Kepiye yen Blogger mogok mogok?

Nalika nulis kiriman kaya iki, aku rumangsa nesu nesu Google Kekuwatan. Kemampuan blogku kanggo 'ditemokake' minangka kunci sukses. Kasunyatane, luwih saka separo pengunjung teka saka mesin telusuran saben dina, mayoritas saka Ibu Google. Aku kerja keras kanggo mesthekake aku nyelehake karpet abang kanggo Google kanthi kamulyan lan kahanan sing nggawe dheweke mesem.

Google Keserakahan

Google wis nyedhiyakake gauntlet ing akeh wong sing ukuman 'link mbayar' ing isine. Sawetara malah wis kepeksa nulis lan ngiklanake surat nyerah.

Nanging aku wis kesel banget. Aja salah paham, aku isih gumun karo Google lan nggunakake aplikasi saben dina. Dheweke minangka perusahaan sing luar biasa lan aku seneng yen dheweke anane nggawe wong lanang gedhe nguyung clana. Salah sawijining sebab aku seneng banget ing Internet yaiku amarga ekualiser.

Sepira regane Google saka Blog iki?

Aku nulis luwih saka 1,000 kiriman ing blog iki lan udakara 500 pengunjung saben dina saka Google. Ayo, mung kanggo argumen, Google nggawe udakara 10 sen saben 10 telusuran. Dadi kanggo 500 telusuran sing dakkarepake, ana 50 telusuran sing link klik diklik, padha karo $ 5.00. Kanggo adil karo Google, aku mung 1 saka 10 asil ing sawijining kaca, mula dadi aku mbantu ngubungake 50 sen menyang garis dhasar saben dina Google. Ing pungkasan taun, bisa uga aku mbantu Google ngasilake $ 100.

Aku ngerti iki matematika kabur, nanging intine yaiku ... kita nulis konten sing diindeks kanthi apik kanggo Google ... lan Google bisa adol link PAID adhedhasar konten kasebut. Google ngasilake dhuwit amarga kemampuan nulis konten lan indeks sing apik, nanging ora diijini nggunakake konten kasebut kanggo pihak liya. Apa sing nggawe situs saya apik kanggo para pengiklan dudu mung pamaca, uga minangka panggolekan Mesin Telusuran. Google sejatine negesake manawa dheweke duwe pangkat, dudu kita, sanajan kita pancen kabeh sing kerja keras!

Perusahaan Pembunuh Google Killing

Perusahaan kaya PayPerPost bakal digiring, lan liya-liyane Iklan Link Teks wis dipeksa mlebu lemah. Google wis miwiti perang lan siyap kanggo nglawan kita kabeh amarga kita bisa uga mengaruhi dhasar.

Nanging apa kita ora bisa mbantu nyurung garis dhasar kasebut? Aku mikir kita iya! 75,000,000 blog ing Internet nggawa akeh konten fantastis menyang ngarep lawang Google. Daripada kita ngarepake apa-apa baline saka Google, kita nyuwun lan ndedonga supaya indeksasi kanthi becik lan asring.

Sistem Desimal Dewey

Google ngandhani blogger apa sing bisa lan ora bisa ditindakake ing blog kasebut kaya Sistem Dewey Decimal sing ngandhani penulis apa sing bisa lan ora bisa ditulis ing bukune.

Google ngubengi sawetara blogger sing wis mbayar link minangka cara sing misuwur sing umume digunakake para diktator lan tuan budak. Tarik sawetara dissenters saka rangking lan wenehi cambuk sing apik ... lan kabeh wong bakal terus kerja lan meneng.

Dewey marang Pengarang, "Ana sing mbayar nyebutake ing buku sampeyan? Nuwun sewu Pak Penulis, kita narik sampeyan saka indeks. Yen wong-wong pengin dikepengini, dhawuhe mbayar kita lan kita bakal menehi papan sing dibutuhake. "

Panganggit, "Dadi, kepiye carane aku bisa entuk dhuwit?"

Dewey, "Ya, kanthi ana ing indeks, sampeyan bakal entuk luwih akeh pamaca."

Panganggit, "Ngenteni, apa ora bakal mbantu sampeyan njaga klasifikasi sing luwih apik sing bakal narik luwih akeh pamaca lan, akibate, adol luwih akeh panempatan produk sampeyan?"

Dewey ngguyu, "Mesthi bakal! Nanging yen sampeyan ora ngrungokake kita, ora bakal ana sing maca buku sampeyan. "

Aku ora negesake, Google apa-apa duwe utang kula. Aku mung yakin iki minangka conto liyane saka perusahaan sing males nyoba nglindhungi sumber penghasilan utama kanthi nyuda bocah cilik kasebut. Daripada nggawe cara analisa data kontekstual sing luwih apik lan ngelasake link sing dibayar karo tautan organik, Google njupuk dalan sing gampang.

Kepiye yen Blogger mogok mogok?

Mangkene pitakon, kepiye yen kita "Gempur"? Apa yen 75,000,000 blog mutusake kanggo nggawe file robot lan mungkasi Google ngindeks ... kabeh mau! Apa sing bakal ditinggalake Google ing wektu kasebut? Dheweke bakal ditinggal rilis pers lan situs web perusahaan. Pungkasane, apa ta link sing dibayar? Ana ing endi Google tanpa kita?

Nanging, aku ngerti bakal dununge tanpa Google, mula aku bakal dadi abdi sing apik lan netepi aturan.

Aku ora kudu seneng aturane.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku mikir yen sampeyan gumantung karo status indeks kanggo ngarahake lalu lintas supaya bisa entuk dhuwit, mula sampeyan bakal main ing game google. Utawa liya, kaya sing sampeyan sebutake, lebokake sawetara kode supaya robot google lunga.

    Reaksi awalku mung… kenapa ora nulis konten sing luwih apik supaya wong bisa njaluk sampeyan maca feed? Aku durung nate google lan nemu blog sampeyan, nanging aku ndeleng ing blog wong liya sing dakkarepake lan ditambahake menyang pamaca.

    Cara liya sing paling cepet kanggo ngerti konten kanggo nulis isi yaiku nulis babagan negatif. 😉 Aku mesthi entuk lalu lintas 10x nalika nggawe barang sing beda karo nulis konten "B" sing berkualitas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.