Apa sing diarani Ad Server? Kepiye Cara Nglayani Iklan?

Apa DoubleClick kanggo Penerbit

Kayane kaya pitakon dhasar, "Kepiye cara pariwara ing situs web?”Prosese cukup rumit lan kedadeyan ing wektu sing cendhak. Ana penerbit ing saindenging jagad sing nyedhiyakake pamirsa sing target lan target sing pengin digayuh para pengiklan. Nanging ana ijol-ijolan pariwara ing saindenging jagad, sanajan para pengiklan bisa target, nawarake, lan masang pariwara.

Apa sing diarani Server Ad

Server iklan minangka sistem sing ngotomatisasi panjaluk, penawaran, lan penayangan pariwara kasebut uga nglaporake kinerja kampanye sing ditindakake. Mangkene ringkesan video saka Doubleclick kanggo Penerbit (DFP), Server Iklan Google:

Proses Nglayani Iklan:

  1. Pangguna teka ing situs web utawa aplikasi sampeyan.
  2. Iklan dijaluk saka Server Ad kanthi dhaptar kritéria babagan iklan sing cocog. Kriteria bisa kalebu ukuran slot iklan, tanggal lan wektu dina, lan lokasi geografis.
  3. Server Ad milih iklan sing kudu ditrapake adhedhasar kriteria.
  4. Iklan sing dipilih bali menyang situs web utawa aplikasi sing bisa dideleng pangguna.
  5. Ad Server nglacak saben-saben iklan diklik.

Supaya kabeh bisa digunakake kanthi bener, diwajibake penerbit kanggo nemtokake inventaris ing Ad Server, mbukak didol, nyetujoni kampanye, ngukur lan ngoptimalake kinerja kanggo nggedhekake penghasilan. Google nggabungake infographic iki, Apa DFP? (Klik kaping pindho kanggo Penerbit)

Apa sing diarani Ad Server?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.