Efek Teknologi: Martech Nindakake Lawan Persis saka Tujuan sing Dituju

Welcome Platform Orkestra Pemasaran

Ing jagad teknologi sing dirancang kanggo dadi akselerator lan menehi kaunggulan strategis, teknologi pemasaran wis pirang-pirang taun, nyatane nggawe cara sing beda.

Ngadhepi puluhan platform, alat, lan piranti lunak sing bisa dipilih, lanskap pemasaran luwih akeh lan kompleks tinimbang saiki, kanthi tumpukan teknologi saiki saya rumit. Aja katon adoh saka laporan Magic Quadrants Gartner utawa Forrester's Wave; jumlah teknologi sing kasedhiya kanggo para pemasar saiki ora ana enteke. Tim luwih asring nglampahi wektu kanggo nggarap kerja, lan dhuwit sing kudu ditindakake kanggo kampanye digunakake kanggo operasi sing sepele - lan asring manual -.

Ing anyar sinau, Sirkin Research nliti luwih saka 400 pemasar kanthi macem-macem fungsi lan senioritas kanggo nyoba ngerti apa sing nahan martech. Survei takon kanthi gampang:

Apa solusi martech sampeyan saiki dadi pendukung strategis?

Kaget, mung 24% pemasar sing ujar ya. Para responden survey nyebutake kaya ing ngisor iki:

  • 68% ujar manawa tumpukan ora bisa mbantu supaya bisa nyetel sumber daya (wong lan anggaran) menyang strategi
  • 53% ujar manawa tumpukan kasebut nggawe angel kanggo nyusun pemasaran (kampanye, konten, lan kreatif) ing tim, teknologi, lan saluran kanggo eksekusi sing efisien
  • 48% ujar manawa tumpukane ora terintegrasi

Lan efek sing nyata lan ala:

  • Mung 24% ujar manawa tumpukane mbantu nggabungake lan nglaporake efektifitas kampanye kanthi apik
  • Mung 23% ujar manawa tumpukane bisa nyebabake interoperabilitas ing alat
  • Mung 34% ujar manawa tumpukan mbantu dheweke nggawe, ngatur, nyimpen lan nuduhake aset konten kanthi apik

Dadi, kenapa solusi martech saiki ora nyukupi kabutuhan tim pemasaran?

Kasunyatane yaiku alat martech wis suwe dirancang utamane minangka solusi titik - asring sejajar karo tren pemasaran paling anyar utawa "saluran minggu" - kanggo ngatasi kasus nyeri, tantangan, utawa kasus panggunaan. Lan suwe-suwe, amarga alat kasebut wis berkembang, mula padha kothak para pemasar nerbitake RFP, ngevaluasi vendor, lan tuku solusi kategori siji. Tuladhane:

  • Tim kita kudu nggawe lan nerbitake konten - kita butuh platform pemasaran konten.
  • Oke, saiki amarga wis ngetrapake proses nggawe, ayo investasi ing manajer aset digital perusahaan kanggo nyedhiyakake konten kanggo dituduhake lan digunakake maneh.

Nanging, ing aplikasi nyata, alat kasebut pungkasane nandur modhal, nggunakake kurang, lan digunakake kanthi kapisah. Piranti khusus dituku kanggo tim khusus. Solusi njero silo, pedhot karo proses sing luwih gedhe lan luwih gedhe. Saben piranti lunak duwe seperangkat admin, juara, lan pangguna daya dhewe, kanthi alur kerja sing beda-beda sing dirancang khusus kanggo alat kasebut (lan mung alat kasebut). Lan masing-masing duwe kumpulan data dhewe-dhewe.

Pungkasane, apa sing dadi masalah yaiku kompleksitas operasional lan masalah efisiensi sing penting (ora kalebu lonjakan serius ing TCO overhead piranti lunak CFO / CMO sampeyan). Cekakipun: para pemasar durung dilengkapi solusi terpusat sing menehi kekuwatan marang tim supaya bisa ngupayakake pemasaran kanthi sejatine.

