Apa sing diarani Analytics? Dhaptar Teknologi Analisis Marketing

Depositphotos 19495177 s

Kadhangkala kita kudu bali menyang dhasar lan mikir tenan babagan teknologi kasebut lan kepiye cara mbantu kita. Analytics ing level paling dhasar yaiku informasi sing asil saka analisis data sing sistematis. Kita wis ngrembug terminologi analytics wis pirang-pirang taun suwene, nanging kadang apik kanggo bali menyang dhasar.

Definisi Analytics Marketing

Marketing Analytics kalebu proses lan teknologi sing ngidini para pemasar ngevaluasi sukses inisiatif pemasaran kanthi ngukur kinerja (kayata blogging lawan media sosial lawan komunikasi saluran) nggunakake metrik bisnis penting, kayata ROI, atribusi pemasaran lan efektifitas pemasaran umume. Kanthi tembung liyane, sampeyan nerangake kepiye kinerja program pemasaran sampeyan kanthi nyata. liwat SAS

Apa sing diarani Analytics - Video saka IBM

Minangka babagan pemasaran online, Web Analytics platform minangka sistem sing nglumpukake, agregat lan laporan ing kegiatan para pengunjung situs online utawa interaksi media sosial. Ana subset saka Analytics manawa para pemasar kudu ngerti lan nggunakake saben wektu:

  • Analisis Prilaku - dalan sing dituju pengunjung lan cara interaksi karo saben kaca yaiku data kritis kanggo ngerti kepiye situs sampeyan bisa dioptimalake kanggo nambah keterlibatan lan konversi. Akeh wong sing ngrancang situs sing apik lan lali yen sejatine minangka gapura kanggo bisnis. Ana ton ilmu lan pengalaman migunani sing bisa ditrapake kanggo nambah rega situs sampeyan menyang bisnis.
  • Business Intelligence - utawa BI Analytics fokusake kabeh aspek kinerja organisasi sampeyan, wiwit pemasaran nganti operasi lan akuntansi, kanggo kepemimpinan senior kanggo ngawasi prilaku perusahaan. BI minangka pemantauan lan perencanaan kinerja organisasi menengah, gedhe lan perusahaan.
  • Analytics Konversi - konversi ing situs minangka kegiatan sing regane. Sing paling jelas yaiku tuku ing situs e-commerce. Nanging, yen situs sampeyan promosi layanan, konversi bisa uga nomer pengunjung sing mlebu nyoba gratis, demo, download, webinar utawa kegiatan liyane sing wis ditampilake menehi nilai. Konversi Analytics asring nggabungake pangujian elemen supaya sampeyan bisa ngoptimalake situs kanggo ngonversi luwih akeh pengunjung menyang pelanggan.
  • Analytics Intelijen Pelanggan - akeh perusahaan sing ora aktif ngawasi manawa para pelanggan seneng utawa ora dadi alangan kanggo keterlibatan sing sampurna. Sistem sing ngidini umpan balik pelanggan liwat saluran sosial, survey lan poin pengumpulan data liyane bisa nyedhiyakake riset sing penting babagan carane dirasakake karo perusahaan lan apa sing bisa ditindakake kanggo ngapikake.
  • Analytics Siklus Pelanggan - mangertos tahapan pelanggan penting kanggo nambah penylametan pelanggan, ningkatake nilai pelanggan, lan banjur nggawe profil mbesuk tumrap keterlibatan sing paling sukses. Sawetara platform ngukur tahap uga sponsor otomatisasi pemasaran ing Tengen Ing Interaktif, manawa sampeyan bakal entuk demo sistem kasebut.
  • Analytics Pesen - otomatisasi pemasaran, email, nglaporake kothak mlebu, SMS, telpon, lan sistem olahpesen liyane Analytics kanggo nyedhiyakake sampeyan kegiatan saben kampanye, kegiatan pelanggan, lan asring gabung karo liyane Analytics sistem kanggo mbantu ngapikake olahpesen lan eksekusi kampanye.
  • Prediksi Analytics - adhedhasar kinerja situs sampeyan sing kepungkur, platform kasebut sejatine prédhiksi tumindak ing mangsa ngarep. Ramalan Analytics platform asring nawakake model supaya sampeyan bisa nyetel lan prédhiksi pengaruh pangowahan kasebut ing kinerja situs sampeyan. Contone, kepiye yen sampeyan ngilangi gaji saben klik dadi setengah lan nambah anggaran infographic?
  • Analisis wektu nyata - menehi wawasan babagan kegiatan lan prilaku para pengunjung ing situs sampeyan saiki. Wektu nyata Analytics bisa dikepengini kanggo ngowahi prilaku pengunjung, nambah kemungkinan konversi, lan menehi kesadaran babagan wektu respons menit menyang situs sampeyan.
  • Sales Analytics - Enablement sales minangka sektor teknologi sing saya akeh. Dasbor penjualan kaya sponsor ing Salesvue integrasi langsung karo CRM Salesforce lan sediakan manajemen detail babagan detail sing dibutuhake kanggo ndeleng lan prédhiksi kinerja penjualan. Lan kanggo salesperson, sistem kasebut mbantu dheweke nambah produktivitas, ngoptimalake titik tutul, lan nutup transaksi sing luwih gedhe kanthi luwih cepet.
  • Telusuri Analytics - backlinks minangka standar peringkat emas ing Internet lan pangkat ndadekake lalu lintas lan konversi. Asile, alat sing mbantu ngawasi mesin telusuran, pesaing, lan kepiye peringkat konten sampeyan bisa mbantu sampeyan narik kawigaten pengunjung anyar lan nggawe strategi konten sing ndadekake bisnis. Panelusuran mbayar Analytics nyedhiyakake metrik kinerja lan konversi kanggo tembung kunci supaya sampeyan bisa nyuda biaya saben timbal lan nambah penjualan.
  • Analytics Sosial - nalika Internet dikembangake, individu lan perusahaan nggawe panguwasa supaya bisa ngetutake pandhuan. Sosial Analytics bisa ngukur panguwasa kasebut, nglacak rangking sosial sampeyan, mbantu sampeyan ngerti sebabe wong ngetutake sampeyan lan topik sing paling akeh sesambungan karo sampeyan. Ngewangi sampeyan dadi pengikut sosial lan panguwasa asring nyebabake kapercayan ing pamirsa utawa komunitas - sing bisa digunakake kanggo nyuarakake promosi utawa malah nggawe konversi langsung.

Mesthine, kabeh sistem kasebut bisa nyedhiyakake kakehan informasi lan asring nyebabake analisis kelumpuhan. Seneng banget dideleng Analytics platform sing mbukak API lan nggabungake karo pihak katelu liyane kanggo nambah pengalaman pelanggan kanthi otomatis. Kritik paling gedhe kanggo Analytics platform yaiku nglumpukake lan nglaporake data, nanging jarang nggawe rekomendasi. Platform pengujian konversi nindakake kanthi apik - muga-muga sisan! Minangka conto, aku ora ngerti sebabe Analytics platform ora menehi wawasan babagan strategi konten lan menehi saran babagan apa sing bakal sampeyan tulis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.