Apa sing diarani Marketing Kesehatan?

pemasaran kesehatan

Nalika sampeyan ngalami kacilakan mobil, tiba utawa ngalami cedera parah liyane, sing pungkasan sampeyan mikir yaiku ruang darurat sing pengin dikunjungi adhedhasar papan iklan, papan reklame utawa email pungkasan sing sampeyan tingali . Corong penjualan pancen ora ditrapake nalika darurat.

Nanging, pemasaran kesehatan luwih saka marketing departemen darurat lan unit perawatan intensif. Rumah sakit, klinik perawatan mendesak, lan pusat kesehatan tanggung jawab kanggo promosi macem-macem layanan sing bisa bali menyang corong penjualan.

Nalika pemasaran kesehatan padha karo jinis pemasaran sing luwih tradisional, ayo goleki sawetara aspek unik ing pemasaran ing industri iki:

Acara Komunitas lan Programming

Data anyar saka Layanan Investor Moody nuduhake penurunan arus kas operasi ing rumah sakit. Moody nglaporake penurunan saka 9.5 persen ing 2016 dadi 8.1 persen ing taun 2017 - penurunan sing durung ana sadurunge sing pungkasan ditemokake sajrone krisis finansial 2008. Nomer kaya iki ora bisa stabilitas finansial jangka panjang, mula akeh eksekutif rumah sakit sing golek sumber penghasilan tambahan.

Pemasaran Kesehatan Daerah Hancock

Sawetara rumah sakit saiki ngasilake penghasilan saka program kesehatan lan acara khusus kanggo upaya kapitunan nutup kerugian ing departemen liyane. Program kesehatan ora mung mbantu nyegah ciloko lan penyakit, nanging miturut Asosiasi Kesehatan Medis, dheweke uga entuk wates kontribusi setinggi 30 persen. Acara khusus uga bisa dadi sumber penghasilan. Ing 2017 wae, Rumah Sakit Jaringan Ajaib Anak ngunggahake luwih saka $ 38 yuta liwat Tari Marathon tahunan jaringan.

Manajemen Reputasi

Kaya dene bisnis apa wae, reputasi penting kanggo narik kawigaten ora mung pasien nanging uga bakat sing paling dhuwur. Situs review konsumen, kayata Yelp, entuk popularitas ing pertengahan taun 2000an lan saiki wis narik minat mayuta-yuta kedhaftar saben dina. Kelas Kesehatan, situs web review kesehatan terkemuka, wis luwih saka 20 taun ngewangi pasien golek panyedhiya lan rumah sakit sing berkualitas.

Franciscan Health Indianapolis babagan Kesehatan

Miturut Undhang-undhang Perawatan Terjangkau sing menehi kontrol luwih akeh marang para panyedhiya pilihan, tanggung jawab para pemasar kesehatan kanggo pemasaran merek wis tuwuh akeh. Salah sawijining cara pemasar kesehatan sing cepet bisa nggunakake umpan balik pasien yaiku nggunakake leveraging piranti lunak manajemen reputasi kanggo ngenali kekurangan jaringane. Iki nggawe gampang mbenerake keluhan sanalika bisa uga, lan uga nambah ekspos komentar positif saka pasien. Yen review negatif dadi perhatian, gunakake survey survey kepuasan pasien kanggo ngenali masalah sadurunge, sadurunge mlebu ing situs sing diadhepi publik kaya Healthgrades.

Teknologi Kesehatan Paling Anyar

Kita ngerti konsumen kepengin teknologi paling anyar. Iki bisa uga luwih nyata babagan kesehatan. Konsumen bisa uga OK amarga duwe iPhone sing umure sawetara generasi kanthi layar retak, nanging dheweke ora bakal seneng banget yen pindai otak paling anyar ditindakake ing pemindai MRI ing negara sing padha.

Pariwara Billboard Kesehatan

Source: NPR

Kanggo nanggepi, para pemasar kesehatan wis nyasarake kemajuan teknologi pemasaran minangka cara nggawe pambedaan pasar.

Kayane kita bakal terus ndeleng luwih akeh operasi sing dibantu robot lan program tambahan AI ing taun-taun mbesuk. Contone, A sinau sing ditindakake dening Sekolah Kedokteran Universitas Stanford ngalami kenaikan bedah ginjel sing dibantu robot saka 1.5 persen sing ditindakake ing taun 2003 dadi 27 persen ing 2015.

Nalika panjaluk kemajuan teknologi paling anyar mundhak, para pemasar kesehatan kerja bareng karo kepala departemen kanggo ngenali pembeda lan pesen kunci anyar saben wulan lan tahunan.

nalika pemasaran kesehatan padha karo bentuk pemasaran tradisional, nggawa perspektif unik ing tabel. Kanthi nggunakake program lan acara, fokus ing manajemen reputasi lan menehi cahya babagan teknologi paling anyar, pemasaran kesehatan sukses nggawe kesadaran babagan macem-macem layanan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.