Call to Action: Apa sing diarani CTA? Nambah CTR Sampeyan!

nelpon kanggo tumindak

Kayane jelas banget nalika sampeyan takon, Apa sing diarani tumindak utawa CTA, nanging asring dadi kesempatan sing ora kejawab utawa kesempatan sing disalah gunakake kanggo ndorong pembaca, pamireng, lan pandhereke supaya luwih tliti karo merek sampeyan.

Apa sing diarani ajakan tumindak?

Seruan ajeg biasane minangka wilayah ing layar sing ndorong pembaca ngeklik klik kanggo nggawe merek karo merek. Kadhangkala gambar, kadang mung tombol, nanging liya minangka bagean saka aset digital. Ora mung situs sing bisa duwe ajakan tumindak, meh kabeh jinis konten bisa (lan umume kudune).

Ing pidato pungkasan sing dakkirim ing acara jejaring lokal, aku nawakake wong supaya mlebu newsletter gratis kanthi ngirim sms marketing nganti 71813 - an ajakan tumindak sing efektif amarga topik kasebut relevan lan kabeh wong kudu nggunakake ponsel nalika pidato. Kita wis ndeleng respon sing luwih apik babagan iki tinimbang njaluk wong menyang situs kasebut lan langganan.

Webinar bisa (lan kudu) duwe ajakan tumindak, infografis kudu efektif nelpon kanggo tumindak (ironis diwenehi conto ing ngisor iki sing ora entuk kesempatan kanggo penulis!), lan presentasi uga kudu. Kolega aku mesthi nawakake hadiah gratis kanggo ijol-ijolan kertu bisnis ing pungkasan presentasi - kerja kanthi fantastis. Nyurung wong menyang download, registrasi, telpon utawa malah artikel liyane sing relevan bisa uga CTA sing apik.

Apa Kabèh Bakal Nduwe Ajakan Kanggo Tindakan?

Sampeyan ora bakal nemokake akeh konten sing ora diprodhuksi ora duwe ajakan tumindak, nanging kita nuduhake akeh konten tanpa konten kasebut. Ora kabeh sing sampeyan coba nyoba adol, sawetara kudu nyoba kanggo nggawe kapercayan lan panguwasa karo petunjuk lan pelanggan. Tansah adol bisa uga dadi mantra ing strategi penjualan lan pemasaran, nanging adol uga bisa nyebabake sawetara obrolan. Aturan jempolku yaiku tansah duwe Call To Action nalika tujuan sampeyan yaiku kanggo motivasi wong kasebut dadi keterlibatan sing luwih jero.

Cara Nggawe Telpon sing Efektif Kanggo Tindakan

Ana cara sing wis kabukten kanggo ngetrapake strategi tumindak ajakan sing efektif. Ing ngisor iki kalebu:

  • Telpon supaya tumindak sampeyan katon gampang banget - Penempatan kanggo CTA kudu jejer utawa selaras karo fokus pamaca. Kita asring nyelehake CTA ing sisih tengen konten sing kita tulis supaya pamirsa gerakan mripat alami bisa dijupuk. Kita bisa uga nyurung aliran kasebut supaya luwih cepet mbesuk. Sawetara situs ngambang CTA saengga nalika maca nggulung, CTA tetep kasedhiya.
  • Telpon supaya tumindak gampang - Apa gambar utawa tawaran ing pidato sampeyan, manawa pandhuane gampang, lan dalan kanggo keterlibatan gampang bakal njamin akeh pamirsa sing bakal nelpon, utawa ngeklik tumindak sing dijaluk. CTA adhedhasar gambar biasane duwe
  • Tindakake tumindak sing jelas ing CTA. Nggunakake tembung tumindak kaya telpon, download, klik, ndaftar, wiwitan, lsp. Kudu digunakake. Yen CTA adhedhasar gambar, sampeyan bakal kerep nemokake tombol sing beda banget. Pangguna web wis dididik kanggo ngeklik tombol, mula gambar kasebut kanthi otomatis ndhaptar minangka kegiatan sing bisa ditindakake.
  • Tambahake Rasa Urgensi - Apa wis entek? Apa tawaran kasebut kadaluwarsa? Apa ana kursi winates? Apa wae sing mbantu mbujuki pamaca supaya tumindak saiki, mengko bakal nambah tarif konversi sampeyan. Nambahake rasa mendesak minangka komponen kritis ing saben CTA.
  • Wuku Push kanggo Fitur - Kakehan perusahaan bangga karo apa sing ditindakake lan ora entuk bathi kanggo para pelanggan. Sampeyan ora adol tumindak; mupangat sing narik pelanggan supaya bisa tuku. Apa sampeyan menehi kesempatan kanggo nyederhanakake samubarang? Kanggo entuk asil cepet? Kanggo njaluk saran gratis?
  • Rencanakake dalan menyang Konversi - Kanggo kiriman blog, dalane asring diwaca, deleng CTA, ndaftar ing kaca kebangkrutan, lan konversi. Path sampeyan menyang konversi bisa uga beda, nanging nggambarake lan ngrancang dalan sing pengin ditrapake wong liya bakal mbantu ngrancang luwih apik lan ngonversi luwih akeh nganggo strategi Call To Action.
  • Coba CTA sampeyan - Rancang macem-macem versi CTA kanggo ngenali sing bakal nyebabake asil bisnis sing luwih apik. Siji cukup ora cukup - akeh banget perusahaan sing ora butuh wektu kanggo nyedhiyakake desain, verbiage, warna, lan ukuran alternatif. Kadhangkala ukara sing sederhana sampurna, ing wayah liya bisa uga GIF animasi.
  • Coba Penawaran Sampeyan - Uji coba gratis, pengiriman gratis, jaminan kepuasan 100%, diskon ... sampeyan kudu nyoba pilihan macem-macem tawaran kanggo narik konversi. Priksa manawa sampeyan kudu ngukur efektifitas sakabehe tawaran kasebut, uga kanggo retensi pelanggan! Akeh perusahaan sing nyedhiyakake diskon sing tajem ing ngarep mung kanggo kelangan pelanggan ing pungkasan kontrak.

Priksa infographic liyane sing dituduhake liyane Apa sing kudu ditindakake lan Aja Nelpon-kanggo-Tindakan sing Efektif.

Infographic Call-to-Action

2 Komentar

  1. 1

    Hi there,
    Matur nuwun kanggo nuduhake tips kanggo kampanye CTA sing efektif. Pilihan tata letak lan warna kaca pancen penting banget kanggo asil sing luwih apik. Aku wis ngatur sawetara kampanye lan pancen sukses.

  2. 2

    Kampanye email promosi ebook strategi dagang iki nduweni ajeg tumindak sing apik. Tinimbang "Aku pengin iki" utawa "download saiki!". Iki entuk pamirsa kanthi apik "GO LONG!”Tombol CTA teks.

    Aku seneng amarga relevan karo konten ebook (Gunakake gerakan rega sing ana gandhengane ing saham internasional lan ADR AS kanggo prédhiksi harga saham kanthi akurat sadurunge pasar dibukak.) Lan pamirsa, utamane para pedagang pasar saham lan para penggemar. Goleki kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.