Pemasaran orkestra mbutuhake mentalitas sekolah lawas. Wis kliwat dina-dina nalika pimpinan pemasaran lan tim operasi pemasaran bisa ngrampungake solusi bebarengan lan ndedonga, kepiye wae, kabeh sistem bakal diselarasake kanthi ajaib. Wis kliwat dina investasi ing platform lawas kanggo centhang kothak mung supaya time ora nganggo lan entuk nilai saka alat kasebut.

Nanging, tim kudu ndelok kabeh babagan marketing - kalebu rencana, eksekusi, pamrentahan, distribusi, lan pangukuran - lan mbiji solusi sing bisa mbantu pungkasan kasebut orkestrasi pemasaran. Piranti endi sing digunakake? Kepiye carane ngomong karo wong liya? Apa bisa mbantu nggampangake lan ngaktifake visibilitas informasi, akselerasi proses, kontrol sumber daya, lan pangukuran data?

Mbenakake masalah kasebut mbutuhake shift kanggo orkestra pemasaran.

Ing panliten sing kacathet ing ndhuwur, 89% responden ujar manawa martech bakal dadi enabler strategis ing taun 2025. Teknologi inti sing ana pangaruh sing paling gedhe? Analytics Prediktif, Pembelajaran AI / Mesin, Optimisasi Kreatif Dinamis, lan… Orkestra Pemasaran.

Nanging Apa Orkestra Pemasaran?

Ora kaya manajemen proyek umum, manajemen kerja, alat manajemen sumber, lan solusi titik liyane, platform orkestra pemasaran digawe kanggo tantangan - lan proses - organisasi pemasaran tartamtu. Mangkene conto:

olèh orkestra pemasaran

Orkestra pemasaran minangka pendekatan strategis lan terus-terusan, sing ngakoni saben bagean proses kudu bisa digunakake.

Efektif, piranti lunak orkestra pemasaran dadi ngarep or sistem operasi (ie sumber kebenaran) kanggo tim pemasaran - ing endi kabeh kedadeyan. Lan penting banget, iki minangka jaringan ikat ing antarane teknologi pemasaran, tim pemasaran, lan alur kerja pemasaran sing beda - nggampangake orkestra ing kabeh aspek perencanaan kampanye, eksekusi, lan pangukuran.

Amarga tim pemasaran modern mbutuhake teknologi pemasaran modern. Piranti lunak sing nyedhiyakake paling apik kanggo kabeh alat sing beda-beda dadi siji platform (utawa, paling ora, integrasi strategis karo tumpukan teknologi sing luwih jembar) kanggo nglancarake proses uga transfer konten lan data kanggo nambah visibilitas, luwih akeh kontrol , lan pangukuran sing luwih apik.

Sugeng Rawuh…

Platform Orkestra Pemasaran Selamat Datang minangka modul modul modern, integral, lan dibangun kanthi tujuan kanggo mbantu pemasaran orkestra. Nyedhiyakake visibilitas kanggo ngrencanakake strategis lan nyelarasake sumber daya, alat kanggo kolaborasi lan cepet banget, pamrentahan kanggo njaga kontrol ing kabeh sumber pemasaran, uga wawasan kanggo ngukur karya sampeyan.

Lan mesthine, kabeh didhukung dening API sing kuat lan pasar integrasi sing kuat sing ateges atusan konektor no-code - kerangka kerja sing dipikirake kanggo nawakake integrasi strategis kanggo saben tahap proses pemasaran.

kampanye sambutan acara sambutan

Amarga kaya konduktor mbutuhake baton kanggo nyusun puluhan musisi sing main instrumen sing beda-beda, maestro pemasaran butuh visibilitas lan kontrol ing kabeh alat kanggo nyusun pemasaran.

Sinau Liyane babagan Sugeng Rawuh Nyuwun Demo Sugeng Rawuh

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.