We Sliding Back to Eyeballs

lemmings1

Yen sampeyan kalebu LinkedIn, Twitter, Facebook, utawa youtube, sampeyan bakal nemokake antarmuka panganggo sing mesthi kalebu Rekomendasi supaya wong liya bisa nyambung utawa ngetutake.

Aku ngerteni iki.

Aku uga ora nyalahake. Aku kepengin nggolek pandhuan kanthi online lan ningkatake saben kasempatan. Bukak situs apa wae karo perusahaan utawa wong sing golek panguwasa online, lan sampeyan bakal weruh manawa njaluk luwih akeh pandherekipun. Wis ora bisa dikendhaleni.

Sanalika, wong-wong kaya Facebook pura-pura prihatin babagan privasi - sing diwenehake pedoman privasi sampeyan mung kudu nyambung karo Kulawarga lan Kanca. Tenanan Banjur kepiye Facebook mesthi menehi saran supaya aku bisa nyambung karo wong liya ora kulawarga lan ora kanca-kanca ?!

Twitter, ing tangan liyane, jelas banget babagan apa sing bakal ditindakake. Ing pedoman privasi, dheweke ujar, "Umume informasi sing diwenehake sampeyan minangka informasi sing sampeyan njaluk supaya publik." lan dheweke pitutur marang kowe yen pancen, pancen wis nggawa konten kasebut menyang jagad kanthi nyata.

Amarga pelanggaran keamanan lan informasi privasi dadi saya nyebar ing media sosial, dorongan kanggo nambah jaringan kabeh wong kanthi volume sing akeh kudu diganti. Uga, mupangate luwih akeh eyeballs kudu diremehake kanthi agresif dening para pemasar. Kita lagi geser bali menyang mode 'eyeball' nalika nerangake media sosial. Media tradisional nyathet nomer akeh ing salawas-lawase lan ora bisa digunakake.

Sapa wae bisa ngapusi lan nambah puluhan utawa atusan ewu pandherek (golek wong sing ora duwe panguwasa luwih saka satus ewu pandherek lan wiwiti ngetutake kabeh pandhereke - aku bakal njamin manawa akeh bakal ngetutake sampeyan maneh). Yen wis rampung, sampeyan bakal langsung digoleki minangka pengaruh saka macem-macem aplikasi online - uga algoritma canggih kayata Klout lagi dimanipulasi.

Saiki saya keganggu, dadi game sing saiki kita lakoni. Yen klienku bakal saingan lan aku bakal nyoba nggayuh lan adol luwih akeh, aku uga bakal main game. Aku uga nyaranake supaya para klien nambahake pandhuane. Nalika kanca saka perusahaan bubar takon babagan kepiye cara Twitter, aku menehi telung saran:

  1. Nyedhiyakake nilai kanggo pandherekipun.
  2. Ngomong nalika ana masalah sing kudu dibahas.
  3. Yen wong ora ngetutake sampeyan, banjur tuku sawetara pengikut kanggo miwiti tindakake sampeyan.

Ora ana kudune, apa sejatine aku menehi saran marang wong liya tuku pandherekipun? Ya wis. Ngopo Amarga sampeyan tetep nuruti wong sing duwe pandherek akeh tinimbang preduli babagan relevan kontene. Mesthi ora kabeh, nanging umume sampeyan. (PS: Ana risiko kena tuku pengikut… yen sampeyan nyedhot media sosial, dheweke bakal lunga. Nanging dudu risiko sing gedhe banget, mula saiki kabeh wong nindakake.)

Pungkasane, kita bakal entuk jenuh ing saben wong ngetutake kabeh wong sing ora ngomong apa-apa lan medium bakal dilecehke lan dikurangi kaya sing wis kita lakoni karo media tradisional liyane ing jaman mbiyen. Nalika semana, para pemasar bakal lali babagan volume lan miwiti tumindak kanthi tanggung jawab kanggo sponsor sumber daya media sosial karo pamirsa sing relevan.

Nganti saiki, aku kira bakal terus nglumpukake bola mata.