Apa Drupal?

drupal

Apa sampeyan ndeleng Drupal? Apa sampeyan wis krungu babagan Drupal nanging ora yakin apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan? Apa lambang Drupal pancen apik banget sing sampeyan pengin dadi bagean saka gerakan iki?

Drupal minangka platform manajemen konten sumber terbuka sing mbukak jutaan situs web lan aplikasi. Wis dibangun, digunakake, lan didhukung dening komunitas masarakat sing aktif lan maneka warna ing saindenging jagad.

Aku nyaranake sumber daya iki kanggo miwiti sinau babagan Drupal:

  • Pandhuan Ultimate Kanggo Drupal ™ - Latihan Tutorial Video Langkah Dening Langkah sing Nampilake Rahasia Trabasan Ngalahake Drupal… Ing Ngisor 6 Jam, Lan Tanpa Sakit Kepala!
  • Video: Dries Buytaert, pangripta Drupal, nglumpukake macem-macem tanggepan kanggo mbantu njawab pitakon sing wis lawas “Apa Drupal“. Video cendhak iki nyedhiyakake perspektif lan wawasan babagan cara pangembang, perancang, editor, lan panyipta konten nyedhaki Drupal. Video cendhak iki saka Dries Buytaert's Intine ing DrupalCon Chicago, 7 Maret 2011.
  • Book: Nggunakake Drupal nyedhiyakake conto implementasi kanggo macem-macem kasus panggunaan web, wiwit nggawe situs review produk nganti nyiyapake toko online. Tuladhane nggunakake akeh modul nyumbang komunitas Drupal wis digawe.

Seri Podcast Drupal

  • The Swara Drupal seri podcast nyedhiyakake wawasan format singkat babagan kedadeyan ing komunitas, teknologi apa sing digunakake, lan kepiye modul berkembang.
  • The Podcast Lullabot seri nerangake babagan cara ngimplementasikake situs karo Drupal lan wong-wong sing narik kawigaten fokusake energi ing pangembangan modul lan nggawe situs web sing apik tenan.

Sejarah Drupal

Priksa infographic hebat iki ing sejarah Drupal saka Layanan Situs Web CMS:

Sejarah Drupal Infographic

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.