Apa Perusahaan IoT Mbantu Miwiti Industri Eceran?

Perusahaan IoT

Utangan yaiku mundur saka pembiayaan industri ritel sing wis lara. Bloomberg malah ngramal babagan Apocolypse Eceran muga-muga cepet tekan kita. Industri ritel wis keluwen kanggo inovasi, lan Internet iku mung bisa nyedhiyani dorongan sing dibutuhake.

Kasunyatane, saiki 72% pengecer melu Internet Perusahaan (EIoT) proyek. Setengah kabeh pengecer wis nggabungake teknologi jarak ing pemasaran.

Apa sing diarani EIoT?

Ing perusahaan saiki, tambah akeh sistem lan iku wis nyambung utawa bisa uga graitating disambungake. Saben iki iku biasane bakal khusus kanggo fungsi tartamtu, kayata. piranti seluler, sensor gerakan, tampilan digital. Yen iki iku disambungake supaya bisa nambah informasi kanthi cara standar, ngidini bisnis nggawe sawetara aplikasi sing apik.

Kepiye EIoT Mbantu Penjualan Eceran?

  • Tandha seluler lan tampilan signage digital minangka teknologi sing paling penting kanggo pangiriman gaweyan khusus ing toko
  • 63% pembeli bakal ndownload aplikasi loyalitas, lan 57% nuduhake informasi pribadine karo merek sing dipercaya
  • 66% pembeli bakal nggunakake Wi-Fi ing toko kanggo nampa informasi produk utawa njupuk keuntungan saka penawaran khusus
  • Luwih saka 50% pembeli gelem nampa tawaran sing disesuaikan miturut pilihan lan industri tuku nalika cedhak utawa ing toko
  • 78% pembeli menehi rating penting kanggo nggabungake pengalaman e-commerce lan ing toko minangka kritis bisnis
  • 80% pembeli milenial lan penghasilan tinggi ujar yen bakal tuku luwih akeh saka toko ritel sing nawakake alat blanja ing toko seluler
  • 68% pembeli nggawe tuku produk amarga signage digital sing apik

Infographic saka CUBE iki nyedhiyakake conto samubarang EIoT sing gegandhengan lan aplikasi ing lingkungan ritel. kotak wis ngembangake piranti sing ngidini koordinasi lan kolaborasi antarane musik lan olahpesen ing toko, tondo video, lan musik sing ditahan.

Infographic uga rincian sawetara tantangan karo EIoT uga, kalebu keamanan, privasi, ngatasi masalah, lan komputasi. Pengecer kudu menehi perhatian marang tantangan kasebut amarga dheweke milih mitra sing pas kanggo nggarap mbesuk.

Enterprise IoT Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.