WeVideo: Ngowahi Video lan Kolaborasi Video Online

ringkesan video

WeVideo minangka piranti lunak minangka platform layanan sing ngidini para pemasar nggawe lan nerbitake video kanthi online. WeVideo nyedhiyakake solusi sing gampang digunakake, end-to-end kanggo nggunakake video, editing video, penerbitan video lan manajemen aset video sampeyan - kabeh ana ing cloud, lan bisa diakses saka browser web, tablet utawa piranti seluler.

Video sing diterbitake nggunakake WeVideo wis siyap seluler. WeVideo for Business uga kalebu solusi seluler kanggo piranti Android lan iOS supaya para pemasar bisa nyekel video lan wiwit nyunting nalika lagi mlaku.

Kanthi nyedhiyakake tema khusus, WeVideo mesthekake manawa video duwe ekspresi visual sing seragam, kanthi logo, gradasi warna, katelu lan katrangan ngisor, bumper lan tandha banyu.

WeVideo ndhukung nerbitake pirang-pirang platform video online; saka youtube lan Vimeo (kita afiliasi), kanggo platform hosting video fokus bisnis, kaya Wistia. Video uga bisa dituduhake kanthi gampang menyang situs media sosial kayata Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn lan liya-liyane.

Kanggo organisasi sing nggunakake Google Apps, WeVideo saiki ndhukung ngakses struktur direktori Google nalika pangguna ndaftar. Mlebu kanggo $ 19.99 saben sasi (utawa $ 199.99 sajrone setaun). Sing nyedhiyakake bisnis karo rong akun supaya sampeyan bisa kolaborasi nggawe video.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.