Apa sing Disebut Demand-Side Platform (DSP)?

platform sisih panjaluk

Nalika ana sawetara jaringan iklan sing pengiklan bisa tuku kampanye lan ngatur kampanye, platform sisih panjaluk (DSPs) - kadang diarani platform sisih tuku - luwih canggih lan nyedhiyakake macem-macem alat sing luwih akeh kanggo target, nyelehake tawaran wektu nyata, trek, retarget, lan luwih ngoptimalake panggonane iklan. Platform sisih panjaluk ngidini para pengiklan nggayuh miliaran kesan ing inventarisasi pariwara sing ora bisa diwujudake ing platform kaya telusuran utawa sosial.

Kejaba maksimal nggayuh, DSP uga ngaktifake pariwara kanggo nggedhekake laba pariwara liwat penargetan, penawaran wektu nyata, lan optimalisasi kampanye.

Apa sing diarani DSP?

Platform sisih panjaluk (DSP) minangka platform sing ngidini para pembeli inventaris iklan digital bisa ngatur macem-macem akun ijol-ijolan iklan lan pertukaran data liwat siji antarmuka. Tujuan sistem kasebut yaiku supaya para pengiklan nglayani iklan lan ngoptimalake Biaya per Klik (eCPC) lan Cost per Action (eCPA) sing efektif.

Mangkene diagram proses sing kuat saka Sitescout - saka pengiklan menyang pamirsa:

ekosistem penawaran wektu nyata

Apa sing diarani eCPA? eCPC?

Cost per Action (eCPA) Efektif yaiku pangukuran efektivitas inventarisasi pariwara sing dituku dening pengiklan kanthi biaya per kesan, utawa biaya kesan saben ewu (CPM). Yen pangukuran kasebut minangka klik nyata, mula bisa uga diarani Biaya per Klik (eCPC) sing efektif

Tumindak bisa dilacak kanthi nglacak cookie, nelusuri klik, nelusuri konversi kaca kebangkrutan, nelusuri telpon, utawa ngijolake kode promosi.

Dhaptar DSP Utama

  • Pangoptimal Media Adobe - solusi tuku iklan terprogram sing mbantu sampeyan ramalan campuran telusuran, tampilan, lan iklan sosial sing paling apik adhedhasar anggaran sampeyan. Iki uga kanthi otomatis nglakokake rencana media lan mbantu sampeyan nemokake cara paling apik kanggo ngirim konten sing relevan karo pamirsa sing regane dhuwur. TubeMogul saiki uga dadi bagean saka Adobe.
  • AppNexus - AppNexus Console nggabungake modularitas lan alat sing bisa diprogram kanthi daya dhuwur sing bisa mbantu para pembeli nyadari wektu-kanggo-nilai lan pambeda solusi sing luwih cepet ..
  • Ilmu Pamirsa - AudienceScience minangka suite Otomatisasi Pariwara adhedhasar SaaS global sing utama, ngirimake kesederhanaan lan akuntabilitas kanggo para pengiklan kanthi skala global.
  • DataXu - DataXu minangka data sing selaras karo pemasar 100% lan Analytics perusahaan teknologi.
  • Pangatur Tawaran DoubleClick - Atur tawaran lan sambungake karo pamirsa ing saben piranti liwat platform tuku programmatic sing paling lengkap.
  • Fiksu - Fiksu DSP duwe data lan teknologi kanggo nggawe kampanye seluler dadi luwih efektif
  • MediaMath - Teknologi lan layanan kita ngidini para pemasar bisa nggayuh pamirsa sing dikarepake miturut skala sing dibutuhake kanggo nggayuh asil sing dikarepake.
  • Siji dening AOL - Platform AOL ngidini para pemasar lan merek media paling populer ing donya kanggo nggayuh konsumen ing desktop, seluler lan TV liwat pengalaman premium, tuku program lan kampanye adhedhasar kinerja.
  • Simpli.fi - Platform tampilan, seluler, video lan sosial sing dibangun Kanggo kampanye programatis lokal.
  • SiteScout - SiteScout by Centro minangka platform sisih tuntutan mandhiri (DSP) kanggo profesional lan agensi pemasaran, ngaktifake kampanye tampilan, kampanye seluler, kampanye video, lan kampanye target ulang.
  • StackAdapt - Platform paling kuat kanggo distribusi konten merek. Amplifikasi konten kanthi skala liwat penempatan iklan asli sing ditarget.
  • Tapad - Tapad minangka mitra pemasaran lintas-piranti sejati. Apa tujuane kanggo nggedhekake pesen sampeyan, melu pamirsa utawa ngowahi data dadi dolar, mula bisa ditindakake. Kita nggabungake data ing kabeh piranti kanggo ngerti minat, karep lan tingkah laku para pamirsa sing paling penting.
  • Meja Perdagangan - Meja Perdagangan minangka platform sisi tuku sing nyedhiyakake akses menyang kabeh inventaris RTB kanggo tampilan, televisi, video, sosial, seluler, lan liya-liyane. Para pembeli media sing nggunakake produk bisa mbukak kampanye ing saben saluran media online lan nglaporake kepiye saben saluran nggabungake kanggo pengaruhe marang para pelanggan.
  • siji - Pilih volume data sing sampeyan pengin kanggo ngenali, ngerti, lan nemokake pamirsa sing dibutuhake kanggo nggayuh kampanye. Gawe segmen adhedhasar prilaku pangguna nyata, gunakake alat Turn kanggo nggedhekake, banjur kirim data langsung menyang platform pemasaran.