Strategi Optimum Milih Email Sing Paling Apik Kasedhiya

sumome wordpress

My podcast pemasaran kolega, Erin Sparks, seneng menehi kula angel babagan strategi pilihan kita ing Martech Zone. Sadurunge ngobrol babagan apa sing wis dites lan apa sing wis sukses, aku kudu nerangake pentinge email. Yen sampeyan ndeleng publikasi online minangka mesin, njupuk alamat email - adoh - yaiku cara sing paling efisien ngasilake pengunjung sing relevan bali menyang situs sampeyan.

Nyatane, aku bakal ngandhani yen dhaptar alamat email sampeyan minangka strategi sing paling kritis lan apik sing bisa diduweni situs sampeyan. Pramila kita dibangun bangunan layanan email kanggo WordPress. Basis pelanggan sing tuwuh ing situs sampeyan yaiku metrik paling apik kanggo ngenali kesehatan lan keterlibatan konten sampeyan. Nalika pengunjung lengganan lan nampani sampeyan ing kothak mlebu (sing wis mesthi wis kebak), tegese padha percaya karo nilai sing diwenehake organisasi sampeyan.

Ngenalake Mat Sugeng Rawuh

Kita wis nyoba macem-macem alat kanggo nyoba njupuk alamat email pengunjung kanggo buletin - nanging nganti saiki, mung siji sing wis tampil apik. Mesthi, kita bakal entuk alamat email ing kana-kene kanthi alat sing digunakake. Lan sajujure ngindhari skema kanggo nggodho pengunjung supaya lengganan kaya undhang-undhang lan hadiah. Kita pengin pelanggan asli sing langganan amarga padha ngerti regane sing diwenehake. Newsletter kita mesthi nawakake macem-macem konten kanggo profesional penjualan lan pemasaran kanggo riset, nemokake lan sinau cara nggunakake teknologi pemasaran kanggo nambah asil bisnis.

A sugeng rawuh mat minangka bingkai kaca lengkap sing ditampilake kanggo pengunjung anyar, nyurung situs kasebut mudhun ing kaca, lan njaluk supaya tamu lengganan. Ing situs iki, katon kaya iki:

Sumome Sugeng Rawuh

Ora mung bisa, bisa uga apik tenan. Nalika strategi liyane bakal entuk limalas pelanggan saben wulan, Mat Welcome kita bakal entuk sawetara lusin pelanggan saben dina. Kasunyatane, ing sawijining dina kita duwe luwih saka 100 pelanggan sing milih. Welcome Welcome Mat ngonversi luwih saka 100 kali luwih apik tinimbang strategi liyane sing digunakake.

Beda karo popup sing ngganggu wong sawise miwiti maca, cara iki njaluk langganan sadurunge miwiti. Yen ora pengin, dheweke mung ucapake ora utawa gulung mudhun kaca kasebut. Platform kasebut uga menehi kesempatan kanggo wektu tundha nuduhake pilihan. Lan kita bisa nyoba macem-macem versi kanthi toolkit sing diupdate kanggo ndeleng manawa ana sing luwih apik tinimbang liyane.

Tuwuh situs web sampeyan karo SumoMe

The Sugeng rawuh Mat minangka salah sawijining alat sing efektif lan efektif kanggo nambah tarif konversi situs web sampeyan. SumoMe alat lalu lintas saiki wis diinstal lan dikonfigurasi ing luwih saka 200,000 situs web! Lan sing paling apik - platform nawakake luwih saka rolas alat kanggo mbantu sampeyan ngonversi konversi lan nambah kinerja situs sampeyan.

Piranti SumoMe

Yen sampeyan mbukak situs WordPress, SumoMe uga nawakake Plugin WordPress supaya bisa miwiti kanthi gampang. SumoMe uga duwe plugin Chrome, nggawe akses menyang alat kasebut gampang kaya klik tombol. Paling apik, dheweke mesthi nambah cara anyar kanggo nambah dhaptar email, nyengkuyung nuduhake sosial, lan ngukur kinerja situs liwat situs kasebut Analytics alat.

Kita wis kerja sama karo SumoMe kanggo miwiti - ndhaptar saiki kanggo ngakses rolas alat ing ora biaya!

Coba SumoMe GRATIS!

4 Komentar

  1. 1

    Kerja apik Douglas. Aku ngeklik link ing Twitter lan mesthi cukup disambut karo tikar sing ditresnani sing bakal ditulis. Ora ngganggu cara konten sing bakal dakdeleng nanging isih katon banget.

    Aku ora nate nyelehake alamat email, nanging bisa uga mengko aku njaluk aku 😉

  2. 2

    Apa sampeyan A / B nyoba layar panangkepan timbal sing ditampilake nalika pangguna Ninggalake situs web? (layar wutuh kaya "Welcome Mat" bakal dadi "Bye-bye Mat" contone, 😉)

    Amarga aku ora ngerti sebabe pangguna, sing tekan situs web kaping pisanan kanggo maca postingan, bakal duwe risiko "kelangan" kesempatan maca kiriman kasebut kanthi menehi alamat email langsung (lan bisa uga dialihake menyang wong liya kaca) tanpa maca dhisik kiriman kasebut kanggo ngerti apa kualitase pancen kudu ditinggalake alamat email ...

    Yen sampeyan wis nyoba tes A / B sadurunge, kepiye sampeyan nerangake manawa wong luwih seneng ninggalake alamat email sadurunge maca konten tinimbang sawise maca konten sampeyan?

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.