Apa sing diarani Merek?

Depositphotos 19735551 s

Yen aku ngakoni babagan mbuwang rong puluh taun ing pemasaran, sejatine aku ora ngerti babagan apa pengaruh saka account ing kabeh upaya pemasaran. Sanajan bisa uga kaya pratelan sing ora konyol, amarga nuansa nggawe merek utawa upaya luar biasa kanggo nyetel persepsi merek luwih angel tinimbang sing dakbayangake.

Kanggo nggambarake analogi, sing padha karo tukang kayu sing bisa digunakake ing omah. Tukang kayu bisa uga ngerti cara nggawe tembok, nginstal lemari, pinggiran lan motong, masang atap, lan umume nggawe omah wiwit dhasar kasebut. Nanging yen dhasar kasebut ora ana ing tengah utawa retak, dheweke bakal ngerti ana sing salah nanging ora ngerti carane bener ngatasi masalah kasebut. Lan masalah kasebut bakal nyebabake kabeh sing dienggo.

Apa sing diarani Merek?

Pengalaman lan pemahaman produk utawa perusahaan kanthi jeneng tartamtu, kaya sing diwenehake liwat logo identifikasi, desain sabanjure, lan swara sing makili.

Pramila kita asring nggawa konsultan merek menyang keterlibatan kita saiki nalika takon sawetara pitakon lan ora bisa entuk wangsulan sing jelas sadurunge miwiti ngembangake strategi pemasaran kanggo klien:

  • Kepiye gambaran visual saka merek sampeyan dening prospek lan pelanggan?
  • Sapa target target pelanggan lan nggawe keputusan babagan bisnis karo merek sampeyan?
  • Apa sing mbedakake sampeyan karo pesaing sampeyan? Kepiye pinemu sampeyan mbandhingake pesaing sampeyan?
  • Apa nada konten lan desain sing digunakake kanggo komunikasi karo prospek lan pelanggan kanthi efektif?

Yen sampeyan ngerteni pitakon kasebut, luwih becik babagan apa sing pengin digawe lan liyane babagan cara nggawe apa sing digawe. Kaya sing diandharake ing video, apa sing dipikirake wong ing level emosional.

Video iki saka Borshoff takon lan mangsuli pitakon ing video iki sawetara taun kepungkur nalika nindakake rebranding, Apa sing ana ing Merek?

Kanthi nggunakake media digital kanthi akeh - kalebu media sosial, testimoni, lan konten tanpa wates - merek duwe wektu sing luwih angel kanggo njaga reputasi, ndandani reputasi, utawa nggawe pangaturan kanggo merek. Kabeh produk sing sampeyan produksi utawa sing diproduksi dening wong liya babagan produk, layanan, perusahaan, lan wong duwe pengaruh merek sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.