Apa sing Dienggo Pengarang lan Apa Penting

authorrank

Aku wis ngganggu klien lan wis padha nggabungake kode penulis ing kabeh situs WordPress wiwit ndeleng asil luar biasa nglakoni ing blog kita dhewe. Mangkene infographic sing apik kanggo mbantu promosi penulis luwih adoh… nulis istilah, PengarangRank.

Kanggo panulis, pamasar utawa produsen konten, AuthorRank nyedhiyakake kesempatan sing apik kanggo merek pribadi, nanging uga ndadekake kita tanggung jawab individu babagan kualitas karya sing diprodhuksi. Ngevaluasi kualitas konten minangka tugas Google, lan mbesuk mbesuk manawa Google ngupaya ngevaluasi kualitas substansial para pangarang. Kanthi ngerteni panganggitRRank saiki, para panulis bisa nggawe awake dhewe lan pakaryan gabungan supaya bisa pangkat. Infographic dening BlueGrass.

Ruang putih sing adhem ing Infographic yaiku kanggo video ing ngisor iki:

apa sing diarani

4 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai @carrinli: disqus! Kanthi nampilake pangarang bisnis kanthi jelas, bisnis sampeyan bisa nggawe panguwasa. Tingkat klik liwat entri mesin telusuran sing dikarang cenderung luwih dhuwur amarga padha ndeleng manawa dudu situs bot utawa spam, mula sampeyan uga bakal narik luwih akeh pengunjung saka mesin telusuran. Kita wis ndeleng asil paningkatan sing jelas kanggo sawetara wong sing ngeklik kiriman blog saka mesin telusuran wiwit duwe link penulis.

  2. 3
    • 4

      Infografis dirancang kanggo dituduhake, Jeanette! Iki khusus dikembangake dening BlueGrass… wong sing dituduhake ... yen sampeyan duwe matur suwun kanthi link sing cocog bali menyang situs!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.