Apa Authentikasi Email? Kepiye Pengaruh Deliverability?

apa otentikasi email

Ana akeh wong sing ora nggatekke saka para pemasar lan profesional TI babagan pengiriman email lan penempatan kothak mlebu. Umume perusahaan mung percaya yen iku proses sing gampang nalika ngirim email… lan tekan kana sing kudu ana. Ora bisa digunakake kanthi cara kaya mangkene - panyedhiya layanan internet duwe sawetara alat sing bisa digunakake kanggo verifikasi sumber email lan validasi minangka sumber sing bisa dipercaya sadurunge email kasebut dikirim menyang kothak mlebu.

Kita wis kaget banget amarga bisa ningkatake pangiriman, papan mlebu kothak mlebu, lan kinerja sabanjure strategi email dhewe wiwit digunakake 250ok kothak mlebu ngawasi, ngawasi dhaptar ireng lan alat ngatasi masalah. Sing ana gandhengane langsung karo investasi investasi email sing luwih apik.

Apa Authentikasi Email?

Otentikasi email minangka proses sing menehi panyedhiya layanan internet (ISP) manawa email kasebut sejatine saka pangirim sing bener. Iki negesake manawa pesen email kasebut durung dimodifikasi, diretas utawa ditempa nalika lelungan saka sumber menyang sing nampa. Email sing ora diotentikasi bakal asring dilebokake ing folder spam panampa. Otentikasi email nambah kemampuan sampeyan supaya email dikirim menyang kothak mlebu tinimbang folder sampah.

Mesthekake sampeyan duwe DKIM, DMARC lan Cathetan SPF kanthi disebarke bisa nambah kanthi luwih apik ing kothak mlebu - nyebabake luwih akeh bisnis. Mung karo Gmail, bisa dadi bedane antarane panempatan kothak mlebu 0% lan papan inbox 100%!

Instiler wis nggabungake infographic iki ing otentikasi email - dadi gampang Eyang ngerti!

Instiller-Email-Authentication-FINAL-V3