Apa sing diarani Google RankBrain?

google rangking 1

Konteks, maksud, lan basa alami utawa kabeh penghambat pitakon adhedhasar tembung kunci sing sederhana. Basa ora gampang dingerteni, mula yen sampeyan bisa miwiti nyimpen pola wicara lan nyakup tandha kontekstual kanggo nggoleki prediksi, sampeyan bisa nambah akurasi asil. Google nggunakake intelijen buatan (AI) kanggo nindakake perkara kasebut

Apa sing diarani Google RankBrain?

RankBrain minangka kamajuan teknologi telusuran Google sing nggabungake pangolahan basa alam lan intelijen buatan kanggo nambah akurasi asil telusuran. Miturut Greg Corrado, ilmuwan riset senior karo Google, RankBrain saiki dadi salah siji saka 3 faktor telusuran sing paling pengaruh. Tes nuduhake yen RankBrain prediksi asil mesin telusuran sing luwih akurat 80% wektu dibandhingake karo insinyur Google sing ngramal asil sing paling akurat 70% wektu.

Jack Clark saka Bloomberg nggambarake cara kerja RankBrain:

RankBrain nggunakake intelijen buatan kanggo nyisipake basa tulis menyang entitas matematika - sing diarani vektor - sing bisa dingerteni komputer. Yen RankBrain ndeleng tembung utawa frase sing ora dingerteni, mesin kasebut bisa ngramal tembung utawa frase apa sing bisa duwe arti sing padha lan nyaring asil kasebut, dadi luwih efektif kanggo nangani pitakon telusuran sing durung nate ditemokake .

Digital Marketing Philippines nggabungake infographic iki karo 8 Kasunyatan Penting Babagan Google RankBrain:

  1. RankBrain sinau offline lan asil wis diuji lan kabukten, banjur online
  2. RankBrain ndadekake luwih akurat prediksi tinimbang mesin telusuran
  3. RankBrain yaiku dudu PageRank, sing alon-alon dadi faktor
  4. RankBrain nangani 15% pitakon telusuran saben dina Google
  5. RankBrain ngowahi tembung sing ana gandhengane dadi vektor
  6. Panggunaan RankBrain Intelijen Sempurna Ponggawa
  7. Microsoft Bing nggunakake AI kanthi mesin pembelajaran sing dijenengi RankNet
  8. RankBrain saingan karo Facebook telusuran semantik

Apa sing diarani Google RankBrain