Weebly: Hosting Situs lan CMS sing Apik tenan

wegly

Nalika kancaku Jenni ngandhani yen ana kanca siji sing ngomong karo dheweke supaya miwiti situs web Weebly, sistem layanan hosting lan manajemen konten (CMS) gratis, aku pancen angel menehi dheweke. Aku ngerti yen aku bakal nggarap kerja sewengi nutugake ngleksanakake situs sing apik sing dirancang kanggo Inbox On Right, agensi outsourcing email.

Pengalaman karo Weebly pancen ngelawan! Aku bisa nyalin lan nempelake HTML lan CSS, nggunakake tali substitusi sederhana Weebly (contone, konten dilebokake kanthi %% KANDUNGAN %%), lan ngunggahake file liwat antarmuka panganggo sing sederhana.

Suntingan konten yaiku Sunting Ing Panggonan sistem gaya - soko sing kudu diterapake saben sistem manajemen konten. Yaiku, ngidini sampeyan nggawe suntingan ing konteks kaca supaya sampeyan bisa ndeleng apa sejatine. Ora prelu pratinjau utawa bolak-balik kanthi suntingan. Pangunggah gambar malah nempatake gambar sing ana gandhengane karo situs kasebut lan nyimpen jeneng gambar sing padha, mula aku ora prelu ngowahi maneh.
nembak-nembak.png

Asil kasebut luar biasa. Aku bisa nggawe situs sing dirancang kanthi profesional sajrone 30 menit utawa luwih. Aku cukup kesengsem! Lan kanthi akeh pilihan tema, formulir, media semat lan opsi konten sing wis dirancang, sampeyan ora kudu dadi profesional kanggo nggawe situs web sampeyan. Uga kasedhiya akun pro kanthi sawetara opsi tambahan (lan kanggo mbusak tautan sikil Weebly).

Njupuk dipikir ing Indy Spectator lan ndhaptar newsletter!

6 Komentar

  1. 1

    Situs katon apik tenan! Aku ora ngerti yen Weebly bisa ngasilake asil profesional kaya ngono ... nanging, aku ora nate kesasar ngluwihi cithakan sing disedhiyakake.

  2. 2
  3. 3

    Hei Doug,

    Seneng banget krungu Weebly sing cocog kanggo sampeyan! Kita bakal seneng banget ngrungokake umpan balik sing sampeyan duwe.

    -David

  4. 4
  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.