VPN apa? Kepiye Sampeyan Pilih Siji?

Apa sing VPN?

Nganti pirang-pirang taun, aku mikir manawa duwe kantor minangka investasi sing apik… menehi klien raos yen bisnis saya stabil lan sukses, nyedhiyakake karyawan lan kontraktor lokasi pusat, lan dadi bangga kanggo aku.

Kasunyatane yaiku klienku ora ngunjungi kantor lan, nalika aku ngilangi dhaptar klien lan nambah akeh, saben-saben saya akeh ing kantor lan kantor saya kosong. Iki regane cukup… ruang kantor luwih larang tinimbang hipotek.

Aku saiki makarya ing antarane fasilitas kerja sama, bandara, hotel, kopi, lan onsite karo klienku. Salah sawijining klien malah nyedhiyakake stasiunku dhewe supaya ora bisa diatasi.

Nalika klien saya njaga jaringan sehat sing ditutup kanggo umum, iku ora padha karo situs coworking lan kopi. Kasunyatane yaiku umume jaringan sing dibukak biasane mbukak kanggo snooping. Kanthi kredensial lan properti intelektual sing daklakoni saben dina, aku ora bisa nggawe risiko komunikasi mbukak kanggo umum. Ngendi Jaringan Pribadi Virtual teka menyang muter.

Apa sing VPN?

VPN, utawa jaringan pribadi virtual, minangka trowongan sing aman ing antarane piranti lan internet. VPN digunakake kanggo nglindhungi lalu lintas online saka snooping, gangguan, lan sensor. VPN uga bisa tumindak minangka proksi, ngidini sampeyan masker utawa ngganti lokasi lan surfing web kanthi anonim saka ngendi wae sing sampeyan karepake.

Source: ExpressVPN

Kanggo rincian babagan VPN, sampeyan uga pengin mriksa pelajaran interaktif Surfshark, Apa sing diarani VPN?

Napa Gunakake VPN?

Kanthi mesthekake kabeh komunikasi Internet sampeyan ndhelik lan dirayakake liwat tujuan liyane, ana macem-macem kaluwihan kanggo nggunakake Jaringan pribadi virtual:

  • Ndhelikake IP lan lokasi sampeyan - Gunakake VPN kanggo ndhelikake alamat IP lan lokasi saka situs tujuan lan peretas.
  • Enkripsi sambungan sampeyan - VPN sing apik nggunakake enkripsi 256-bit sing kuat kanggo nglindhungi data sampeyan. Telusuri saka hotspot Wi-Fi kaya bandara lan kafe sing ngerti sandhi, email, foto, data bank lan informasi sensitif liyane ora bisa dicegat.
  • Tonton konten saka endi wae - Streaming kabeh acara lan film ing HD sing cepet banget ing piranti apa wae. Kita wis ngoptimalake jaringan kanggo nyedhiyakake kacepetan paling dhuwur tanpa watesan bandwidth. Download apa wae ing detik, lan ngobrol video kanthi buffering minimal.
  • Mbukak blokir situs web sing disensor - Gampang mbukak blokir situs lan layanan kayata Facebook, Twitter, Skype, Youtube, lan Gmail. Entuk apa sing sampeyan karepake, sanajan sampeyan wis ora kasedhiya ing negara sampeyan, utawa yen sampeyan ana ing jaringan sekolah utawa kantor sing matesi akses.
  • Ora ana pengawasan - Mungkasi snooping pemerintah, administrator jaringan, lan ISP sampeyan.
  • Ora ana penargetan geolokasi - Kanthi ndhelikake alamat IP lan lokasi sampeyan, ExpressVPN bakal nggawe situs lan layanan luwih angel ngisi rega sing luwih dhuwur utawa nampilake pariwara target adhedhasar lokasi. Aja kakehan mbayar plancongan utawa pesen online.

Amarga VPN ndhelikake alamat IP lan lokasi, uga menehi cara sing apik kanggo nyoba situs klienku supaya pengunjung anonim entuk pengalaman pangguna sing cocog.

