Infografis PemasaranMarketing Social Media

#Twitter sing efektif #Marketing karo #Hashtags

Ora, iki dudu salah sawijining sing ngganggu Entuk pandherek liyane kampanye kanggo nambahake pengikut sampeyan ing Twitter kanthi pengikut sing ora relevan. Mangkene carane nambah swara kanthi efektif ing Twitter supaya tweet sampeyan ditemokake dening pamirsa sing relevan sing ora ngetutake sampeyan.

Wangsulane diarani hashtag. Ana ton wong lan program nggoleki Twitter saiki warta anyar lan acara sing digoleki hashtags.

Hashtag minangka tandha pon # diikuti karo tag sing nerangake topik apa sing sampeyan tulis. Yen aku nulis babagan ekonomi, aku bisa nulis #ekonomi ing tweetku. Yen aku nulis babagan Indianapolis, bisa uga #indy. Yen sampeyan nggunakake Twitter kanggo bisnis, panggunaan hashtag sing efektif iku kudu.

Apa sampeyan kepengin weruh sapa sing nggunakake hashtag pisanan? Sampeyan bisa matur nuwun marang Chris Messina ing taun 2007 ing Twitter!

Mangkene conto. Nalika kita ngeculake Rotator Gambar WordPress, kita mung bisa tweet yen dirilis lan para pandhereke mesthi maca babagan iki.

Nanging, kita nambahake tagar #wordpress lan #plugin kanggo pesen:

Tweet kasebut langsung dijupuk lan dikirim maneh karo sawetara akun sing ngawasi hashtag kasebut, sing nyebabake atusan instalasi plugin kasebut. Oh, lan iki uga minangka cara sing apik kanggo njupuk pandherek sing relevan! 🙂

Mangkene infographic sing apik saka Leap babagan sejarah lan panggunaan hashtags ing media sosial.

hashtags

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

6 Komentar

  1. Seneng ndeleng kita bisa mbantu ngirim sawetara lalu lintas lan nyebar link tresna Douglas sethitik, ngirim artikel nyata kanggo situs WPscoop bakal mbantu malah luwih sanadyan 🙂

  2. Aku maca e-book sampeyan, 25 langkah blogging kanggo SEO lan tansah kepingin weruh apa tag hash. Aku wis ing twitter kanggo liwat 6 sasi lan isih durung figured bab iku metu. saiki aku ngerti! lan saiki aku ngerti jenenge! matur nuwun!

  3. Artikel sing apik Douglas,

    Apa ana situs web sing bisa ndeleng dhaptar hashtags sing gegandhengan karo teknologi? Mangga menehi saran.

    Thanks

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web