Sugeng rawuh ing Blogosfera, Paul

Paul D'Andrea minangka pangembang ing karya lan fotografer sing wasis. Paul lagi wae miwiti blog anyar sing diarani Falcon Creek sing bakal nggambarake karya renovasi lan modifikasi sing ana ing omah sing dituku kanggo kulawargane ing Eagle Creek ing Indiana tengah. Priksa fotografi sing apik tenan ing Flickr.

Ana siji foto sing narik kawigaten lan ngomong babagan arsitektur Indianapolis, lawas lan anyar:

Downtown

Paul uga nuduhake foto ing Aku Pilih Indy! galeri.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.