Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Pemulihan Iklan

Pamulihan Iklan

Salah sawijining tantangan paling gedhe kanggo penerbit lan pemasar saiki yaiku blocker iklan. Kanggo pemasar, tarif pamblokiran iklan sing mundhak nyebabake ora bisa nggayuh pamirsa adblock sing dikarepake. Kajaba iku, tarif pamblokiran iklan sing dhuwur nyebabake inventarisasi iklan sing luwih cilik, sing pungkasane bisa nambah tarif CPM.

Wiwit pamblokir iklan wiwit dasawarsa kepungkur, tarif adblocking saya mundhak, entuk jutaan pangguna lan nyebar menyang saben platform.

Salah sawijining temuan paling anyar saka tim riset ing Sawit yaiku tingkat pamblokiran iklan saiki ing AS yaiku 33.1%. Iki tegese 3 saka 10 pangguna ora entuk upaya pemasaran sampeyan. Cetha, iki minangka masalah penting kanggo jagad pemasaran, lan terus-terusan kanggo jagad penerbitan, sing gumantung karo pariwara babagan eksistensi.

Kepiye carane bisa ditangani?

Nganti saiki, ana sawetara pendekatan sing nyoba ngatasi fenomena adblocking. Sawetara penerbit nyoba ngganti model bisnis lan nggunakake paywalls kanggo mbayar pangguna kanggo ngakses situs kasebut. Wong liya, luwih seneng meksa pangguna supaya putih dhaptar situs web liwat setelan pamblokir iklan kanggo ngakses konten situs kasebut. Kekalahan utama strategi kasebut yaiku gangguan lan risiko sing bakal ditindakake pangguna ninggalake situs kabeh.

Ing kene ana pendekatan alternatif - pemulihan iklan.

Pemulihan iklan ngidini para penerbit masang maneh pariwara sing wiwitane ilang dening blocker iklan. Strategi iki duwe sawetara kaluwihan sing beda tinimbang sisa paket kasebut. Keuntungan sing jelas yaiku nyedhiyakake iklan kanggo pamirsa adblocking lan non-adblocking. Penerbit malah bisa nggedhekake inventaris iklan, pangguna segmen lan target kampanye tartamtu menyang pamirsa iklan lan pamirsa sing ora mblokir iklan.

Beda karo apa sing diarepake, pangguna adblocking malah nampilake tarif keterlibatan sing dhuwur, ing wektu sing luwih dhuwur tinimbang pangguna sing ora adblocking.

Apa macem-macem jinis solusi pemulihan iklan?

Saiki ana sawetara solusi ing pasar. Nalika mriksa macem-macem, paramèter penting tartamtu kudu dielingi. Sing pertama yaiku integrasi - solusi pemulihan iklan bisa diterapake ing sisih server, CDN (Jaringan Pengiriman Konten) utawa ing sisih klien. Integrasi sisih server lan CDN rumit lan ngganggu, lan asring mbutuhake pangowahan gedhe ing bagean penerbit kalebu operasi iklan.

Umume pamilik situs wedi integrasi sing mlebu, sing dadi alangan utama, lan asring ora pengin nggabungake solusi. Saliyane, umume integrasi sisih klien diwatesi lan bisa diatasi karo blocker iklan.

Pembeda penting liyane ing antarane macem-macem solusi pamulihan iklan yaiku komprehensif. Iki kalebu platform sing digunakake, lan pariwara sing bisa pulih.

Kajaba iku, nalika penerbit pengin nampilake kabeh jinis iklan, kalebu iklan statis, iklan video, lan iklan asli, sawetara solusi pemulihan iklan mung bisa mulihake siji jinis iklan.

nalika adblocking

Apa solusi saka Onit?

Onceit nyedhiyakake platform pemulihan iklan sing paling kalebu, bisa mulihake kabeh panggonane iklan sing dicopot saka blocker iklan, ing browser seluler lan desktop. Sawise mulihake kampanye tampilan, video lan iklan asli, kanthi pelacakan piksel lengkap, penargetan cookie, lan dhukungan segmentasi pangguna.

Solusi kita adhedhasar integrasi sisih cepet klien, saéngga integrasi rapi sing ora mbutuhake pangowahan ing server iklan klien utawa operasi iklan.

Misi Onit yaiku supaya para pemilik situs bisa njaga model bisnis, uga nggoleki pengalaman para pangguna. Kita makarya sesuai karo Pedoman Koalisi kanggo Iklan sing Luwih Apik, sing kita raosake minangka landhesan utama loro penerbit lan pangguna.

Nggunakake uponit, penerbit bisa ngontrol pariwara sing dilayani lan papan sing dipasang, lan priksa manawa iki iklan sing berkualitas lan ora ngganggu. Kajaba iku, solusi kita nyumbang kanggo pengalaman pangguna sing luwih apik, kanthi nyepetake wektu mbukak kaca lan nyuda konsumsi bandwidth.

Kepiye cara kerja Onit?

Kita nggunakake JavaScript inline, sing diaktifake kanthi otomatis nalika ndeteksi pangguna nganggo blocker iklan aktif. Yen diaktifake, JavaScript kanthi otomatis nemokake panggonan iklan sing diblokir, njupuk panjaluk iklan, kalebu piksel pelacak lan target, lan dikirim kanthi aman menyang server liwat protokol sing aman lan ora bisa dideteksi sing ora bisa diblokir dening blocker iklan. Server banjur komunikasi karo server iklan penerbit kanggo njupuk pariwara lan sumber daya. Banjur, pariwara sing dijupuk dibukak, nggunakake teknik metamorphic unik, sing mbusak pola apa wae sing menehi tag konten minangka iklan lan dikirim maneh menyang browser. Pungkasan, ing level DOM (Model Obyek Dokumen), skrip nggawe maneh iklan ing browser lan nggawe struktur DOM anyar kanggo dadi tuan rumah iklan sing ora bisa ditemokake pamblokir iklan sing ana gandhengane karo iklan.

Asil pungkasan yaiku iklan ditampilake menyang pangguna adblocking, ora preduli sing mblokir iklan sing digunakake.

Tambah ing penghasilan iklan, tambahake keterlibatan

Nalika tingkat pamblokiran iklan kanggo Mako, Portal hiburan terkemuka Israel, ngrambah 33% lan ngrugekake operasi adhedhasar iklan, mula dheweke golek solusi. Minangka Uri Rozen, CEO Mako ujar, Onceit minangka siji-sijine solusi sing ngidini bisnis iklan tetep bisa mlaku tanpa gangguan. Kanthi nggunakake solusi Onceit, Mako wis bisa nawakake kampanye iklan kanggo pangguna mblokir pangguna wiwit wulan Juni 2016, lan bubar, wiwit nyedhiyakake iklan video ing bagean artikel lan layanan VOD sing akeh. Kontribusi marang pangasilan iklan Tampilan desktop Mako ngasilake paningkatan signifikan 32% -39% antarane Januari lan Mei 2017.

Miturut Rozen, pangguna adblocking nampilake level keterlibatan lan retensi sing padha utawa malah luwih dhuwur tinimbang pangguna sing ora adblocking, kanthi rata-rata wektu sesi tambah 3.2%.

Mako mung minangka conto kanggo mitra sing seneng.

Sawit

Temokake Luwih Luwih Ing Atat

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.