Acquia: Apa Platform Data Pelanggan?

toko agilone

Nalika pelanggan komunikasi lan nggawe transaksi karo bisnis sampeyan saiki, dadi saya angel njaga pandangan pusat karo pelanggan kanthi nyata. Aku rapat ing esuk iki karo klien sing ngalami kesulitan kasebut. Penjual pemasaran email beda karo platform olahpesen seluler ing njaba repositori data dhewe. Pelanggan lagi sesambungan, nanging amarga data utama ora disinkronake, kadang pesen dipicu utawa dikirim nganggo data sing ala. Iki ngasilake panjaluk sing luwih gedhe kanggo staf layanan pelanggan lan nesu klien. Kita ngewangi dheweke ing arsitektur maneh sistem nggunakake olahpesen liyane API sing bakal njaga integritas data.

Iku mung sawetara saluran sing nyebabake masalah. Bayangake rantai multi-lokasi kanthi loyalitas pelanggan, transaksi ritel, interaksi sosial, panjaluk layanan pelanggan, data tagihan, lan interaksi seluler. Tambahake rekonsiliasi tanggapan pemasaran liwat sumber data saluran omni…. Iki sebabe Platform Data Pelanggan wis berkembang lan entuk daya tarik ing ruang perusahaan. CPD ngaktifake perusahaan kanggo nggabungake lan peta data saka atusan sumber, nganalisis data, nggawe prediksi adhedhasar data, lan luwih apik lan akurat melu karo pelanggan ing saluran apa wae. Sejatine, iku tampilan 360 derajat kanggo pelanggan.

Apa sing diarani CDP?

Platform data pelanggan (CDP) minangka basis data pelanggan terintegrasi sing dikelola dening para pemasar sing nggabungake data pelanggan perusahaan saka saluran pemasaran, penjualan lan layanan kanggo ngaktifake modeling pelanggan lan nyurung pengalaman pelanggan. Gartner, Siklus Hype kanggo Pemasaran lan Pariwara Digital

Miturut Institut CDP, Platform Data Pelanggan duwe telung elemen kritis:

  1. CDP minangka sistem sing dikelola pamasar - CDP dibangun lan dikontrol dening departemen pemasaran, dudu departemen Teknologi Informasi perusahaan. Sawetara sumber daya teknis kudu nyiyapake lan njaga CDP, nanging ora mbutuhake level katrampilan teknis proyek gudang data sing khas. Sing penting tenan yaiku pemasaran kudu milih apa sing dadi sistem lan apa sing ditampilake sistem liyane. Utamane, tegese pemasaran bisa nggawe pangowahan tanpa njaluk idin marang sapa wae, sanajan isih butuh pitulung saka njaba.
  2. CDP nggawe basis data pelanggan sing terus-terusan - CDP nggawe tampilan lengkap kanggo saben pelanggan kanthi njupuk data saka macem-macem sistem, ngubungake informasi sing ana gandhengane karo pelanggan sing padha, lan nyimpen informasi kanggo nglacak prilaku kanthi suwe. CDP ngemot pengenal pribadi sing digunakake kanggo target pesen pemasaran lan nglacak asil pemasaran level individu.
  3. CDP nggawe data kasebut bisa diakses karo sistem liyane - data sing disimpen ing CDP bisa digunakake dening sistem liyane kanggo analisis lan kanggo ngatur interaksi pelanggan.

Data Pelanggan lan Hub Keterlibatan Acquia

hub keterlibatan data pelanggan agilone

Amarga para pemasar saya akeh pengaruhe saka kabeh pengalaman pelanggan, sentralisasi data pelanggan ing saluran, ing titik tutul, lan sajrone siklus urip pelanggan dadi penting. Acquia minangka pimpinan industri iki Data Pelanggan lan Hub Keterlibatan Nawakake:

  • Integrasi Data - nggabungake kabeh data, ing format apa wae, saka sumber data ing saluran digital lan fisik kanthi luwih saka 100 konektor lan API sing wis dibangun.
  • Kualitas Data - gawe standar, nyuda, lan menehi atribut kayata jinis, geografi, lan pangowahan alamat kanggo kabeh pelanggan. Kanthi pencocokan sing padha lan cetho, AgilOne ngubungake kabeh kegiatan pelanggan menyang siji profil pelanggan sanajan mung jeneng sebagean, alamat, utawa match email. Data pelanggan dianyari terus-terusan mula kalebu data sing paling anyar.
  • Prediksi Analytics - algoritma prediksi sinau mandiri sing ngandhani AgilOne Analytics lan mbantu sampeyan luwih bisa melu karo pelanggan. AgilOne nyedhiyakake luwih saka 400 metrik pelaporan bisnis ing njaba kothak supaya para pemasar bisa gampang nggawe lan netepake kriteria apa wae sing dikarepake kanggo nglaporake lan tumindak ing aplikasi kasebut - tanpa kode khusus.
  • Profil Pelanggan 360-Derajat - nggawe profil saluran omni lengkap kanggo pelanggan, nggabungake data kayata lelungan pelanggan, situs web lan keterlibatan email, riwayat transaksi saluran omni kepungkur, data demografi, pilihan lan rekomendasi produk, kemungkinan tuku, lan prediktif Analytics, kalebu kemungkinan tuku lan klompok sing diduweni pelanggan iki. Profil kasebut kanthi strategis ngandhani ngendi investasi, cara nggawe pribadi, lan kepiye supaya pelanggan seneng.

profil pelanggan agilone 360

  • Aktivasi Data Omni-Channel - ing antarmuka terpusat, para pemasar uga bisa ngrancang lan ngluncurake kampanye sosial, seluler, surat langsung, pusat panggilan, lan nyimpen kampanye kanthi langsung, nalika nggawe pamirsa, rekomendasi, lan ekstrak data liyane, kasedhiya kanggo alat apa wae ing ekosistem pemasaran sampeyan.
  • Personalisasi Orkestra - koordinasi olahpesen, konten, lan kampanye pribadi ing saluran digital lan fisik, nyedhiyakake konsistensi swara para pemasar ora preduli kapan utawa ing endi pelanggan melu. AgilOne uga menehi kepastian marang para pemasar manawa ngirim pesen sing bener kanggo saben wong, amarga AgilOne nggawe manawa kabeh personalisasi didhasarake ing database rekaman pelanggan sing resik lan standar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.