Dina apa!

Jones Swag PackAnakku nelpon aku dina iki sawise nampa paket surat saka Jones Soda. Perusahaan iki luar biasa! Minangka matur nuwun kanggo kerja sing daklakoni kanthi adat Musikku Jones Kulit pamuter MP3, Jones ngirim paket matur suwun. Wah! Isine sweter, sawetara stiker bumper, sawetara stiker liyane, gantungan kunci, lip balm, lan pin !!! Aku ora bisa cukup ngandhani babagan perusahaan iki. Supaya metu saka cara kaya ngene, akeh sing diarani. Ngombe Jones Soda !!!

Dadi aku mikir pancen nggawe dina ... nanging mung awal.

Mlaku menyang mobilku, ana wong sing kesandhung karo aku sing lagi getihen ing sisih tengen mudhun ing kathok cendhak. Dheweke ngandhani yen dheweke wis ditusuk. Aku nyelehake dheweke ing trotoar lan narik kaose. Dheweke ngeculake getih saka 2 luka piso ing sisihane. Aku ora duwe apa-apa kanggo nahan, mula aku mung meksa lara nganggo tangan siji lan nelpon polisi karo tangan liyane. Dheweke nandhang lara banget lan wis ilang akeh getih. Paramedik teka lan dheweke langsung digawa menyang rumah sakit. Aku nyekel sisihane suwene 20 menit lan getihen biasane mandheg. Ana sing menehi lawon resik saka restoran.

Paramedik kasebut marang polisi dheweke duwe kesempatan 50/50 kanggo nembus. Wong lanang jenenge Dale lan umure wis 52 taun. Nalika aku wis ngresiki, aku mikir polisi duwe 2 saksi sing ndeleng nusuk lan dheweke nemokake peso kasebut. Aku ora ngerti kepiye ngerti yen Dale wis sukses, nanging. Ndonga kanggo Dale.

Dadi… dina apa! Aku matur nuwun sanget amarga aku wis ana ing panggonan sing pas ing wektu sing tepat. Mung ana 1 wong lanang liyane sing tetep karo aku, nalika dak cekel sisihane Dale lan pelayan wanita sing menehi lawuh sing resik. Kuwi rada ngganggu ing sudhut sing rame ing Indianapolis. Aku mlaku ing trotoar saben dina menyang mobil saka mobilku.

Donga kanggo Dale!

Nganyari: Mangkene Laporan Polisi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.