Apa sing Sinau ing CloudCamp

CloudCamp DaveSanajan telat (1 minggu) amarga salju minggu kepungkur, CloudCamp Indianapolis budhal tanpa alangan bengi iki. Yen sampeyan lagi ora saka Indianapolis - sampeyan kudu terus maca. CloudCamp cukup anyar lan dianakake ing kutha-kutha utama ing saindenging jagad. Thanks kanggo keahlian subyek lan kepemimpinan industri saka BlueLock, kita nganakake acara sukses ing Indy.

Yen sampeyan lagi pemikiran apa Cloud Computing iku, Bluelock wis nyedhiyakake sawetara diskusi babagan nemtokake istilah sing angel banget iki.

Cloud Computing ing Indianapolis?

Indianapolis dadi perhatian nasional lan internasional amarga murah, biaya sing ana gandhengane karo kekuwatan lan real estate - rong faktor gedhe kanggo nemtokake biaya hosting. Kajaba iku, cuaca kita padhet lan kita prapatan ing punggung utama Internet ing Amerika Utara. Yen sampeyan hosting aplikasi ing gudang data California saiki - sampeyan bisa uga priksa!

BlueLock minangka Pimpinan Internasional ing Cloud Computing

Aku kudu jujur, saya suwe saya ngrungokake Pat O'Day, mula saya wedi yen ngerti babagan komputasi awan, komputasi utilitas, komputasi grid, manajemen gudang data, Virtualisasi, VMWare… sampeyan menehi jeneng lan wong kasebut ngerti iku Dheweke alus, apikan, lan duwe katrampilan aneh kanggo ngobrol karo kita wong sing ora pinter ing industri kasebut!

Aku ora ngeculake wong liya ing tim! John Qualls lan Brian Wolff kekancan apik nanging bengi iki Pat dadi perhatian.

Rampungake Sesi: Skala Aplikasi

Ed Saipetch ing Skala Aplikasi

Salah sawijining sesi sing dakalami yaiku dipimpin dening Ed Saipetch. Ed makarya ing The Indianapolis Star nalika nindakake lan nggawe akeh skalabilitas lan aplikasi ing koran kasebut. Dheweke nggawe sihir nalika semana - ora duwe sumber daya sithik lan akeh tuntutan nggawe aplikasi perusahaan kanthi anggaran cukur.

Ed nuduhake macem-macem alat babagan alat sing luwih anyar sing bisa digunakake kanggo nyoba mbukak otomatis lan tes kacepetan aplikasi uga diskusi arsitektur sing sehat lan apa tegese tuwuh kanthi vertikal lan skala kanthi horisontal. Aku seneng banget ngobrol.

Sharding sejatine istilah teknis?

[Lebokake Beavis lan Butthead ngguyu]

Kita malah ngrembug shon, istilah sing mung dakkatutake kanggo banyolan banyolan sing dakdeleng ing film. Nuduhake sejatine minangka alat kanggo skala aplikasi sampeyan, luwih angel, mung kanthi nggawe salinan database anyar lan meksa pelanggan menyang macem-macem basis data kanggo ngatasi rasa lara nalika nggayuh siji basis data saben-saben.

Sesi Break Out: Cloud ROI

Biaya sing ana gandhengane karo komputasi awan bisa beda-beda - meh ora ana sistem sing diawasi banget lan aman banget. Rasa BlueLock yaiku Infrastruktur minangka Layanan - ing ngendi sampeyan bisa nggunakake outsourcing kabeh Infrastruktur menyang tim supaya sampeyan bisa fokus ing penyebaran lan pertumbuhan!

Aku ngobrol karo Return on Investment kanthi mikir manawa kita bakal duwe pelajaran sing kuat babagan analisis sumber daya sing dibutuhake kanggo hosting tradisional lan cloud. Nanging, Robby Slaughter nyebabake diskusi babagan pro lan kontra saka kalorone lan ngobrol babagan mitigasi risiko.

Risiko minangka nomer sing paling bisa ditrapake sawetara perusahaan… regane regane yen ora bisa tuwuh kanthi cepet? Apa regane yen sampeyan mudhun lan kudu nggawe lingkungan sing dibalekake maneh? Biaya kasebut, utawa bathi sing ilang, bisa mbayangke nikel lan repes sing dianalisis ing perbandingan tradisional.

Matur suwun khusus kanggo BlueLock kanggo acara sing tuan rumah sing apik banget (sing dituju). Aku ora sabar mulih lan blog babagan beling.

4 Komentar

  1. 1

    "Kita malah ngrembug babagan beling, istilah sing mung dakucapake kanggo banyolan banyolan sing dakdeleng ing film."

    Aku ngguyu cekel, aku rada beling.

    Maneh, [Lebokake Beavis lan Butthead ngguyu]

  2. 2

    Matur suwun plug, Doug! Cloudcamp minangka acara sing apik.

    Aku ora ngomong babagan Ed babagan sharding, nanging aku mikir bakal njlentrehake manawa pendekatan iki ora mesthi "biadab." Biasane, sharding nuduhake ngilangi database sampeyan ing garis kesalahan khusus aplikasi. Contone, yen data saka siji pelanggan ora nate nyebabake data saka pelanggan liyane, sampeyan bisa dibagi basis data utama dadi rong bagean: AL lan MZ.

    Kanggo nyelehake wong lanang (kaya Ed) iki kalebu solusi kasar, amarga tegese sampeyan kudu njaga macem-macem database sing kabentuk kanthi efektif kanthi cara sing padha. Nanging cara sing apik kanggo nambah kinerja tanpa nambah biaya!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.