Apa bedane sing digawe Smile!

Saben aku wis ngowahi tema blog, aku ora nemokke gambarku ing kaca ngarep. Saben ditinggalake, aku entuk akeh email lan komentar sing takon ing endi! Aku ora bakal nate nglakoni kesalahan maneh - narik banget babagan umpan balik lan kepribadian ing situs kasebut. Aku ora narsis kanthi cara apa wae, aku berjuang nyelehake foto ing situs kasebut. Nanging, aku pancen ngerti yen angel banget anggone nggawe sesambungan karo wong sing durung nate dingerteni.

Yen blog obrolan, kepiye sampeyan ngobrol karo wong sing ora bisa dideleng? Aku kudu ngakoni, sadurunge masang cangkir esem ing header, situs kasebut pancen katon umum. Aku kepengin weruh apa pengaruh saka pasuryan sing mesem tumrap tuwuhing blog. Mesthi wae ana pengaruh.

Foto glamor ing ndhuwur dijupuk udakara 4 taun kepungkur nalika aku kerja ing dot com ing Denver, Colorado. Aku luwih abot, werno abu-abu lan luwih alus tinimbang ing foto hebat kasebut. Fotografer kasebut duwe akeh bakat! Iki minangka tembakan sing bakal dakkirim ing situs kanthi suwe. Kajaba mesthi aku bali ing bentuk (kajaba woh pir). Aku guyon karo wong-wong yen nate jogging utawa numpak sepeda kanggo mbukak laptop, aku bakal dadi Pak Universe. Mesthi ilmu pengetahuan bisa nggayuh kita supaya bisa nyedhiyakake gaya urip sing sehat ing keyboard, pizza lan program wengi, apa ora?

Kangge, aku bakal tetep glamour ditembak. Nalika aku kepethuk karo sampeyan, sampeyan bakal bisa ndeleng eseme sing padha - sanajan praupane ora nggantheng.

?

13 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Sugeng ngrancang desain anyar. Apik banget, lan resik.

    (Lan saiki tautan pariwara mbukak kaca teks sederhana sing ujar manawa bakal pangalihan aku menyang kaca sing bener. Nanging mung mbukak maneh. Apa masalah Mac?)

  2. 2
  3. 5
  4. 7

    Doug! Dandan sing apik!

    Aku arep ngomong 'Selehake setelan lan bali menyang gambar sing disenengi sadurunge', banjur aku mikir sedetik ... bisa uga loro ...

    Ok, apa kita pancen butuh wong liya sing cocog babagan teknologi lan pemasaran? Sanajan, apa kita pancene pengin maca babagan teknologi lan pemasaran saka slacker ing sweter (gambar lawas)?

    Dadi, apa sing kudu kita lakoni? Kita butuh kombinasi foto pisanan karo sampeyan sing ngguyu, lan gambar liya - nanging tanpa ikatan. Katon lan rumangsa 'Ramah / Lucu, ora konyol, lan isih profesional'.

    Nanging hei, telpon sampeyan, lan sampeyan isih x1000 luwih wani tinimbang nggunakake headshot ing header. (Aku bakal tetep nganggo header ambigram sing aman nganti aku ganti ... maneh…) 😉

  5. 8

    Oke, elinga yen iki teka saka wong sing duwe kartun ing header, nanging kaya William, aku seneng karo Doug sing ngguyu. Nanging ora kaya William, aku pengin teknologi lan pemasaran saka slacker ing sweter 🙂

    Nanging gambar sing apik banget, lan tampilan umume apik tenan - asri, resik, nanging kendel.

    Aku seneng iki.

  6. 10

    Vote Tony: Ngguyu Doug.
    Vote Kula: Ngguyu Doug.

    Pilih saiki! 😉

    Tony: Aku ngerti blog sampeyan saiki - blog sampeyan wis SABUN nalika diomongake dening Robert Hruzek (middleszonemusings.com)! Babagan tugas sing gampang yaiku nindakake iki! (kudu dadi wulan sing apik ing industri terapi)

  7. 11
  8. 13

    kabeh ngomong babagan pasuryan lan kucing sing mesem, aku mutusake nambah widget sidebar saka maskot WinExtra udakara setengah mudhun LOL .. sial amarga kabeh sing anget lan kabur 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.