Minggu 7, Gratis Bug, lan Rilis Piranti Lunak sing Sukses

Iki minggu 7 ing tugas anyar lan dadi minggu sing luar biasa kanggo dirayakake. Kita Pesenan Online mbedakake dhewe saka akeh kompetisi sing ana lan nuli ditindakake kanthi cepet. Minggu ngarep, kita mabur menyang Tampa kanggo ngobrol karo franchise restoran liyane, salah sawijining negara paling gedhe ing negara kasebut.

Sing narik kawigaten para pelanggan iku gampang. Kita entuk pesenan menyang restoran. Yaiku kabeh sing diarani kan? Nalika pesen online, sampeyan bakal nampa produk kanthi cepet lan akurat. Sawetara kompetisi prihatin karo integrasi ngarep lan integral tanpa prelu. Sanajan katon apik banget, dheweke ora entuk pesen ing restoran. Yen sampeyan ora bisa menehi pesenan sing tepat, tepat waktu, lan yakin manawa wis entuk ... mula sampeyan kudu metu saka bisnis.

Ana sawetara perusahaan 'mabur-wengi' sing wis nggawe solusi garasi ing kana-kene, lan ana perusahaan liyane sing duwe ide apik nanging ora bisa ngirim amarga ora duwe bakat utawa kepemimpinan. Aku gabung karo perusahaan sing paling apik. Kita duwe bakat industri sing jembar, arsitek lan pangembang sing luar biasa, lan sing paling penting kanggo nggabungake kabeh.

Miwiti, Patronpath njupuk sawetara keputusan sadar yen kudu nandur modal akeh kanggo wong sing duwe bakat, solusi sing kuat, lan banjur miwiti kerja ing industri kasebut. Wis wiwit lunas. Arsitektur ing sebalik integrasi Point-of-Sales minangka kerangka olahpesen sing bakal dibangga para pengecer paling gedhe ing donya. Siji-sijine sing kekurangan perusahaan yaiku teknolog kanggo ngarahake lalu lintas ... ing kana aku mlebu.

NascarDakkira tugasku padha kaya wong sing nggunakake gendera ing Nascar. Aku meh ora duwe bakat kaya para supir sing balap, uga sing duwe, uga ora nggumunake kaya sing ana ing ngisor hood. Nanging aku tetep ngawasi balapan kasebut, ngunggahake gendera kuning nalika ana masalah, ngluncurake sing abang nalika kudu mandheg, lan nglambangake gendera kotak nalika nggawe tenggat wektu. Minangka tantangan sing luar biasa, nanging aku nyoba ngubengi pro! Lan bocah lanang apa kita obah kanthi cepet!

Ing sawetara minggu kepungkur, pangembang ngrampungake lan ngluncurake Integrasi Call Center Enterprise sing diarani Call Center sing paling apik sing wis padha dideleng. Iki desain produk pertama karo Patronpath, mula aku pancen rumangsa kudu melu main ing omah. Tim pangembangan njupuk syarat lan nggawe macem-macem perangkat tambahan sing ngluwihi kabeh sing diarepake. Kerjane tanpa cacat lan bisa diukur kanggo panggunaan liyane.

Rapat tanggap kasebut minangka salah sawijining acara paling lucu sing dakalami ... ora ana pitakon lan suwene 10 menit. Kita nuduhake aplikasi kasebut lan dheweke nampa. Rampung!

Kita ngeculake program pemasaran email pilot kanggo klien Industri Restoran Nasional. Aku diwenehi tombol kanggo ndamel pesen lan desain email. Asil awal yaiku tarif respons standar B2B industri dobel.

Kita uga njupuk mundur proyek kita dina iki lan ngrampungake ngilangi bug sing paling dikenal ing aplikasi kasebut. Saiki kita ngupayakake nambah perangkat tambahan, nggawe rencana pangowahan infrastruktur (sadurunge dibutuhake) lan nggawe versi aplikasi sabanjure (sadurunge dijaluk). Aku nantang aku ngawasi kabeh sumber daya lan ngatur macem-macem tim sing wis digunakake kanggo kita, nanging wis suwene 7 minggu!

Ana wong jiwit aku!