Dina Iki Apa!

Nalika aku metu menyang mobilku esuk iki, aku langsung dilanda badai es sing apik. Mbayangno udan, mung beku. Aku kudu ngeculake cangkang es ing mobilku (Ford 500) lan banjur ngilangi salju udakara 10 inci sing tiba wengi mau. Bocah-bocah padha mulih - sekolah dibatalake. Aku bisa digunakake tanpa akeh masalah (matur nuwun AWD).

Aku mlaku-mlaku 4 blok kanggo ngatasi salju lan kesel banget (ya, aku ngerti ... ngilangi bobot!). Ing papan kerja, susunan bagel lan woh sing apik nunggu sawetara wong sing gagah prawan. Ing jubin karo 30+ wong liya, aku kira aku salah siji saka 6 sing mlebu kantor. Aku manggon ing South Indianapolis lan Northside pancen diantemi ala! Lan bengi iki ana sing mbaleni:

Pic saka Pengin TV:
Salju

Indianapolis minangka kutha sing apik banget nalika salju. Arsitektur lan monumen kasebut katon luar biasa nalika salju tetep nemplek. Muga-muga bisa mlaku-mlaku nganggo kamera saiki ... nanging ana tugas sing kudu ditindakake.

Makarya dadi tantangan nyata. Aku sedina muput ing Instant Messenger lan telpon. Kita duwe tim profesional sing melu aktifitas momentum wiwit rilis apik kanggo awal taun ngarep. Ora duwe wong liya kanggo mumbul ide lan komentar amarga angel produktif, mula aku nulis dokumen lan nggawe prototipe.

Mlaku mulih cukup sepi. Kanthi lurung-lurung ing dalan, aku mutusake nggawa anakku, Bill, metu kanggo golek pengalaman nganggo salju. Kita nemokake akeh kosong saka salju lan aku njaluk dheweke nggawe donat, kelangan praktik kontrol, geser lan rem cepet ... dheweke kaget banget karo kepiye mobil nangani (kaya aku) ... rem antilock, daya tarik kontrol, lan kabeh rodha roda pancen menehi kontrol luwih akeh. Apik tenan. Dheweke latihan udakara 30 menit banjur kita lunga yen ana wong sing nelpon polisi lan mikir yen awake dhewe rame-rame.

Kita mandheg nedha bengi cepet lan aku mulih lan muter karo PHP lan API Technorati. Sawetara conto kode durung ditrapake pirang-pirang taun ing situs kasebut (petunjuk, petunjuk). Kanthi penanganan PHP5 sing ana gandhengane karo XML, muga-muga ana wong sing bakal nganyari maneh. Aku nulis sawetara kode nanging ora bisa entuk tanggapan sing bener liwat PHP ... mula saiki aku frustasi lan ngarani wengi. Aku ora percaya API iku… Aku bisa motong lan nempelake panjalukku ing browser tanpa masalah.

Muga-muga bisa nggawe widget sing apik sing nyedhiyakake profil blog… rangking, postingan paling anyar, cloud tag, lsp. Dadi gampang dipasang ing blog sampeyan dhewe utawa golek wong liya. Aku bakal tekan kana, nanging aku ngarani wengi. Nuwun sewu, iki dudu kiriman sing luwih migunani! Aku bakal enggal bali ing jalur!

Aku sesuk arep turu maneh!

4 Komentar

  1. 1

    Aku nggoleki sawetara informasi babagan trackback (kaya ngene nemokake situs sampeyan) nanging aku ora bisa percaya, apa sing dakdeleng ing grafik iki! Aku kerja adoh banget saka Richmond, mula salju iki katon apik tenan kanggo aku! Wah! 🙂

    • 2

      Apa sampeyan nemokake sing sampeyan butuhake ing Trackbacks Maciek? Aku nindakake kiriman kene.

      Matur nuwun kanggo ngunjungi! Kita saiki duwe badai salju 'nyebul' sing apik nanging awan iki bakal udan.

  2. 3

    Huh, ya aku nemokake apa sing dakkarepake - matur nuwun. Apa Sampeyan bisa ngomong sebabe WP luwih apik tinimbang Serendipity? Aku mung miwiti weblog nanging nggunakake piranti lunak Serendipity - sampeyan ngerti?

    [Aku teka saka Polandia, saiki urip ing Jerman - kanggo aku badai kasebut ora aneh - nanging ing wilayah sampeyan langka, seneng !!!]

    • 4

      Hai Maciek,

      Ora kenal karo Serendipity, Aku ora pengin ngalang-alangi sampeyan nggunakake. Aku penggemar WordPress amarga duwe kemampuan ngatur lan ngarsane web. Aku ngira fitur piranti lunak blogging dadi luwih standar (ping, trackback, komentar, blogroll, lsp.), Dadi yen sampeyan seneng - coba terus!

      Siji artikel sing dakwaca nduweni Serendipity ing bab sing apik banget lan fitur sing cocog banget karo WordPress, mula aku ora yakin sing siji luwih apik tinimbang liyane.

      Regards,
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.