Apa sing diarani Slogan? Slogan Merek Terkenal lan Evolusi

slogan merek terkenal

At DK New Media, slogan kita yaiku Kita mbantu perusahaan supaya bisa nemokake potensi pemasaran. Cocog karo macem-macem layanan sing ditawakake - wiwit saka konsultasi produk, pangembangan konten, optimalisasi pemasaran online ... kabeh sing kita lakoni yaiku ngenali kesenjangan strategi lan mbantu perusahaan ngisi kesenjangan kasebut. Kita durung entuk babagan merek dagang, nggawe video virus utawa nambah jingle ... nanging aku seneng pesen sing dikirim.

Apa sing diarani Slogan?

Slogan yaiku motto utawa frase sing ora bisa dilalekake sing digunakake ing konteks politik, komersial, religius, lan konteks liyane minangka ekspresi ide utawa tujuan sing bola-bali. Tembung slogan asale saka slogorn yaiku Anglicisation of the Scottish Gaelic and Irlandia sluagh-ghairm tanmay (sluagh "tentara", "host" + gairm "cry"). Slogan pemasaran asring diarani taglines ing Amerika Serikat utawa tali tali ing Inggris. Wong Eropa nggunakake istilah kasebut baselines, tapak asma, pratelan utawa mbayar-off.

Apa ana sing ngelingi slogan kita? Meragukan ... Aku ora yakin manawa mitra bisnis ngerti yen slogan kita! Nyatane, apa ana sing ngelingi slogan sapa? Ing infographic ing ngisor iki saka BestMarketingDegrees.org, dheweke mlaku liwat pirang-pirang merek terkenal lan slogane - lan aku meh ora ngerti. Aku mikir ana sawetara sing cukup… ora mung amarga verbiage, nanging amarga pesen subliminal sing diandharake utawa nyoba dikandhani. Nalika logo lan jeneng nggawe perusahaan bisa dikenali, slogan bisa ngomong luwih akeh babagan budaya lan asil sing dipikolehi kanggo para pelanggan.

Contone, McDonald's, nglawan serangan gedhe banget - saka industri panganan, saka demonstran gaji minimum, lan gerakan anti-perusahaan. Nanging, ing Aku lovin 'iku! slogan nggambar gambaran sing jelas banget. Konsumen seneng banget, para karyawan seneng banget (lan para pemegang saham uga). Slogan sing sampurna kanggo nglawan latar mburi negatif sing diperjuangake ing sawijining dina. Tambahake warna sing padhang, toko sing resik, lan nugget pitik sing apik tenan - lan sapa wae sing duwe slogan, pancen sukses banget.

Iki nuduhake slogan lan evolusi kanggo merek terkenal kayata FedEx, Verizon, Maxwell House, De Beers, Avis, Nike, Las Vegas, Wendy's, Burger King, McDonald's, Pepsi lan Coca-Cola.

evolusi-slogan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.