Mecah menyang eCommerce karo Restoran

POSMinggu iki minangka minggu pertama dadi Direktur Teknologi kanggo Patronpath. Perusahaan teknologi enom, Patronpath wis duwe pengaruh gedhe ing industri Pesenan Online.

Beda karo perusahaan liyane, Patronpath fokusake piranti lunak ing Pengalaman pangguna lan Integrasi. Tinimbang nggawe piranti lunak kanggo panuku, dheweke luwih fokus kanggo nggawe piranti lunak kanggo pangguna.

Perusahaan kasebut wis nindakake tugas sing luar biasa ing pertumbuhan lan teknologi amarga kasunyatane dheweke durung duwe guru teknologi 'duwe' aplikasi kasebut. Aku ngobrol karo CEO Mark Gallo dina iki lan ora bisa ngandhani yen aku wis kesengsem.

Perusahaan kasebut wis lincah, kanthi cepet nyetel usahane menyang wilayah sing paling dibutuhake wong Restaurate. Tim ing kana luar biasa. Pengetahuan babagan industri yaiku apa sing bisa digunakake lan apa sing bakal nggawe perusahaan sing hebat.

Nggoleki Industri Restoran, sampeyan bisa uga mikir yen aku bakal melu manggung iki. Setengah kabeh restoran gagal lan wates laba ing rata-rata non-chain, restoran kulawarga iku brutal. Bedane restoran sing sukses lan restoran sing gagal bisa dadi tipis kaya rambut… mula mlebu Patronpath. Nambah pesenan online menyang restoran kanggo njupuk lan / utawa pangiriman yaiku sing nggawe industri maju saiki.

Mula, Pesenan Online nggawe bedane:

  1. Wong pesen luwih akeh panganan nalika pesen njupuk lan dikirim. Coba pikirake ... nalika nggawa kulawarga menyang restoran, sampeyan pesen pizza kanggo meja. Nalika pesen ing pangiriman, sampeyan uga cukup supaya sarapan utawa cemilan uga!
  2. Wong-wong padha golek penak. Toko Grosir ditutup lan jaringan restoran saya akeh. Alasane gampang, kita pengin nglampahi wektu luwih akeh karo kulawarga amarga gaya urip sibuk lan kurang wektu blanja lan masak. Yen sampeyan bisa entuk panganan sing apik kanggo kulawarga lan njupuk ing omah, kok ora !? Mangan iku kesusu ... nanging mbukak panganan ing privasi omah sampeyan isih ngidini kulawarga kumpul ing meja.

Sistem pesenan online sing apik nyuda kesalahan pesen lan uga kurang sumber daya karyawan! Pancen angel banget nggawe salah pesen nalika sampeyan nggabungake, bener?

Nanging isih akeh tugas sing kudu ditindakake. Ing POS sistem isih cukup kuna. Mlaku menyang restoran rata-rata lan sampeyan bakal nemokake POS sing kuat ing Windows 95 lan ngupayakake basis data Akses! Mesthi, ana layar tutul sing adhem ... nanging industri wis mateng supaya pemain serius mlebu lan ngresiki omah.

Sistem Pesenan Online nggawe bedane. Nggunakake API kanthi Integrasi POS, Fax, lan Email - restaurate bebas nglakoni sing paling apik… adol akeh panganan lan layanan sing apik nalika nambahake pesanan sing luwih gedhe! Ing kono kita mlebu. Kita duwe sawetara aplikasi apik sing kudu dipercaya. Perusahaan lan industri wis siyap kanggo njupuk lan kita bakal dadi sing paling apik!

ScottyIng kene ing Indianapolis, kita nggunakake piranti lunak karo Pabrik Bir Scotty's.

Mlaku menyang Skotlandia lan sampeyan bakal langsung sok dong mirsani manawa pengalaman kasebut ana gandhengane karo pangguna lan nggabungake karo teknologi. Kanggo sampeyan penggemar Colts, saben kursi ing Scotty minangka kursi ngarep amarga saben kios duwe televisi LCD dhewe! Priksa uga supaya padha mriksa nedha awan… duwe menu $ 5 sing apik!

Priksa manawa Doug menehi saka dheweke Patronpath ngongkon kowe!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku wis ndeleng solusi anyar sing diarani Eat Online kayane
    malah luwih cepet lan luwih cepet tinimbang liyane, apa sampeyan wis ndeleng?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.