Apa sing diarani IP Warming?

Email: Apa sing diarani IP Warming?

Yen perusahaan sampeyan ngirim atusan ewu email saben pangiriman, sampeyan bisa uga nemoni sawetara masalah pinunjul karo panyedhiya layanan internet nuntun kabeh email menyang folder sampah. ESP asring njamin yen ngirim email lan asring ngobrol babagan sing paling dhuwur tarif pangiriman, nanging sejatine kalebu ngirim email menyang folder sampah. Supaya bisa ndeleng kanthi nyata kothak layang, sampeyan kudu nggunakake platform pihak katelu kaya mitra ing 250ok.

Saben server sing ngirim email duwe alamat IP sing ana gandhengane, lan ISP njaga direktori alamat IP kasebut lan pira keluhan bouncing lan spam sing ditampa saka pangguna ing email sing dikirim saka alamat IP kasebut. Ora umum yen sawetara ISP entuk sawetara keluhan lan langsung nggawa kabeh email luwih lanjut menyang folder sampah tinimbang kothak mlebu.

Migrasi menyang Panyedhiya Layanan Email Anyar

Nalika dhaptar pelanggan bisa dadi 100% pelanggan email sing sah sing milih, utawa milih pindho, menyang email pemasaran sampeyan ... migrasi menyang panyedhiya layanan email anyar lan ngirim menyang kabeh dhaptar bisa uga bakal dieja. Sawetara keluhan bisa langsung njaluk alamat IP sampeyan diwenehi tandha lan ora ana sing bakal nampa email sampeyan ing kothak mlebu.

Minangka praktik paling apik, nalika pangirim akeh pindhah menyang panyedhiya layanan email anyar, disaranake alamat IP kasebut anget. Yaiku, sampeyan njaga panyedhiya layanan email sing ana nalika nambah nomer pesen sing dikirim liwat layanan anyar ... nganti sampeyan nggawe reputasi alamat IP anyar kasebut. Suwe-suwe, sampeyan bisa migrasi kabeh olahpesen nanging ora bakal pengin ditindakake sekaligus.

Pemasaran Email: Apa sing diarani IP Warming?

Kaya pemanasan kalebu nambah intensitas aktivitas fisik kanthi bertahap kanggo anget otot lan nyuda risiko cilaka, anget IP minangka proses penambahan volume kampanye kanthi sistematis saben minggu ing alamat IP anyar. Mengkono bakal mbantu nggawe reputasi ngirim positif karo Panyedhiya Layanan Internet (ISP).

Pemanasan IP Cerdas: Langkah Pertama Kirim Email

Infographic Warming IP

Infographic saka Uplers iki nemtokake lan nggambarake praktik paling apik kanggo anget alamat IP sampeyan karo panyedhiya layanan email anyar, mbukak liwat 5 langkah utama:

  1. Priksa manawa sampeyan ngetutake kabeh praktik paling apik kanggo ngirim email sadurunge ngirim email kaping pisanan kanggo anget IP.
  2. IP khusus sampeyan kudu nyiyapake rekaman pitunjuk ing DNS mbalikke (Sistem Jeneng Domain).
  3. Segmenake pelanggan email adhedhasar keterlibatan karo email sadurunge.
  4. Kunci sukses kanggo pemanasan IP kanthi bertahap nambah jumlah email sing sampeyan kirim.
  5. Nindakake kebersihan sawise kirim.

Dheweke uga nuduhake sawetara pangecualian karo Panyedhiya Layanan Internet tartamtu (ISPS):

  • Yahoo, AOL, lan Gmail nyedhiyakake sawetara masalah sing akeh kanthi mbagi email dadi macem-macem diskrit, saengga nundha pangiriman email. Bakal ditanggulangi yen sampeyan ngirim email kanthi metrik positif.
  • Penundaan normal ing AOL, Microsoft, lan Comcast. Penundaan utawa 421 pantulan iki bakal nyoba maneh sajrone 72 jam. Yen ora bisa dikirim sawise wektu kasebut, dheweke bakal mumbul minangka 5XX lan cathetan bouncing bakal disimpen minangka kesalahan 421. Sawise reputasi sampeyan berkembang, ora bakal ana wektu tundha maneh.

infographic warming ip email apa

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.