Apa Sistem Manajemen Kontrak? Apa Popularane?

Manajemen Kontrak

Ing taun katelu SpringCM Manajemen Kontrak Negara, dheweke nglaporake manawa mung 32% responden survey nggunakake solusi manajemen kontrak, nganti 6% tinimbang taun kepungkur.

Sistem Manajemen Kontrak nyedhiyakake organisasi kanthi sarana kanggo nulis utawa ngunggah kontrak kanthi aman, nyebarke kontrak, ngawasi kegiatan, ngatur suntingan, ngotomatisasi proses persetujuan, lan statistik kontrak agregat kanggo nglaporake.

Ora nggumunake, nanging nguwatirake manawa mayoritas perusahaan ngirim kontrak liwat email. Nyatane, Spring CM nglaporake manawa luwih saka 85% perusahaan isih masang kontrak menyang email. 60% responden survey ujar manawa dheweke ngatur kabeh proses kontrak liwat email. Iki amarga repot amarga rong sebab:

  • Email yaiku ora mekanisme transportasi sing aman. File bisa gampang diidentifikasi lan didownload liwat simpul jaringan sing diawasi ing endi wae ing antarane panampa dening peretas.
  • Perusahaan duwe luwih akeh Remot utawa tenaga penjualan sing lelungan, tegese asring nggarap jaringan sing aman, jaringan sing mbukak sing ora diawasi kanggo keamanan nanging bisa uga dimonitor wong liya.

Saka organisasi sing nggunakake platform manajemen kontrak, meh siji saka papat (22%) ujar resiko mitigating dadi prioritase. Lan sanajan luwih akeh organisasi sing maju kanthi otomatis ing proses kontrak, akeh sing isih perjuangan karo praktik kontrak sing ora aman. Otomatis alur kerja sajrone proses manajemen kontrak nyedhiyakake kesempatan penting kanggo siklus sales sing luwih efisien, lan ngilangi tantangan lan risiko sing ana gandhengane karo alur kerja manual. Bisnis sing sukses milih lan ngleksanakake solusi manajemen kontrak bisa uga bakal ngalami paningkatan pangasilan lan sawetara kesalahan sing gegandhengan karo kontrak.

Kontrak minangka getih saka umume organisasi, nanging transaksi asring mandheg nalika tekan tahap kontrak. Pramila kita neliti tantangan sing ana gandhengane karo proses manajemen kontrak. Tujuan kita kanggo panelitian iki yaiku supaya para pengambil keputusan duwe wawasan sing bisa ditrapake kanggo maju proses manajemen kontrak. Bakal Wiegler, wakil presiden senior lan CMO ing SpringCM

Laporan lengkap nerangake babagan wawasan adopsi teknologi ing proses manajemen kontrak uga asil implementasi sistem manajemen kontrak. Aku wis nambah rilis ing ngisor iki kanggo informasi lengkap.

Download Negara Manajemen Kontrak

Babagan SpringCM

SpringCM mbantu arus kerja kanthi ngirim manajemen dokumen inovatif lan platform alur kerja, sing dadi kekuwatane manajemen siklus kontrak (CLM) aplikasi. SpringCM nguatake perusahaan dadi luwih produktif kanthi nyuda wektu kanggo ngatur dokumen bisnis kritis. Alur kerja kanthi cerdas, otomatis ngaktifake kolaborasi dokumen ing organisasi saka desktop utawa piranti seluler apa wae. Dikirim liwat platform cloud sing aman, sing bisa diukur, dokumen SpringCM lan solusi manajemen kontrak kanthi integral karo Salesforce, utawa bisa digunakake minangka solusi mandiri.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.