Apa sing diarani Chatbot? Napa Strategi Pemasaran Sampeyan Perlu Dheweke

chatbot

Aku ora nggawe ramalan babagan masa depan teknologi, nanging nalika ndeleng teknologi sadurunge, aku asring ndeleng potensial para pemasar. Évolusi intelijen buatan sing digabung karo sumber daya bandwith, daya pangolahan, memori, lan ruang tanpa wates bakal ndadekake chatbots dadi pusat para pemasar.

Apa sing diarani Chatbot?

Bot obrolan minangka program komputer sing niru obrolan karo wong sing nggunakake intelijen buatan. Dheweke bisa ngowahi cara sampeyan sesambungan karo internet saka sawetara tugas sing diwiwiti kanthi diri menyang pacelathon kuasi. Julia Carrie Wong, Wali

Chatbots ora anyar, sejatine wis ana nalika ngobrol wis ana. Sing diganti yaiku kemampuane kanggo ngobrol kanthi manungsa. Nyatane, teknologi kasebut maju banget supaya ana kemungkinan sampeyan wis ngobrol karo chatbot lan malah ora sadhar.

Napa Pemasar Bakal Nggunakake Chatbots

Ana rong cara kanggo sesambungan liwat web. Interaksi pasif dadi pasrah karo pengunjung kanggo miwiti kontak karo merek sampeyan. Interaksi proaktif miwiti kontak karo pengunjung. Nalika merek miwiti kontak karo pengunjung; contone, takon marang pengunjung yen butuh pitulung, mayoritas pengunjung bakal nanggapi. Yen sampeyan bisa melu lan ngrewangi pengunjung kasebut, sampeyan bisa ngrampungake sawetara target:

  • Keterlibatan Pengunjung - Apa perusahaan sampeyan duwe sumber daya kanggo takon saben pengunjung kepiye sampeyan bisa mbantu? Aku ora ngerti perusahaan sing ngerti… nanging chatbot bisa ngukur lan nanggapi maneka pengunjung sing dibutuhake, yen dibutuhake.
  • Umpan Balik Situs - Ngumpulake data kritis babagan kaca saka pengunjung bisa mbantu sampeyan nambah situs. Yen kabeh wong mlebu kaca produk nanging bingung babagan rega, tim pemasaran sampeyan bisa nambah kaca kanthi informasi rega kanggo nambah konversi.
  • Kualifikasi Mimpin - Jumlah pengunjung sing penting bisa uga ora bisa kerja bareng karo sampeyan. Dheweke bisa uga ora duwe anggaran. Dheweke bisa uga ora duwe garis wektu. Dheweke bisa uga ora duwe sumber daya liyane sing dibutuhake. Chatbot bisa mbantu nemtokake petunjuk sing cocog lan nggawa menyang tim sales utawa konversi.
  • Nurturing timbal - Ngumpulake informasi babagan prospek sampeyan bisa mbantu sampeyan nggawe pribadi lan melu ing lelungan pelanggan utawa nalika bali menyang situs kasebut.
  • Penyuluhan - Pengunjung teka ing sawijining kaca nanging ora bisa nemokake sumber sing digoleki. Chatbot sampeyan takon, prospek nanggapi, lan chatbot menehi kaca produk, papan tulis, postingan blog, foto utawa malah video sing bisa mbantu dheweke maju.
  • Rembugan - Pemasar wis ngerti sepira kerjane pemasaran ulang lan retarget nalika pengunjung lunga saka situs sampeyan. Kepiye yen sampeyan bisa negosiasi sadurunge dheweke lunga? Mbok regane rada cekak supaya sampeyan bisa menehi rencana pambayaran.

Bayangake manawa ana tim sambutan sing ora ana gandhengane karo pengunjung lan nulungi dheweke tuku… apa ora bakal dadi impen sing nyata? Ya, iku intelijen lan chatbot buatan kanggo tim penjualan sampeyan.

Sejarah Sejarah Chatbots

Sejarah Chatbots

Infographic saka Futurism.

One comment

  1. 1

    Pancen dadi artikel lan infographic iki, nanging muga-muga ora mikir chatbots minangka langkah evolusi sing jelas kanggo kabeh bot!

    Kita wis kepingin weruh babagan bot lan kepiye carane bisa menehi bathi sajrone 6+ taun. Pendapat kita? Bot sing revolusioner pancen luwih apik tinimbang bot obrolan iki - lan kita bisa uga bakal mandheg ngrujuk jinis bot obrolan kasebut minangka bot.

    Analogi - bot kasebut kaya Web 1.0. Dheweke kerja, nanging rasane ora sosial - rasane nalika sistem swara otomatis ngganti dhukungan pelanggan nyata.

    Bebarengan karo pangguna piranti lunak, UBot Studio, sing ngidini sapa wae mbangun bot, kita kepengin weruh opo bot iki pancen migunani kanggo, jangka panjang.

    Kita nggabungake situs informasi sing nduweni luwih akeh informasi babagan bangunan bot, kalebu sawetara prediksi sing ora pati ngerti. Priksa metu ing http://www.botsoftware.org. Babagan bot ing umum, ora mung bot chatting, nanging kudu migunani kanggo sapa wae sing pengin sinau luwih lengkap!

    Matur nuwun kanggo artikel sampeyan!

    Jason

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.