Apa sing diarani Mashup?

mashup

Integrasi lan otomatis minangka rong faktor sing saya saya ucapake marang para klien ... para pemasar kudu nggunakake wektu kanggo nggawe pesen, nggarap kreatif, lan target konsumen kanthi pesen sing pengin dirungokake konsumen. Dheweke ora kudu nglampahi kabeh wektu kanggo mindhah data saka sak papan liyane. Aku yakin manawa Mashup minangka ekstensi integrasi lan otomatisasi iki ing web.

Apa sing diarani Mashup?

Mashup, ing pangembangan web, minangka kaca web, utawa aplikasi web, sing nggunakake konten saka luwih saka siji sumber kanggo nggawe siji layanan anyar sing ditampilake ing antarmuka grafis siji.

Mashup ing web asring kalebu 2 utawa luwih antarmuka pemrograman aplikasi. Contone bisa uga overlaying kegiatan sosial menyang Peta Google nggunakake Twitter API lan Google Maps API. Dheweke ora mung hobby lan alat maneh, ana sawetara platform sing wis siap ing perusahaan saiki - nggabungake telusuran, sosial, CRM, email lan sumber data liyane kanggo ngasilake sistem lengkap sing nangani tugas otomatisasi lan integrasi sing rumit banget.

Ing taun-taun pungkasan, istilah kasebut mashup luwih asring nuduhake produksi video lan audio ing ngendi loro utawa luwih sumber video utawa musik digandhengake. Mangkene conto sing apik - AC / DC lan Bee Gees:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.