#Twitter sing efektif #Marketing karo #Hashtags

hashtag

Ora, iki dudu salah sawijining sing ngganggu Entuk pandherek liyane kampanye kanggo nambahake pengikut sampeyan ing Twitter kanthi pengikut sing ora relevan. Iki carane nambah swara kanthi efektif ing Twitter supaya tweet sampeyan ditemokake dening pamirsa sing relevan sing ora ngetutake sampeyan.

Wangsulane diarani hashtag. Ana ton wong lan program nggoleki Twitter saiki warta anyar lan acara sing digoleki hashtags.

Hashtag minangka tandha pon # diikuti karo tag sing nerangake topik apa sing sampeyan tulis. Yen aku nulis babagan ekonomi, aku bisa nulis #ekonomi ing tweetku. Yen aku nulis babagan Indianapolis, bisa uga #indy. Yen sampeyan nggunakake Twitter kanggo bisnis, panggunaan hashtag sing efektif iku kudu.

Apa sampeyan kepengin weruh sapa sing nggunakake hashtag pisanan? Sampeyan bisa matur nuwun marang Chris Messina ing taun 2007 ing Twitter!

Mangkene conto. Nalika kita ngeculake Rotator Gambar WordPress, kita mung bisa tweet yen dirilis lan para pandhereke mesthi maca babagan iki.

Nanging, kita nambahake tagar #wordpress lan #plugin kanggo pesen:

Tweet kasebut langsung dijupuk lan dikirim maneh karo sawetara akun sing ngawasi hashtag kasebut, sing nyebabake atusan instalasi plugin kasebut. Oh, lan iki uga minangka cara sing apik kanggo njupuk pandherek sing relevan! 🙂

Mangkene infographic sing apik saka Leap babagan sejarah lan panggunaan hashtags ing media sosial.

hashtags

6 Komentar

  1. 1

    Seneng ndeleng, kita bisa mbantu ngirim lalu lintas lan nyebarake tautan sing seneng karo Douglas, ngirim artikel nyata menyang situs WPscoop bakal mbantu sampeyan sanajan sampeyan 🙂

  2. 2

    aku maca e-book sampeyan, 25 langkah blogging kanggo SEO lan mesthi kepengin weruh apa tag hash. aku wis liwat twitter luwih saka 6 wulan lan isih durung ngerti kabeh perkara kasebut. saiki aku ngerti! lan saiki aku ngerti jenenge! matur nuwun!

  3. 3
  4. 4

    Artikel apik Douglas,

    Apa ana situs web sing bisa ndeleng dhaptar tagar sing gegandhengan karo teknologi populer? Tulung saranake.

    Thanks

    • 5

      Hai @ yahoo-RTSVY4AEAMGXMRAIJHGU6V73HQ: disqus siji situs sing aku ngerteni yaiku http://hashtags.org - padha nglacak nyedhiyakake sawetara input ing tagar sing paling populer.

  5. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.