Apa LinkedIn?

apa LinkedIn? Napa sampeyan kudu gabung karo LinkedIn? Mangkene video liyane sing apik saka wong ing Kerajinan Umum mung ing topik kasebut!

Sambungake karo aku ing LinkedIn.

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake intro gedhe iki menyang LinkedIn. Kanggo sing durung ngerti situs kasebut, iki nerangake perkara sing sederhana, jelas, lan ringkes. Lee lan Sachi saka CommonCraft nindakake tugas luar biasa kanthi pendekatan PaperWorks.

    Siji bab sing bakal dakkandhakake yaiku manawa LinkedIn ora efektif, umume, kanggo golek utawa golek Vendor. Pendekatan sing kasebut mbutuhake sampeyan nyurung kebutuhan sampeyan nalika sampeyan duwe wong sing bisa utawa ora duwe wektu utawa rujukan kanggo sampeyan. Ing VendorCity, kita wis ngowahi proses iki lan njaluk pamilik bisnis lan profesional supaya menehi rekomendasi kanthi online. Kanthi mangkono, mesthi ana ing kana lan bisa diakses nalika dibutuhake. Sampeyan ora mung bisa langsung golek vendor sing dibutuhake nalika dibutuhake, sampeyan uga menehi hadiah kanggo vendor tambahan kanthi bisnis tambahan kanggo sapa wae ing komunitas VendorCity.

    Mangkene, artikel liyane sing apik babagan jaringan bisnis bubar dikirim dening pamilik bisnis B2B Inggris. Bisa dideleng ing kene:

    http://community.zdnet.co.uk/blog/0,1000000567,10008603o-2000561249b,00.htm

    Douglas, muga-muga sampeyan njupuk wektu sawetara kanggo mriksa VendorCity.com amarga kita mikir beda banget lan cara sing luwih apik kanggo nggawe jaringan bisnis lan golek vendor paling apik ing wilayah sampeyan. Selehake garis yen sampeyan mikir sampeyan duwe wektu kanggo ngobrol babagan konsep kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.