Apa sampeyan Wiji Blog?

winih blog

Mbalik (snicker) nalika awal nulis blog, aku ngerti manawa menehi komentar ing blog liyane pancen sukses. Umume tuwuh ing jaman enom amarga aku melu obrolan ing blog liyane.

Sanajan tuwuh blogku kanthi konsisten, aku terus nyoba nggoleki lan nemokake blog anyar sing nulis konten gedhe ing wilayah sing dikarepake. Aku uga nyoba promosi ing tautan saben dina. Kanthi satus yuta blog sing ana ing kana, ana akeh obrolan kanggo dilebokake.

Apa Seeding Blog?

Google lan Technorati minangka sarana utama golek blog sing durung nate dibukak. Sampeyan bisa nglampahi 5 utawa 10 menit saben dina winih blog lan entuk ewonan pamaca anyar. Seeds Blog mung nambah komentar ing postingan blog liyane lan njamin sampeyan duwe backlink sing apik ing informasi komentar ing blog sampeyan. Aja komentar mung kanggo mbuwang link ing njaba, kayata spam. Tulis sawetara salinan sing narik kawigaten, puji marang blogger, utawa wenehi bukti yen sampeyan ora setuju. Komentar sampeyan bakal dadi luwih sugih, mula bakal luwih akeh perhatian.

Seeding Blog beda karo Komentar Spamming

Motivasi Seeding Blog beda karo Komentar Spamming. Komentar Spamming minangka topi ireng SEM cara kanggo nyoba golek blog sing ora digunakake nofollow lan entuk peringkat luwih dhuwur liwat slamet.

Pembibitan Blog:

  • Nambahake obrolan blog sing dimaksud. Mbok menawi sampeyan ndhukung kiriman kanthi konten relatif tambahan utawa mbantah konten sing ana ing kono. Salah siji cara, iku konten sing digawe pangguna sing kudu dihargai blogger apa wae.
  • Ngenalake sampeyan karo blogger.
  • Sing luwih penting, ngenalake sampeyan menyang pamirsa blogger! Aja ngremehake sepira akehe wong sing maca blog LAN maca komentar.

Tambah winih blog menyang tas teknik pemasaran kanggo nggawe otoritas utawa nambah kesadharan babagan blog, produk, layanan utawa perusahaan. Bisa digunakake kanthi apik!

8 Komentar

  1. 1

    Kirim Douglas sing apik banget. Aku wis nggunakake teknik iki kanthi akeh lan tanpa gagal, iku bisa digunakake! Aku wis ngerti manawa sampeyan pancen ora prelu kuwatir ngeculake link ing awak komentar sampeyan, kajaba nggawe pariwara penting kanggo obrolan. Yen sampeyan kudu ngucapake iklan ing obrolan, tinimbang mung komentar "aku uga", mula pengunjung bakal kepincut karo blog sampeyan.

    Nganti blog nofollow, kabeh blogku ora ana nofollow lan ya, pancen narik akeh spammer. Nanging, fokus ing blog nofollow ora ana gunane kanggo wong-wong sing pengin nggawe pertumbuhan organik. Dorongan peringkat minimal sing ditampa liwat tautan sing ora ana nofollow ing komentar blog paling ora bisa diabaikan. Yen menehi komentar duwe hadiah nyata yaiku ing hubungan sing dibangun lan daya tarik alami sing digawe. Wong liya bakal luwih cepet nyambung menyang kiriman kanthi organik yen sampeyan ora terus spam komentar karo tautan.

    Kirim apik! Sampeyan duwe maca anyar. 😉

  2. 2

    Minangka blogger pemula, aku isin kanggo menehi komentar ing blog liyane. Kiriman sampeyan nyetel aku terus.

    Apa sing diarani blog nofollow lan kepiye aku ngerti manawa duwe?

    Matur nuwun

    Bill

  3. 3

    Matur suwun Doug. Info iki migunani banget nalika nyoba mbedakake seeding blog vs. spam kanggo klien bisnis cilik. Iki uga menehi inspirasi kanggo menehi komentar babagan blog liyane! 🙂

  4. 4

    Amarga ana sebab aneh, aku malah ora bisa log menyang Technorati, nanging iki prekara liya.

    Apa sing wis sampeyan jelasake bisa uga cocog kanggo blog khusus individu utawa industri. Kanggo blog perusahaan, cara sing padha ora efektif amarga blog perusahaan dianggep minangka cara promosi bisnis lan bakal nandhang sangsara.

    Aku durung ndeleng blog perusahaan sing duwe saham utawa komentar kanthi rutin.

    • 5

      Yen blog perusahaan wis sade adol produk, aku setuju manawa komentar angel ditemokake. Nanging, nalika blog duwe tujuan ing njaba penjualan, ana akeh kesempatan.

      https://blog.facebook.com/ - entuk puluhan ewu komentar. Aku ngerti dheweke minangka platform sosial, lan… uga ana sing istiméwa amarga wis miliaran pelanggan 🙂
      http://www.lulu.com/blog/ - yen isi bener, sampeyan bakal bisa ndeleng kegiatan ing kene.

      • 6

        Matur suwun.

        Kanggo blog perusahaan, kaya sing wis sampeyan jelasake, blog kudu luwih fokus lan ora diwatesi kanggo masang produk utawa layanan dhewe. Aku wis nggawe konten sing berkualitas kanggo blog perusahaan lan bisa uga ana gandhengane karo kunjungan, nanging ora cocog karo kegiyatan pangguna.

        Aku bakal terus nyoba lan matur nuwun kanggo info sing migunani.

  5. 7
  6. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.