Pengajar Sosial: Apa sing Disokong Karyawan Media Sosial?

advokasi

Ing konferensi konten, aku ngrungokake kancaku Mark Schaefer ngomong babagan perusahaan sing duwe luwih saka satus ewu karyawan nanging mung sawetara saham sosial nalika merek nganyari media sosial. Apa jinis pesen sing dikirim menyang konsumen? takone Mark. Pitakon sing apik lan wangsulane gampang. Yen karyawan - bisa dibantah minangka penyokong merek paling gedhe - ora nuduhake pembaruan sosial, mesthine dheweke ora nuduhake apa-apa.

Kita makarya karo perusahaan umum liyane sing tenaga kerja umume para profesional layanan pelanggan. Iki ora dhasar saka garis CSR, dheweke kerja bareng karo kabeh pelanggan kanggo mbusak konflik antarane pelanggan lan pihak katelu, utawa golek solusi apik kanggo para pelanggan. Saben dina dheweke bakal kerja lan entuk asil sing apik tenan. Mung siji masalah… ora ana sing ngerti babagan iki. Tim konten ora nuduhake crita kasebut. Tim promosi ora promosi crita kasebut. Karyawan ora nuduhake crita kasebut.

Sing paling ala, calon pelanggan tau krungu critane.

Aku ngajak perusahaan supaya masang strategi pembelaan pegawai ing endi crita bisa diluncurake kanthi gampang menyang tim konten, tim promosi bisa kerja bareng karo hubungan masarakat lan mbayar kesempatan kanggo promosi konten kasebut, lan - sing paling penting - karyawan banjur nyuarakake karya hebat sing ditindakake.

Sayange, perusahaan kasebut tetep mbuwang luwih akeh dhuwit kanggo iklan televisi anyar lan luwih akeh pariwara. Wah

Apa sing diarani Advokat Karyawan Media Sosial?

Piranti advokasi karyawan media sosial nggawe karyawan lan kolaborator perusahaan sampeyan dadi penyokong sosial kanggo merek sampeyan. Nalika karyawan ningkatake lan nyuarakake konten, acara, warta, lan nganyari liwat media sosial, strategi kasebut ningkatake media sosial perusahaan sampeyan, nambah jangkauan merek sampeyan, lan nggawe kapercayan kanthi melu tim sampeyan kanggo nuduhake lan promosi konten perusahaan.

Mentas diluncurake, SosialReacher minangka platform sing dibangun kanggo karyawan lan kolaborator kanggo nemokake lan nuduhake crita merek sampeyan. Paling apik, sampeyan bisa nglacak asil lan malah menehi insentif kanggo nuduhake. Miturut Altimeter, 21% konsumen seneng konten sing diterbitake karyawan, ngungkuli metodologi liyane

Ora ana sing luwih dipercaya tinimbang karyawan sing ngerti perusahaan saka sukarela nuduhake konten sampeyan lan nuduhake bangga dadi anggota organisasi sampeyan. Perusahaan saiki duwe akses menyang modal sosial sing akeh, nanging karyawan minangka sumber pemasaran sing durung ditemtokake. Tujuane karo SocialReacher yaiku kanggo ningkatake paparan media sosial kanggo perusahaan nalika ngrewangi karyawan ngrasa melu pangembangan lan pangembangan merek. Ismael El-Qudsi, CEO Internet República

Fitur lan kapabilitas SocialReacher

  • Kustomisasi sing Gampang - Manajer kampanye sing ditetepake nemtokake jinis konten sing bakal dituduhake, nalika kampanye bakal diluncurake, segmen karyawan sing bakal ditargetake, lan toko media sosial endi sing bakal digunakake.
  • Pra-Persetujuan Konten - platform ngidini kiriman wis disetujoni sadurunge diterbitake kanggo njaga keselarasan karo strategi pemasaran umume.
  • Dasbor Insentif - perusahaan bisa ngaktifake hadiah kanggo nyurung partipasi karyawan ing kampanye.
  • Pengalaman dwibasa - platform kasedhiya ing basa Inggris lan Spanyol kanggo distribusi konten sing luwih akeh ing target pasar.
  • Analytics Real-Time - perusahaan duwe akses menyang keterlibatan rinci Analytics, kalebu retweet, seneng, klik, komentar lan tampilan konten saben pangguna lan kampanye.

Kepiye Cara SosialReacher?

The SosialReacher platform cukup sederhana kanggo ngatur lan njaga. Nindakake proses limang langkah sing gampang kanggo ngatur karyawan kanthi gampang, ngatur konten sampeyan kanggo dituduhake, dituduhake, ngukur tanggepan, lan nuwuhake panggunaan tambahan liwat gamifikasi.

  1. Ngundang karyawan lan kolaborator
  2. Gawe lan kurasi konten
  3. Nuduhake konten sampeyan
  4. Ukur asile
  5. Nyedhiyakake insentif

Platform kasebut nggampangake kampanye ing Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, LinkedIn lan uga ing blog pribadi karyawan. Mangkene gambar layar dashboard SocialReacher:

Dashboard SosialReacher

Platform kasebut dikembangake lan dirilis dening Internet República, agensi pemasaran digital sing khusus nggawe solusi pemasaran online inovatif lan turnkey sing nggabungake kemampuan SEO, media sosial lan blogging. Diadegake ing Madrid, Spanyol ing 2011 dening tim mantan eksekutif HAVAS lan Microsoft, Internet República wis ngembang internasional karo kantor-kantor ing Amerika Serikat lan Amerika Latin. Perusahaan kayata BMW, Volkswagen, Renault, Bacardi, lan Yahoo wis dipercaya Internet República kanthi kampanye pemasaran digital.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.