Cara Pilih VPN

Ora kabeh layanan Jaringan Pribadi Virtual digawe padha. Ana sawetara alasan kanggo milih siji liyane. Kanthi atusan panyedhiya beda, maca a Tinjauan Tunnelbear lan milih sing bener tegese entuk keseimbangan sing tepat antarane layanan, panggunaan gampang lan reregan. 

  • Lokasi Geografis - Yen sampeyan ngakses Internet nggunakake VPN, kabeh paket data sing teka saka server remot menyang komputer utawa piranti seluler sampeyan kudu nembus server panyedhiya VPN sampeyan. Kanggo kinerja maksimal, pilih VPN kanggo PC kanthi server ing saindenging jagad. Mesthine, janjine VPN babagan jangkauan global ora njamin kinerja sing apik, nanging minangka tandha penting manawa infrastruktur panyedhiya maju lan bisa ngasilake kinerja dhuwur.
  • bandwidth - Umume bisnis perusahaan nawakake VPN internal. Yen padha duwe akeh bandwidth, mula apik. Nanging, nggarap VPN sing ora duwe kapasitas bakal ndadekake kabeh wong sing nyambung menyang crawl.
  • Dhukungan Ponsel - Konfigurasi VPN biyasa angel banget, nanging sistem operasi modern duwe kapabilitas VPN terintegrasi. Priksa manawa sampeyan nggarap layanan VPN sing duwe kemampuan desktop lan seluler.
  • rahasia - Sampeyan kudu mesthi ngerti manawa panyedhiya ora nglumpukake utawa nuduhake informasi pribadi lan ora nglacak kegiatan sampeyan. Elinga yen janji kerahasiaan absolut lan nol jurnal kasebut ora ateges kedadeyan kasebut mesthi. Ing sawetara taun kepungkur, wis ana pirang-pirang skandal ing jaringan kasebut. Disaranake milih VPN kanggo PC saka panyedhiya kantor pusat sing ora ana ing Eropa utawa Amerika.
  • kacepetan - VPN paling ndhuwur nglindhungi privasi sampeyan, nanging ngidini sampeyan terus nindakake sing disenengi kanthi online, kalebu nonton video bermutu, main game online, browsing web, lan sinau luwih lengkap babagan prestasi teknologi. Aja percaya pariwara. Tansah mriksa ulasan online lan coba tes sampeyan dhewe. Nalika nyoba kacepetan layanan VPN kanggo komputer, tindakake sawetara tes ing macem-macem wektu saben dina.
  • price - Sampeyan kudu siyap mbuwang dhuwit kanggo nggunakake VPN paling apik. Layanan gratis bisa uga cocog kanggo panggunaan sapisan, nanging isih dikarepake yen digunakake saben dina. VPN gratis kanggo komputer Windows lan Mac biasane duwe watesan lalu lintas utawa kacepetan sing ketat. Warta sing apik yaiku manawa paling panyedhiya VPN kanggo PC ngidini sampeyan nyoba layanan, ngevaluasi kinerja, lan yen ana kesalahan, sampeyan bakal entuk pengembalian dana. 

Tinjauan profesional lan profesional bisa migunani nalika milih sawetara tawaran sing padha. Sawetara prekara paling penting sing nemtokake manawa layanan VPN apik utawa ora apik, mung bisa dideleng sawise pirang-pirang minggu lan wulan digunakake. Goleki pro lan kontra, lan kudu kritis. Ora ana layanan sing sampurna 100%, nanging sampeyan isih kudu milih sing paling cocog amarga VPN teknologi mbesuk.

Aku milih ExpressVPN amarga duwe 160 lokasi server ing 94 negara, nggunakake enkripsi 256-bit, duwe aplikasi sing ngoptimalake lokasi sampeyan, lan duwe rega lan dhukungan sing gedhe. Sanalika aku mbukak Mac utawa nyambung menyang jaringan ing iPhone, aku weruh VPN nyambung lan aku lagi aktif! Aku ora prelu nindakake apa-apa kanggo ngonfigurasi utawa nyambung kapan wae… kabeh otomatis.

Entuk 30 Dina Gratis karo ExpressVPN

Pengungkapan: Aku entuk ExpressVPN 30 dina gratis kanggo saben wong sing mlebu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.