Apa Reputasi Alamat IP Lan Kepiye Skor IP Sampeyan Bisa Ngirim Email?

Apa Reputasi Alamat IP?

Nalika ngirim email lan ngluncurake kampanye pemasaran email, organisasi sampeyan Skor IP, utawa Reputasi IP, penting banget. Uga dikenal minangka a skor pangirim, reputasi IP mengaruhi pengiriman email, lan iki penting kanggo kampanye email sing sukses, uga kanggo komunikasi kanthi luwih wiyar. 

Ing artikel iki, kita bakal ngetrapake skor IP kanthi luwih rinci lan kepiye carane njaga reputasi IP sing kuwat. 

Apa Skor IP Utawa Reputasi IP?

Skor IP minangka skor sing ana gandhengane karo reputasi alamat IP sing dikirim. Mbantu panyedhiya layanan kanggo netepake manawa email sampeyan wis ngilangi saringan spam. Skor IP sampeyan bisa diganti gumantung karo macem-macem faktor, kalebu keluhan panrima lan kerepe ngirim email.

Napa Reputasi IP Penting?

Skor IP sing kuat tegese sampeyan dianggep minangka sumber sing bisa dipercaya. Iki tegese email sampeyan bakal tekan sing ditrima lan kampanye email sampeyan bakal luwih efektif. Kosok baline, yen basis pelanggan kanthi rutin ngelingi email saka organisasi sampeyan ing folder spam, bisa uga mulai nggawe citra negatif saka perusahaan, sing bisa nyebabake pengaruh jangka panjang.

Kepiye Reputasi IP Sampeyan Bisa Nggawe Deliverability Email?

Reputasi IP pangirim minangka bagean saka proses panentu apa email tekan Kothak mlebu utawa folder spam. Reputasi sing ora apik tegese email sampeyan cenderung ditandhani minangka spam, utawa ing sawetara kasus mung ditolak kabeh. Iki bisa nyebabake konsekuensi nyata kanggo organisasi kasebut. Yen sampeyan pengin yakin manawa bisa ngirim email, njaga reputasi pangirim sing kuwat penting banget.

Apa Bedane Alamat IP Khusus lan alamat IP Bersama?

Sampeyan bisa uga kaget ngerti manawa umume panyedhiya layanan email ora nyedhiyakake darmabakti Alamat IP kanggo saben akun. Kanthi tembung liyane, akun pangirim sampeyan yaiku sambungan liwat macem-macem akun email. Iki bisa uga apik utawa ora apik gumantung saka reputasi IP Address:

  • Ora ana Reputasi IP - Ngirim email kanthi gedhe ing Alamat IP anyar tanpa reputasi bisa uga mblokir email sampeyan, diterusake menyang folder sampah ... utawa nggawe Alamat IP sampeyan langsung diblokir yen ana sing nglaporake email minangka SPAM.
  • Reputasi IP sing Dituduhake - Reputasi Alamat IP sing Disedhiyakake ora mesthi ala. Yen sampeyan dudu pangirim email sing akeh lan ndhaptar akun karo panyedhiya layanan email sing terkenal, email bakal nyampur email karo pangirim sing terkenal supaya email sampeyan dikirim kanthi bener. Mesthi wae, sampeyan uga bakal nemoni masalah karo layanan sing kurang terkenal sing ngidini SPAMMER ngirim alamat IP sing padha.
  • Reputasi IP khusus - Yen sampeyan pangirim email gedhe… umume 100,000 pelanggan saben kirim, Alamat IP khusus luwih becik kanggo njaga reputasi sampeyan dhewe. Nanging, Alamat IP dibutuhake anget… Proses ing ngendi sampeyan ngirim Panyedhiya Layanan Internet tartamtu tartamtu saka pelanggan sing paling aktif kanggo sawetara wektu kanggo mbuktekaken marang ISP manawa sampeyan duwe reputasi.

Kepiye Sampeyan Mesthekake Reputasi IP Kuat?

Ana macem-macem faktor nalika nemtokake lan njaga reputasi IP sampeyan. Ngidini pelanggan supaya gampang lengganan saka email yen pengin minangka salah sawijining langkah sing bisa ditindakake; iki bakal nyuda keluhan spam babagan email sampeyan. Coba waca akeh email sing sampeyan kirim lan sepira kerepe sampeyan uga ngirim - ngirim kakehan kanthi cepet bisa uga ngrusak reputasi IP sampeyan.

Langkah liyane sing migunani yaiku verifikasi dhaptar email kanthi nggunakake metode pilihan utawa mbusak alamat email kanthi rutin saka dhaptar mailing. Skor sing tepat sampeyan bakal mesthi saya suwe saya suwe, nanging yen njupuk langkah iki bakal mbantu supaya tetep kuwat.

Kepiye Sampeyan Nggawe Reputasi Kuat Kanthi Pangirim Anyar?

Apa sampeyan ngirim pesen akeh liwat server mail sampeyan dhewe, utawa wis ndhaptar Penyedia Layanan Email anyar, IP Warming minangka proses sing sampeyan butuhake kanggo nggawe reputasi awal lan kuwat kanggo alamat IP sampeyan.

Waca liyane babagan IP Warming

Piranti Kanggo Priksa Reputasi IP

Saiki kasedhiya macem-macem piranti lunak sing ngidini sampeyan mriksa reputasi IP kanthi gampang; sampeyan bisa ngerteni iki migunani sadurunge kampanye pemasaran massal. Sawetara piranti lunak uga bisa menehi pandhuan babagan cara kanggo nambah skor pangirim nalika sampeyan maju. Ing ngisor iki sawetara kanggo miwiti:

  • SenderScore - Validity's SenderScore minangka ukuran reputasi sampeyan, dietung saka 0 nganti 100. Yen luwih dhuwur skor sampeyan, reputasi sampeyan bakal luwih apik, lan umume kemungkinan luwih akeh email sampeyan dikirim menyang kothak mlebu tinimbang folder sampah. SenderScore diitung kanthi rata-rata 30 dina lan rangking alamat IP sampeyan karo alamat IP liyane.
  • BarracudaCentral - Jaringan Barracuda nyedhiyakake tampilan IP lan reputasi domain liwat Sistem Reputasi Barracuda; database alamat IP wektu nyata karo miskin or apik ajining diri
  • Sumber sing dipercaya - dikelola dening McAfee, TrustedSource nyedhiyakake informasi babagan email lan reputasi web domain sampeyan.
  • Alat Postmaster Google - Google nawakake Alat Postmaster kanggo pangirim sing ngidini sampeyan nglacak data babagan volume volume sing dikirim menyang Gmail. Dheweke nyedhiyakake informasi kalebu reputasi IP, reputasi domain, kesalahan pangiriman Gmail, lan liya-liyane.
  • Microsoft SNDS - Mirip karo Alat Postmaster Google, Microsoft nawakake layanan sing diarani Layanan Data Jaringan Cerdas (SDNS). Antarane data sing diwenehake dening SNDS yaiku wawasan babagan data kaya reputasi IP ngirim sampeyan, pirang-pirang jebakan spam Microsoft sing dikirim, lan tingkat keluhan spam sampeyan.
  • Cisco Senderbase - Data ancaman wektu nyata ing IP, domain, utawa jaringan kanggo ngenali SPAM lan email sing mbebayani.

Yen sampeyan butuh pitulung luwih lengkap babagan reputasi IP organisasi utawa ngirim email, hubungi kami kanggo rincian luwih lengkap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.