Apa Exit Intent? Kepiye Gunakake Kanggo Ngapikake Tarif Konversi?

Apa Exit Intent? Kepiye Ngapikake Tarif Konversi?

Minangka bisnis, sampeyan wis nandur modal akeh wektu, gaweyan, lan dhuwit kanggo ngrancang situs web utawa situs e-commerce sing apik banget. Sakbenere saben bisnis lan pemasar padha kerja keras kanggo ndarbeni pengunjung anyar menyang situs… padha ngasilake kaca produk, kaca kebangkrutan, konten, lan sapiturute sing apik. kanggo.

Kaping pirang-pirang, pengunjung kasebut teka lan maca kabeh sing bisa ... banjur ninggalake kaca utawa situs sampeyan. Iki dikenal minangka metu ing analytics. Pengunjung ora mung ilang saka situs sampeyan, sanajan… padha asring menehi pitunjuk yen dheweke bakal metu. Iki dikenal minangka metu maksud.

Apa Exit Intent?

Nalika pengunjung ing kaca sampeyan mutusake ninggalake, sawetara kedadeyan:

  • arah – Kursor mouse dheweke mindhah munggah kaca menyang baris alamat ing browser.
  • kecepatan – Kursor mouse bisa nyepetake menyang garis alamat ing browser.
  • Polah – Kursor mouse ora mindhah mudhun kaca maneh lan padha mandheg nggulung.

Pakar optimasi konversi ngenali tren iki lan nulis kode prasaja menyang kaca sing mirsani kursor mouse lan bisa prédhiksi nalika pengunjung arep metu. Nalika prilaku niat metu diidentifikasi, dheweke miwiti pop-up metu ... upaya pungkasan kanggo melu karo pengunjung.

Niat metu pop-up minangka alat sing luar biasa lan wis kabukten efektif kanggo:

  • Nyedhiyakake a kode diskon kanggo pengunjung tetep ing sesi lan nggawe tuku.
  • Promosi mbesuk acara utawa tawaran lan duwe pengunjung ndhaftar kanggo iku.
  • Njaluk an alamat email kanggo drive engagement liwat newsletter utawa lelampahan otomatisasi email.

Sepira Efektif Pop-Up Exit Intent?

Miturut macem-macem sumber, bisnis bisa nyana kenaikan 3% nganti 300% ing keterlibatan amarga optimasi tingkat konversi sing praktis iki (Cro) piranti. Paling ora, apa ora nyoba melu karo pengunjung sing sampeyan ngerti bakal lunga? Katon kaya ora-brainer kanggo kula! Ing riset sing nyebabake infografis ing ngisor iki, Visme nemokake 5 kaluwihan Exit Pop-up:

  1. Dheweke pancen efektif kanggo narik pengunjung sing ninggalake situs sampeyan.
  2. Padha kurang intrusive tinimbang pop-up sing katon nalika interaksi pengunjung karo situs sampeyan.
  3. Dheweke nyedhiyakake ajakan tumindak sing jelas lan bebas gangguan (CTA).
  4. Dheweke bisa nguatake proposisi nilai sing sampeyan wis menehi kabar marang pengunjung.
  5. Dheweke relatif bebas risiko… ora ana sing ilang!

Ing infographic, Pandhuan Visual kanggo Metu Pop-Up: Cara Ngunggahake Tingkat Konversi kanthi 25% Sewengi, Visme nyedhiyakake anatomi sing sukses metu niat pop-up, carane kudu katon, tumindak, lan ditata. Dheweke menehi pandhuan ing ngisor iki:

  • Pay manungsa waé kanggo desain.
  • Semir salinan sampeyan.
  • Priksa manawa iku cocog kontekstual karo isi kaca.
  • Nawakake sarana kanggo metu utawa nutup popup.
  • Aja ngganggu ... sampeyan ora perlu nuduhake saben sesi.
  • Tambah testimoni utawa review kanggo ndhukung proposisi nilai sampeyan.
  • Ngowahi lan nyoba macem-macem format.

Kanggo siji saka kita Shopify klien, situs kanggo tuku klambi online, kita nindakake pop-up maksud metu nggunakake Klaviyo kanthi tawaran diskon sing bakal ditampa panampa nalika langganan milis. Kita uga mlebu pelanggan menyang lelungan sambutan cilik sing ngenalake merek, produk, uga cara ngetutake merek kasebut ing media sosial. Kita entuk kira-kira 3% pengunjung kanggo ndhaptar, lan 30% saka wong-wong mau wis nggunakake kode diskon kanggo tuku…

Yen sampeyan pengin ndeleng sawetara conto tambahan saka pop-up maksud metu, iki artikel sing nuduhake sawetara gaya, tawaran, lan saran babagan nggawe:

Exit Intent Pop-Up Conto

metu maksud popups

6 Komentar

  1. 1

    Aku wonder carane padha paten soko sing ana ing paling saka 2008 (padha didegaké 2010). Iki wiwit tanggal 18 September 2008: http://www.warriorforum.com/main-internet-marketing-discussion-forum/13369-how-do-you-make-unblockable-exit-popup.html – saka kiriman babagan metu-maksud popups: “… Sing paling cedhak sampeyan bisa njaluk iku ngendi kursor mouse pengunjung obah cedhak ndhuwur layar… dadi sampeyan lagi assuming lagi arep ngeklik tombol nutup. Iki minangka pop-up metu sing ora bisa diblokir: PopUp Tindakan: PopUp sing Bisa Dibukak Ora Diblokir Nalika Pengunjung Sampeyan Ninggalake Kaca…”.

