan Ancaman

Mantra insinyur keamanan sing apik yaiku: 'Keamanan dudu produk, nanging proses.' Luwih saka ngrancang kriptografi sing kuat dadi sistem; ngrancang kabeh sistem supaya kabeh langkah keamanan, kalebu kriptografi bisa digunakake bebarengan. Bruce schneier, Cryptographer Utama lan Ahli Keamanan Komputer

Nalika kriptografi khusus ora bakal bisa ngatasi malvertising, sentimen kasebut isih relevan. Ora mungkin nyiyapake sistem sing bakal terus nglindhungi sampurna. Sanajan sampeyan nggunakake teknologi paling apik, isih ana scam sing target pangguna yaiku komputer. Nyatane, sing sampeyan butuhake protokol keamanan, sing ditinjau lan diupdate kanthi rutin, tinimbang sistem tunggal.

Langkah-langkah ing ngisor iki penting banget kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah malvertising sing saya akeh.

Nglindhungi Awak dhewe saka Malvertising

  • nginstal Suite Keamanan Komprehensif. Kasedhiya akeh paket keamanan sing apik. Sistem kasebut bakal nyedhiyakake pamriksa rutin ing mesin lan nyedhiyakake pertahanan pisanan yen sampeyan kena virus.
  • Klik pinter. Yen sampeyan kerep kerja kanthi online, ngeklik saben tautan iklan sing ditemokake ora adil. Kelet menyang situs sing dipercaya lan sampeyan bakal nyuda resiko kena infeksi.
  • Jalanake Ad-Blocker. Mbukak blokir iklan bakal nyuda jumlah pariwara sing sampeyan deleng lan mula bakal nyegah sampeyan ngeklik wong sing kena infeksi. Nanging, amarga program kasebut mung nyedhiyakake iklan sing ngganggu, sawetara uga isih bisa lolos. Kajaba, nomer domain sing nambah ngalangi panggunaan blokir iklan nalika ngakses.
  • Pateni Flash lan Java. Malware sing akeh dikirim menyang komputer pungkasan liwat plug-in kasebut. Nyopot uga ngilangi kerentanan.

Nglindhungi Kampanye Digital Sampeyan saka Malvertising

  • Instal plug-in antivirus. Utamane yen sampeyan nggunakake situs WordPress kanggo pemasaran, ana akeh plug-in sing apik ing kana sing bisa nyedhiyakake perlindungan anti-virus khusus.
  • Ati-ati pariwara sing dianakake. Kanthi nggunakake akal sehat, bisa dingerteni yen pariwara pihak katelu rada teduh. Aja wedi mateni kanthi ati-ati yen sampeyan ora yakin.
  • Lindhungi panel admin sampeyan. Apa media sosial, situs web utawa email sampeyan, yen peretas bisa entuk akun kasebut, mula gampang nyuntikake kode angkoro. Tetep sandhi rumit lan aman minangka salah sawijining pertahanan paling apik.
  • Keamanan jarak jauh. Uga ana risiko kriminal kanggo entuk akses menyang akun sampeyan liwat jaringan WiFi umum sing ora aman. Nggunakake Jaringan Pribadi Virtual (VPN) nalika metu lan bakal ndhelik data kanthi nggawe sambungan awal sing aman ing antarane sampeyan lan server VPN.

Malvertising minangka gangguan sing nggawe frustrasi kanggo kabeh pemasar online; salah siji sing rasane ora bakal lunga ing endi wae. Sanajan ora bisa ngerti apa sing bakal ditrapake ing mangsa ngarep babagan malware, cara paling apik supaya bisa ndhisiki para peretas yaiku terus nuduhake crita lan saran karo para pangguna internet.

Yen sampeyan duwe pengalaman malvertising utawa unsur keamanan pemasaran digital liyane, priksa manawa bakal menehi komentar ing ngisor iki! Gagasan sampeyan bakal mbantu ngatasi masa depan online sing luwih aman kanggo para pemasar lan pangguna.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.