Content Marketing

Apa sing diarani Otoritas?

Yen sampeyan nggoleki ing Staff situs ngumumake Twitter Debat Otoritas, sampeyan bakal nemokake rantamanku digawe ing mayoritas komentar. Kabeh wong nggawe aku kacang tansah ngomong babagan iki - lan ana uga sing banjur mbangun Twitority lan Twithority.

Jeneng sing luwih apik yaiku Telusuri Tweet ing Pesenan Keturunan miturut Jumlah Pengikut.

Aku ngerti, iku jeneng sing dawa banget, nanging iki sejatine jeneng. Ora Panguwasa.

Definisi Panguwasa

Wong utawa organisasi sing duwe kekuwatan utawa kontrol ing bidang tartamtu, biasane politik utawa administratif.

Supaya ana wong sing nampa Panguwasa ing utawa mateni Internet, mbutuhake sawetara perkara:

  • Sejarah utawa praktik sejarah sing nyata lan nyata ing bidang keahlian.
  • Pengakuan saka keahlian kasebut dening wong liya kanthi panguwasa.

iki mesin ngurutake kanggo Twitter kurang kalorone. Nalika aku tweet babagan Valkyrie sawetara dina kepungkur, aku mesthi bakal ngasilake asil karo 3,200 pandherekku. Chris Pirillo iku Tweet ing Valkyrie minangka asil # 1 saiki - amarga saka 24,000 pandhereke:

Chris Pirillo Tweet ing Valkyrie

Aku tresna karo Chris Pirillo, nanging dheweke ora duwe otoritas (nuwun Chris!) Nalika nyemak Valkyrie.

Malah mung duwe 1,872 pengikut, bisa uga luwih akurat kanggo nyatakake NY Times Film Twitter, saka Kaca Film NY Times, duwe panguwasa sing luwih gedhe tinimbang aku, Chris utawa wong liya ing asil kasebut. Lan akun Twitter NY Times duwe sawetara pengikut.

Aku percaya ana media sosial kanggo otoritas. Aku percaya Algoritma pagerank Google bisa dadi wiwitan sing apik. Aplikasi Twitter sing ngawasi retweet, reca tweet, frekuensi tweet lan sawetara pengikut (adhedhasar sing panguwasa lan hubungan) ing bidang keahlian tartamtu bakal apik banget! Aku seneng bisa nelusuri twitterer blog bisnis sing paling apik!

Panguwasa ora mung pirang-pirang wong sing ngetutake sampeyan. Otoritas yaiku carane akeh wong sing ngormati sampeyan ing bidang keahlian tartamtu.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

3 Komentar

  1. Doug, matur nuwun kanggo nambah sawetara kewarasan kanggo bantahan sing kesel, lungse, lan kuno.

    Yagene kita butuh "wewenang" sing luwih sithik kanggo ngenalake akal sehat menyang diskusi.

    Nanging, yen ana lapisan perak, iku bisa uga, sapisan lan kanggo kabeh, kita bisa sijine bantahan iki kanggo ngaso, sanadyan pesimis ing kula mamang bakal sayangé.

    kirim gedhe. Aku tweeting menyang 2800 pengikutku! Kita bakal nuduhake A-listers (ora bisa pracaya aku mung ngandika) sing duwe wewenang! 🙂

  2. Matur nuwun kanggo gabung karo paduan suara sing nuduhake ide iki pancen bodho.

    Aku weruh nilai sing bisa nyaring telusuran kanthi jumlah pengikut, nanging nyebat wewenang kasebut ora masuk akal.

    Wong-wong sing nyengkuyung sistem iki duwe jumlah pengikut astronomi (Loic, Scoble, Arrington, lsp.). Napa ora nelpon fitur iki apa sejatine: "Tampilake Tweet dening Kanca-kancaku sing Penting banget lan Wong-wong sing Aku Dianggep Patut Digatekake."

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web