    Kajaba iku, ana potongan kode iki wiwit tanggal 27 April 2012 sing ngetrapake teknologi 'niat metu' ing babagan 5 baris kode, kasedhiya kanggo umum: http://stackoverflow.com/questions/10357744/how-can-i-detect-a-mouse-leaving-a-page-by-moving-up-to-the-address-bar

    Tanggal pengajuan paten yaiku 25 Oktober 2012. Tanggal prioritas miturut Google yaiku 30 April 2012 (http://www.google.com/patents/US20130290117)

    Referensi liyane saka quicksprout: http://www.quicksprout.com/forum/topic/bounce-exchange-alternative/ kirim: "Ing 2010 ScreenPopper.com digawe ing mburi mini-van ing 1.5 taun dalan trip dawa ing saindhenging negara amarga aku ora bisa nemokake apa aku needed. Ora ana saingan, mung siji-sijine tawaran yaiku dominasi popup sing kaku lan angel dipasang. Iki 2 taun sadurunge 'paten' diajukake.

    Kanggo nyimpulake Bounce Exchange bisa uga duwe produk sing apik, nanging ora nggawe lan ora duwe hak kanggo "teknologi". Aku kepengin weruh kepiye pengacara paten kasebut ora nemokake apa sing bisa ditemokake ing babagan 5 menit karo Google. Lan aku dudu pengacara. Mung wong sing ora seneng nyoba monopoli apa sing dudu duweke. Dheweke njupuk $ 3000- $ 5000 lan ora pengin solusi liyane sing luwih murah (kenapa sampeyan butuh "paten"?)

    • 2
      • 3

        Woy @douglaskarr: disqus - Aku maca loro paragraf 1st paten lan abstrak (ing link ndhuwur) lan pratelan utama paten persis teknologi 'exit-intent'. Dheweke ngaku nggawe pelacakan mouse kanggo tujuan iki. Link sing dakgawa nuduhake dheweke ora nggawe kabeh. Kuwi sing salah karo pendapatku. Lan ngganggu aku amarga aku mikir nggawe script metu-maksud dhewe, utawa nggunakake salah siji saka akeh alternatif siap-digawe (aku weruh paling 15 alternatif ...). Yen paten Bounce Exchange bakal digunakake dening wong-wong mau kanggo mblokir, tanpa hak, kompetisi kasebut bisa ngrusak kabeh situs web saiki sing nggunakake alternatif murah liyane; lan wong kaya aku sing arep nggunakake. Saiki aku ndeleng artikel sampeyan, aku duwe pikirane 2nd. Ora ana kasempatan aku bakal nglampahi ewu dolar sasi kanggo sing. Lan sanajan dheweke ora pantes paten, dheweke isih bisa nggawe aku akeh masalah yen aku nindakake dhewe, utawa nggunakake wong liya.
        Akhir-akhir iki aku ndeleng popup kaya ngono ing endi wae. Tanpa pop-up maksud metu, kita kudu bali menyang pop-up sing luwih ngganggu - pop-under, pop-over pas wektune, pop-up entri, lsp

  2. 4

    Dadi, katon Retyp, wong sing ana ing mburi Optin Monster nuntut Bounce Exchange babagan paten iki. Nanging aku ora cukup ngerti babagan hukum kanggo ngerti yen wis rampung, lan yen ya, apa asile…? Info liyane ing pranala iki:

    https://www.docketalarm.com/cases/Florida_Southern_District_Court/9–14-cv-80299/RETYP_LLC_v._Bounce_Exchange_Inc./28/

    http://news.priorsmart.com/retyp-v-bounce-exchange-l9Zx/

    https://search.rpxcorp.com/lit/flsdce-436983-retyp-v-bounce-exchange

    Sampeyan mesthi bakal seneng ngerti apa sing kedadeyan ing kene. Katon kaya paten sing bodho lan aku pengin ndeleng iki kasedhiya ing papan liya….

  3. 6

    Produk utawa layanan sing didol BounceX (lan BounceX/Yieldify minangka layanan lengkap minangka produk) biasane duwe sawetara unsur. Asring ora bisa paten kabeh proses, mula sampeyan biasane nglindhungi inti (ing kasus iki algo) amarga minangka bagean sing paling penting. Aku manawa ana paten metu ana kanggo nggawe gambar, pop munggah gambar ing website etc sing padha ora duwe lan teknis infringing ing.

    Wigati dicathet yen Yieldify (terdakwa ing kasus kasebut) tuku paten saka pihak katelu lan saiki nuntut BounceX. Yen sampeyan duwe dhuwit kanggo nguber pesaing banjur ana resiko cilik - yen sampeyan kelangan kasus sampeyan ana ing posisi sing padha saiki (kurang dhuwit) dene yen sampeyan menang banjur sampeyan mung ngukir potongan pasar. nuduhake dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.