Apa Konsultan Pemasaran Email lan Apa Aku Perlu?

Depositphotos 53656971 s

Konsultan Pemasaran EmailKaya sing wis dingerteni, pemasaran email bisa digunakake, mula aku ora bakal nanggung sampeyan informasi iki. Nanging, ayo ndeleng apa konsultan pemasaran email lan apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan.

Konsultan pemasaran email umume njupuk telung wujud, yaiku Agensi Pemasaran Email, Freelancer, utawa staf internal ing Penyedia Layanan Email (ESP) utawa Agensi Tradhisional; kabeh duwe katrampilan lan pengalaman sing khusus kanggo ngembangake strategi pemasaran email sing efektif. Nanging, kompetensi inti lan penawaran layanan beda-beda.

Dadi, apa sampeyan butuh konsultan pemasaran email? Yen mangkono, jinis apa? Takokake pitakon ing ngisor iki.

Apa solusi suratku cocog kanggo aku?
Apa solusi ESP utawa omahku nyedhiyakake kabeh fitur sing dibutuhake? Apa aku nggunakake fitur sing dakbayar? Gampang digunakake kanggo ME? Apa pengeluaran saya salaras karo biaya?

Apa sing dak kirimake?
Apa aku wis ngrancang apa sing kudu dikirim? Kayata email Sugeng Rawuh, Buletin, Pesenan sing Ditilar, Promosi, lan email Reactivation? Apa sing ilang aku? Endi risak jaringan komunikasi email?

Kapan aku kudu ngirim surat?

Apa aku kudu nggunakake informasi adhedhasar tumindak panampa kanggo ngirim email, kayata undhuhan kertas putih utawa ditinggalake kranjang? Apa maneh email sing didhukung tanggal, kayata pembeli utawa ulang taun mung liburan. Apa kalender editorial kanggo buletinku? Apa aku nglacak email promosi ad-hoc?

Apa aturan bisnisku?
Apa aku wis mutusake apa sing nyebabake pesen dikirim? Data apa sing dibutuhake kanggo ndhukung pesen? Apa proses ngimpor data kudu manual utawa otomatis? Konten apa sing dikirim nalika syarat kasebut wis kepenak? Apa rencana kanggo Saka jeneng lan baris Subjek? Apa aku kudu nyampur? Apa lan kapan aku kudu nyoba?

Apa sing dadi tujuwanku?
Apa aku wis nemtokake target, kayata pirang-pirang unduhan, penjualan, registrasi? Apa sing bakal aku lakoni kanggo nambah dhaptar? Apa sing bisa ditindakake kanggo nyuda daya tarik?

Apa sing kudu dilaporake?
Apa aku kudu ndeleng luwih saka mung klik lan mbukak kanggo nambah asil lan mbuktekake kasusku? Apa aku butuh data ing njaba kayata CRM lan situs web? Analytics alat kanggo nggawe lan nglacak metrik suksesku?

Pemasaran email minangka upaya sing penting kanggo umume para pemasar, nanging prosese bisa nantang lan mbutuhake wektu. Konsultan pemasaran utawa agensi email bisa mbantu sampeyan entuk target nalika ngidini sampeyan nggunakake wektu kanggo ngoperasikake aspek bisnis liyane.

Kudu luwih saka mung wawasan? Agensi sing fokus ing email uga bisa nyedhiyakake layanan dhukungan, uga pituduh, sing dibutuhake kanggo ngluncurake lan ndhukung program pemasaran email sing kuwat; maca carane nyewa agensi pemasaran email kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.