Apa Hacking Wutah? Mangkene 15 Teknik

Apa Hacking Wutah? Teknik

tembung hacking asring duwe konotasi negatif sing ana gandhengane amarga nuduhake program. Nanging malah wong sing hack program ora mesthi nindakake perkara sing ilegal utawa nyebabake cilaka. Peretasan kadang-kadang solusi utawa trabasan. Nindakake logika sing padha kanggo marketing uga bisa digunakake. Iku peretas pertumbuhan.

Peretasan pertumbuhan wiwitane ditrapake startups sing kudu nggawe kesadaran lan adopsi… nanging ora duwe anggaran pemasaran utawa sumber daya kanggo nindakake. Sean Ellis nulis istilah kasebut ing blog ing taun 2010 ing postingan sing diarani Temokake Peretas Wutah kanggo Startup Sampeyan ing kana dheweke ngidhentifikasi Peretas Wutah minangka alternatif kanggo nyewa pemasar tradisional.

Peretasan pertumbuhan sapisan katon minangka ngganti strategi pemasaran jangka panjang tradisional kanthi strategi jangka pendek sing fokus kanggo nyepetake pertumbuhan lan penghasilan. Nanging, sajrone dasawarsa pungkasan, bathi hacking tuwuh bisa dideleng dening saben perusahaan ukuran lan diadopsi dening perusahaan mainstream uga startup cilik.

Pemasaran tradisional online lan offline bisa nyebabake tuwuhing perusahaan sing luar biasa, lan strategi kasebut asring tuwuh ing perusahaan kanthi suwe saya suwe. Nanging, ana cara kanggo miwiti utawa mbukak marketing liwat strategi non-tradisional.

Nalika aku ora seneng karo istilah kasebut hacking, wis macet minangka istilah sing wis umum (lan asring digunakake banget). Miturut pendapat saya, strategi pemasaran sing seimbang kudu nggunakake strategi tradisional, strategi jangka panjang lan strategi hacking kanthi efektif.

Apa Definisi Peretasan Wutah?

Peretasan pertumbuhan minangka strategi pemasaran sing nggunakake cara kreatif lan ora konvensional kanggo entuk akeh ekspos produk utawa layanan sampeyan tanpa mbuwang dhuwit akeh. Istilah kasebut ditrapake kanggo startup teknologi sing ora duwe anggaran pemasaran, nanging kanthi kreatif bisa nggunakake optimalisasi mesin telusuran, pemasaran sosial, Analytics, lan tes kanggo ngoptimalake kanthi cepet lan tuwuh saka online.

Strategi lan Teknik Hacking Wutah

Eliv8 ngembangake infographic sing apik iki kanthi koleksi 15 Teknik & Ide Hacking Wutah Paling Apik:

  1. Tutul menyang Pamirsa Partai 3 - Blogging tamu kasebut, nanging podcasting minangka cara sing apik kanggo entuk pamirsa liyane. Kita asring ngundang pengaruh ing industri ing podcast kanggo narik kawigatene para pamirsa.
  2. Pengaruh Platform Pesta 3 - Iki ide sing apik. Kita duwe dhaptar apik situs online kanggo akun utawa promosi produk sampeyan ing kene.
  3. Target Penggemar Pesaing - Alat sosial sing mbayar lan organik ana kanggo ngenali pengikut pesaing sampeyan. Yen sampeyan bisa nulungi dheweke, kenapa ora nyambung karo dheweke? Yen sampeyan bisa ngatasi kompetitor lan ngewangi para pelanggan ... bisa uga sampeyan mung golek cara.
  4. Gawe Konten Kanggo Sampeyan Perjalanan Panuku - Wangsulake pitakon sing ditliti para pembeli kanthi online.
  5. Gawe Konten Khusus Kaca - Kita nggunakake iklan dinamis sing ditargetake adhedhasar kategori artikel, nyediakake ajakan-ajakan sing cocog kanggo para pamaca.
  6. Mbangun Dhaptar Email sing Diangkah - Segmenake pelanggan saka prospek lan ajari babagan produk lan layanan sampeyan.
  7. Pribadhiake Pengalaman kasebut - Apa sing bisa ditambahake menyang kaca sing digawe khusus kanggo pengunjung utawa sing dipisahake? Apa dheweke wis dadi pelanggan? Apa padha bali? Apa dheweke ngeklik link rujukan? Yen sampeyan bisa ngatasi pengalaman adhedhasar sapa sejatine, sampeyan bisa nyetir kegiatan konversi sing luwih apik.
  8. Kabar Panyingkiran Kranjang - Iki mung taktik gedhe sing kudu ana ing saben platform e-commerce. Minangka kesempatan kanggo ngupayakake wong sing dikonversi kanthi konteks tambahan babagan transaksi utawa uga tawaran.
  9. Kontes Host - Bakal diluncurake sawetara kontes Hellowave, platform sing kuat kanthi kontes templat sing wis kabukten sing mbukak ing situs lan situs sosial sampeyan.
  10. Mbangun Komunitas Eksklusif - Iki butuh kerja, nanging yen sampeyan bisa ngowahi pamirsa dadi komunitas, sampeyan entuk dhuwit kanggo staf pangembangan bisnis sing paling apik. PS: Iki pancen angel tenan!
  11. Nurture ndadékaké kanthi otomatis - Kita wis ngetrapake perawatan lan otomatis kanggo klien sing digunakake Wishpond - solusi sing terjangkau - lan entuk asil sing luar biasa.
  12. Nuduhake Ganjaran lan Referensi - Wong luwih seneng nindakake perkara nalika dikandhani kanca. Yen sampeyan duwe platform dina iki, sampeyan kudu duwe program advokasi semat.
  13. Iklan Retargeting - Baliake pengunjung menyang situs web kanthi pariwara sing ngetutake. Retargeting bisa nambah telusuran merek nganti 1,000% lan kunjungan nganti 720% sawise 4 minggu.
  14. Gunakake Data Sampeyan - 50% bisnis angel ngubungake pemasaran karo asil bathi. Nggunakake data lan Analytics bakal nambah ROI sampeyan.
  15. Nindakake Prekara sing Ora Skala - Terusake kesempatan brainstorm lan kerja keras kanggo ngenali strategi hack hack liyane.

Aku bakal nambah teknik hacking pertumbuhan favoritku ing kene…

  1. nggunakake Semrush, Aku ngenali kaca sing ana rangking situsku ing antarane posisi 2 lan 10, aku ndeleng kaca kompetisi, nulis ulang lan ngoptimalake kaca kanthi informasi luwih lengkap, grafis sing luwih apik, sawetara statistik… lan nyithak ulang minangka anyar. Nalika aku nindakake tugas sing gedhe banget lan menehi komentar kaca maneh, biasane aku entuk luwih akeh visibilitas lan rangking sing luwih dhuwur nalika wong nuduhake lan ngrujuk.

Sumber Hacking Wutah

Ana sawetara sumber tambahan kanthi online, kalebu Eliv8, Reddit, GrowthHackers, Lan Pandhuan Peretasan Wutah.

Teknik Hacking Wutah

One comment

  1. 1

    Halo Karr,

    Aku maca artikel sampeyan, postingan iki menarik banget babagan hacking pertumbuhan. aku ngetutake kabeh kaya sing sampeyan ucapake ing artikel sampeyan. kabeh conto iki paling apik kanggo hacking pertumbuhan. Matur nuwun

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.