Apa Kasunyatan Augmented? Kepiye AR Digawe kanggo Merek?

Kasunyatan

Saka sudut pandang pemasar, aku sejatine percaya kasunyatan sing ditambah bisa uga duweni potensi luwih akeh tinimbang kasunyatan virtual. Nalika kasunyatan virtual bakal ngidini kita nemu pengalaman gawean kabeh, kasunyatan sing ditambah bakal nambah lan sesambungan karo donya sing saiki urip. Kita wis nuduhake sadurunge kepiye AR bisa uga pengaruh pemasaran, nanging aku ora percaya manawa wis nerangake kabeh kasunyatan sing ditambah lan menehi conto.

Kunci potensial kanthi pemasaran yaiku kemajuan teknologi smartphone. Kanthi bandwidth sing akeh banget, kacepetan komputasi sing saingan karo desktop sawetara taun kepungkur, lan akeh memori - piranti smartphone mbukak lawang kanggo adopsi lan pangembangan kasunyatan sing ditambah. Kasunyatane, ing pungkasan taun 2017, 30% pangguna smartphone nggunakake aplikasi AR… luwih saka 60 yuta pangguna ing AS wae

Apa Kasunyatan Augmented?

Augmented reality minangka teknologi digital sing overlay teks, gambar utawa video liwat obyek fisik. Intine, AR nyedhiyakake kabeh jinis informasi kayata lokasi, judhul, visual, audio lan data akselerasi, lan mbukak dalan kanggo umpan balik wektu nyata. AR nyedhiyakake cara kanggo ngatasi kesenjangan ing antarane pengalaman fisik lan digital, nguatake merek supaya luwih bisa melu karo para pelanggan lan ngasilake asil bisnis nyata ing proses kasebut.

Kepiye AR Digawe kanggo Penjualan lan Pemasaran?

Miturut laporan anyar Elmwood, teknologi simulasi kaya VR lan AR bakal nawakake regane langsung kanggo merek ritel lan konsumen ing rong bidang utama. Kaping pisanan, dheweke bakal nambah nilai kanggo nambah pengalaman pelanggan babagan produk kasebut. Contone, kanthi nggawe informasi produk rumit lan konten penting liyane supaya bisa luwih aktif liwat gamification, nyedhiyakake pembinaan langkah demi langkah, utawa menehi dorongan prilaku, kayata ing kasus ketaatan obat.

Kapindho, teknologi kasebut bakal diwiwiti ing ngendi merek bisa mbantu merek menehi informasi lan ngowahi cara pamahaman merek kanthi ngasilake pengalaman sing interaktif, lan narasi sing apik sadurunge dituku. Iki bisa uga kalebu nggawe kemasan saluran anyar kanggo keterlibatan, ngatasi kesenjangan ing antarane belanja online lan fisik, lan nggawe pariwara tradisional kanthi crita merek sing kuat.

Reality Augmented kanggo Pemasaran

Tuladha Implementasi Reality Augmented kanggo Sales lan Marketing

Siji pimpinan yaiku IKEA. IKEA duwe aplikasi blanja sing ngidini sampeyan navigasi critane kanthi gampang lan nemokake produk sing sampeyan kenal nalika browsing ing omah. Kanthi IKEA Place kanggo iOS utawa Android, aplikasi sing ngidini pangguna meh "nyelehake" produk IKEA ing ruangan sampeyan.

Amazon wis ngetutake conto Tampilan AR kanggo iOS.

Conto liyane ing pasar yaiku fitur Yelp ing app mobile diarani Monocle. Yen sampeyan ndownload app lan mbukak menu liyane, sampeyan bakal nemokake pilihan sing diarani Monocle. Open Monocle lan Yelp bakal nggunakake lokasi geografis, posisi telpon, lan kamera kanggo overlay data kanthi visual liwat tampilan kamera. Pancen apik banget - aku kaget dheweke ora asring ngobrol babagan iki.

Bioskop AMC nawakake a aplikasi mobile sing ngidini sampeyan ngarahake poster lan nonton pratinjau film.

Modiface ngluncurake cermin interaktif kanggo toko ritel sing pangguna bisa mirsani kepiye tampilan makeup, rambut, utawa pasokan kulit. Sephora wis ngetokake teknologi liwat aplikasi seluler.

Perusahaan bisa ngetrapake aplikasi kasunyatan sing ditambah kanthi nggunakake ARKit kanggo Apple, ARCore kanggo Google, utawa Hololens kanggo Microsoft. Perusahaan ritel uga bisa njupuk kauntungan SDK Augment.

Kasunyatan Augmented: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Mangkene ringkesan apik ing infographic, Apa Kasunyatan Augmented, dirancang dening Bingkai.

Apa Kasunyatan Augmented?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.