Apa SEO Apik? Mangkene Sinau Kasus

seo apik

Sajrone sawetara taun kepungkur, aku wis wis cukup vokal babagan pirang-pirang konsultan lan agensi ing industri telusuran organik sing ora gelem ngowahi. Sayang banget amarga dheweke isih tetep nglacak klien sing wis nandur modhal nanging sejatine numpes kemampuan kanggo entuk panguwasa organik, rangking, lan lalu lintas.

SEO Apik: Sinau Kasus

Ing ngisor iki minangka bagan salah sawijining rangking tembung kunci para pelanggan pungkasan kanthi nggunakake wektu Semrush:

opo sing apik seo

  • A - Iki minangka peluncuran situs web klien ing agensi sadurunge. Iki domain anyar tanpa panguwasa.
  • B - Sawise ora ana pertumbuhan, agensi kasebut mutusake kanggo nggawe strategi ketinggalan jaman kanggo nggawe macem-macem domain, kanthi otomatis populasi puluhan kaca kaya tembung kunci internal, lan backlinking sing agresif.
  • C - Situs kasebut munggah kanthi dramatis ing rangking lan lalu lintas organik; Nanging, Google ora butuh wektu suwe kanggo algoritma Google mbatalake skema backlinking lan nyelehake situs kasebut menyang non-otoritas sadurunge.
  • D - Agensi kasebut dipecat lan kita disewa kanggo njupuk situs lan peringkat telusuran organik. Sajrone nem wulan sabanjure, kita nggawe situs kasebut, ora nampilake backlink beracun, ngarahake kabeh domain menyang siji domain, ngarahake akeh kaca tembung kunci menyang kaca topik, topik utama, ngasilake konten sing akeh, lan infographic. Kita ngoyak nol backlinking tanpa promosi mbayar mawon Ora ana Nada.
  • E - Asil terus nyebabake nuduhake, keterlibatan, lan konversi. Sajrone puncak siklus ing antarane taun kepungkur lan taun iki, sesi munggah 210%, pangguna munggah 291%, tampilan kaca munggah 165%, tingkat bouncing mudhun 16%, sesi anyar munggah 32%, pengunjung bali munggah 322% . Klien khusus iki nggunakake telpon kanggo bisnis, dadi kita ora duwe data konversi sing tepat ing sanjabane survey panggilan sing dijaluk kepiye carane ditemokake. Google tetep terus maju.

Aku terus ngelingake perusahaan sing nyewa konsultan telusuran sing ora nate riset babagan pamirsa, kompetisi, utawa prilaku ing situs kasebut. Link balik tanpa ngasilake media digital sing relevan, terkenal, lan dioptimalake kanthi dhuwur bakal nggawe sampeyan nemoni masalah. Kita terus ngasilake asil organik klien liwat entuk panguwasa tinimbang panguwasa sing dimanipulasi utawa mbayar.

Sinau jero lan intelijen buatan terus ndorong algoritma Google Rankbrain. Larry Kim nyathet:

Google bakal terus audisi kaca kanggo pitakon sing relevan… sakedap. Nanging yen gagal narik kawigaten, mula bakal mati kanthi alon. Sampeyan bisa uga bakal kelangan 3 persen lalu lintas saben wulan - dadi cilik, sampeyan malah ora ngerteni nganti kasep. Pungkasane, kaca sampeyan bakal ilang saka pratelan peringkat.

Nganti telat banget.

Strategi telusuran organik saiki ora mbutuhake konsultan telusuran wingi. Strategi telusuran organik saiki mbutuhake pemasar merek lan konten sing ngerti carane riset lan ngatur upaya digital kanggo pamirsa banjur menehi dalan sing dioptimalake kanggo konversi.

Yen konsultan telusuran organik ora terus-terusan nggoleki, menehi masukan babagan strategi konten sampeyan, lan ngoptimalake situs sampeyan, saiki kudu golek mitra telusuran organik sing anyar. Kasunyatane, kita bakal seneng nulungi - luwih-luwih yen sampeyan penerbit sing gedhe banget. Pengalaman kita ing kana ora ana tandhingane ing industri.

Nyuwun Konsultasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.