Kepiye Data Onboarding Ngewangi Pemasaran Multi-Saluran

data ing papan

Pelanggan ngunjungi sampeyan - saka piranti seluler, tablet, tablet kerja, saka desktop omah. Dheweke nyambung karo sampeyan liwat media sosial, email, ing aplikasi seluler, liwat situs web lan lokasi bisnis sampeyan.

Masalahe yaiku, kajaba sampeyan mbutuhake login pusat saka saben sumber, data lan pelacakan sampeyan bakal beda-beda Analytics lan platform pemasaran. Ing saben platform, sampeyan ndeleng tampilan lengkap data lan prilaku sing ana gandhengane karo pelanggan utawa prospek.

Apa Data On-Boarding?

Data On-Boarding nyelarasake data pelanggan saka sumber data sing beda lan uga kegiatan ing toko kanthi cocog karo tetandan digital ing data. Aplikasi seluler, kayata, bisa ngidentifikasi kunci sing ana gandhengane karo hardware. Bisnis lan wong bisa dununge geo lan diidentifikasi ing lokasi IP tartamtu. Kertu kasetyan, alamat email lan log bisa uga ngidentifikasi.

Data onboarding kanthi radikal gampang ndadekake pemasaran multi-saluran, menehi sampeyan kekuwatan supaya bisa nggawe pengalaman pelanggan sing luwih apik lan menehi asil sing luwih bisa diukur. Via LiveRamp

Penyedia On-Boarding bisa cocog karo pelanggan ing kabeh sumber data lan miwiti nglacak data anonim nganti pengunjung ngumumake identifikasi lan profil wis nyambung. Perusahaan kaya LiveRamp nglumpukake data ing a akeh platform iklan lan pemasaran pihak katelu kanggo nambah profil lan njamin akurasi.

Iki nyedhiyakake metodologi sing luar biasa kuat kanggo ngerti kepiye tingkah laku pelanggan, pemasaran sing bisa ditargetake lan utamane kapan lan saluran apa sing kudu dipasarake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.