Apa Mesin Blanja Comparison Paling Apik?

Mesin blanja paling apik ing taun 2012

Strategi CPC nyusun data saka luwih saka 100 pengecer online kanthi ukuran sing beda-beda, udakara 4.2 yuta klik lan 8 yuta penghasilan kanggo nemtokake mesin blanja bandhingan paling apik kanthi online.

Mesin blanja perbandingan kalebu situs web kayata Pricegrabber, Nextag, Amazon Product Ads, Shopping.com, Shopzilla lan Google Shopping.

Ing panliten kasebut, kita nganalisa situs blanja paling apik kanggo lalu lintas pedagang e-commerce, penghasilan, tingkat konversi, biaya penjualan, lan tarif biaya per klik, lan gunggunge kanggo nemtokake juara CSE sing abot.

Ing ngisor iki minangka ringkesan babagan Laporan Situs Blanja Pangabandhingan Paling Apik ing taun 2012:

Pemenang Umum

Mesin blanja paling apik ing taun 2012

10 CSE paling dhuwur 2012

# 1: Panelusuran Produk Google (Ora suwe dadi Google Shopping - PAID - info liyane babagan iki kene)*

Google Shopping minangka CSE paling unggul ing Q1 2011 lan Q1 2012, lan wis suwe. Sanajan Shopzilla ngalahake Google kanggo lalu lintas umum ing taun 2011, lan Iklan Produk Amazon mlebu ing posisi paling dhuwur ing taun 2012, Google terus-terusan ngasilake akeh lalu lintas, lan dominasi ing pihak liya kanggo penghasilan umum.

# 2: Nextag

Nextag nggawa papan nomer loro kanggo kualitas CSE sakabèhé kanggo taun kapindho kanthi berturut-turut lan ngamanake papan paling dhuwur ing antarane situs belanja sing mbayar mbayar kanggo taun 2012. Nalika lalu lintas Nextag sakabehe mudhun saka taun kepungkur, isih dadi mesin nyopir penghasilan paling gedhe nomer loro ( sawise Google), kanggo 2011 lan 2012. Nextag uga ningkat kanthi signifikan babagan konversi lan tarif biaya per klik (CPC) taun 2012.

# 3: Pricegrabber

Nalika Shopzilla njupuk posisi mesin paling dhuwur ing taun 2011, Pricegrabber ngilangi mesin kasebut ing Q1 2012. Sanajan tarif COS lan CPC Pricegrabber mudhun, lalu lintas lan penghasilan tetep tetep kanggo kalorone kasebut.

Situs Ngonversi Top

Mesin blanja kanthi tingkat konversi paling apik

# 1: Panelusuran Produk Google

Google Product Search minangka mesin pangasil lalu lintas nomer loro nomer loro kanggo taun 2012, lan sumber penghasilan paling gedhe kanggo para pedagang. Akibate, kanggo 2011 lan 2012, Google nggawa emas kanggo Tingkat Konversi ing rangking kita.

# 2: Nextag

Ing sisih mburi Google dadi penghasilan, Nextag minangka mesin konversi paling dhuwur nomer loro kanggo para pedagang ing taun 2012.

# 3: Pronto

Sanajan mesin sing luwih cilik, Pronto entuk pengaruh sing kuat kanggo konversi pedagang, kanthi ngubengi 3 mesin paling dhuwur kanggo tingkat konversi.

Situs Jual Biaya Paling Apik (COS)

situs perbandingan kanthi rega paling laris

# 1: Pricegrabber

Sawise CSE gratis, Pricegrabber entuk posisi paling apik kanggo mesin paling apik ing kategori biaya jual (COS). Iki uga kalebu mesin sing mudhun ing COS umume saka 2011 nganti 2012.

# 2: Nextag

Sanajan COS Nextag pancen tambah kanggo taun 2012, isih dadi pilihan paling apik nomer loro kanggo mesin blanja kanggo COS.

# 3: Blanja.com

Babak dhaptar kasebut, Shopping.com ngalahake Iklan Produk Amazon kanggo mesin COS paling murah nomer telu.

Movers lan Shaker kanggo taun 2012

Blanja.com munggah ing papan peringkat mesin nomer papat kanggo taun 2012, biyen wis nomer 6.

Pronto wiwit pungkasan ing rangking umum dadi nomer 7 kanggo 2012.

Spotlight Mesin: Iklan Produk Amazon

Amazon Product Ads minangka salah sawijining CSE sing luwih anyar ing kana, mula tuwuh ing taun-taun pungkasan. Q1 2012 ningkatake lalu lintas sing signifikan kanggo Iklan Produk Amazon, lan uga akeh penghasilan. Sanajan tingkat konversi kanggo Produk Iklan Amazon mudhun saka Q1 2011 nganti Q1 2012, jumlah dhaptar pedagang ing program kasebut, nambah persaingan siji-sijine bisa uga nyuda konversi.

* Telusuran Produk Google bakal resmi dadi Google Shopping ing wulan Oktober, sinaoni babagan siyap-siyap ing kene.

Klik link ing ngisor iki kanggo mriksa sinau lengkap ing situs blanja perbandingan paling apik.